| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
на хорошо плохо не скажешь
Министерство цифровой информации ведет переговоры о запуске в Украине новой платежной системы Stripe. Этот сервис позволяет компаниям получать онлайн-платежи в нескольких валютах. Платежная система уже работает в ЕС, Австралии, США, Канаде, Японии, Гонгконге, Малайзии, Мексике, Новой Зеландии, Норвегии, Сингапуре, Швейцарии и Великобритании.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
пффф.... страйп-шмайп. клоуны - молокососы.
лучшая платежная система в Украине - Камаз.
пока Петр Алексеевич вместо того ,чтобы купить заправки "Глусско" что то лепечет про фейки - думаю к нему могут зайти со спины ...
По результатам такого анализа правительство в шестимесячный срок должно внести на рассмотрение Верховной Рады проекты законов, которые бы предусматривали запрет гражданам Украины, которые имеют гражданство (подданство) иностранного государства или подали документы (или проходят процедуру) для приобретения иностранного гражданства, претендовать на выполнение функций государства или местного самоуправления.Источник: https://censor.net/ru/n3251533
нє
а вообще посмотрим. думаю много интересного узнаем
Шурик, возвращаясь (не могут оплатить коммуналку) и блажь богатых экономик с безусловным доходом
Експеримент: жителі міста в США два роки отримували 500 доларів на місяць
Ініціативу, покликану довести (https://apnews.com/article/stockton-...01b887ba91554f) ефективність безумовного базового доходу, запустили в Стоктоні в 2019 році. У програмі взяли участь 125 жителів міста, чий середній дохід не перевищує 46 тисяч доларів на рік.
Повідомляють, що експеримент завершився успішно. Всі 125 людей змогли розрахуватися з боргами, знайшли постійну роботу і відмітили покращення емоційного здоров'я.
Якщо на момент початку ініціативи лише 28% учасників мали працевлаштування з повним робочим днем, то вже через рік цей показник виріс до 40%. У контрольній групі він збільшився лише 5% за той же період. Дослідники зазначають, що люди з безумовним базовим доходом частіше повідомляли про зменшення кількості випадків тривоги і симптомів депресії в порівнянні з групою, яка грошей не отримувала.
Автори експерименту відзначили, що учасники витратили на алкоголь і тютюн менше 1% коштів.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Т.е. Штаты могут себе позволить только 125 человек. Ну Украина наверное тоже пару кошек сможет себе позволить... Наверное.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
трампушка какой заботюшка, правда работать запретил)))250 млрд — на расширение пособий по безработице.
Большинство взрослых американцев получат разовую выплату по 1200 долларов, некоторые — меньше. За каждого ребенка в возрасте до 16 лет — дополнительно 500 долларов. Чтобы получить деньги в полном объеме, доход одного американца не должен превышать $75 тыс. в год, для бездетной семьи из двух человек — $150 тыс. Максимум, что может получить одна семья, независимо от количества детей, — это $7,5 тыс. долларов. Не получит денег от государства физическое лицо, зарабатывающее в год от $99 тыс. или бездетная пара с доходом в $198 тыс.
Саш, я к тому, с нищего требовать платить больше - бесполезняк, а еще и хотеть, что бы он тебе тут айфоны придумывал - бесполезняк в квадрате, надежды, что придет буржуй и будет много платить - тоже беспочвенны, как пример тебе тот же самый Китай
Днями в Україну прибуває слідча група ФБР, яка має на меті допитати Кломойського і його оточення у справі про відмивання грошей в Штатах. Завдання - домогтися його екстрадиції. Американці будуть консультуватися з Інтерполом і українськими правоохоронцями щодо такої можливості.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Державний департамент США вніс до санкційного списку Ігоря Коломойського через його дії під час перебування на посаді губернатора Дніпропетровської області.
«Сьогодні я оголошую про внесення до санкційного списку олігарха і колишнього державного чиновника України Ігоря Коломойського через його причетність до значної корупції», - заявив держсекретар США Ентоні Блінкен 5 березня.
Блінкен також висловив занепокоєння теперішніми «спробами Коломойського підірвати демократичні процеси й інституції в Україні, що становить серйозну загрозу для її майбутнього».
В Держдепі наголосили, що перебуваючи на посаді голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації України з 2014 по 2015 рік, Коломойський брав участь у корупційних діяннях, що підривали верховенство права і довіру української громадськості до демократичних інститутів і процесів урядування, включаючи використання свого політичного впливу та офіційної влади для особистої вигоди.
ЗЫ Глобус - у меня только один вопрос - кому верить? Тебе - Беня главный патриот и освободитель Украины или американцам? Нухотьразорвись теперь ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ни дня без зеленого зашквара ))
С картинками
Міністерство цифрової трансформації запустило онлайновий сервіс для підприємців "Дія.Бізнес". Сайти регіональних центрів у Харкові та Миколаєві при цьому розміщені на придбаних у Росії доменах і зареєстровані через московську фірму.
Зеленський продемонстрував рішучість боротися з олігархами, - Мендель ))
![]()
Должен остаться только один! (с) ....может хоть у этого получится![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks