| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А у Мертвечука ЕСТЬ власть?Интересно, какая же?
А вообще так смешно наблюдать, как зебыдло дрочит на эту информацию, - закачаешься.Все прошлые годы Порох не только НЕ СКРЫВАЛ, что именно он назначил Мертведа главным переговорщиком по обмену пленными, но и открыто ГОВОРИЛ об этом. А зебыдло только сейчас узнало об этом.
И, что противно, требует НАКАЗАНИЯ Пороха за это.
Это всё равно, что требовать, чтобы в тюрьме сидел не только вор/убийца/насильник, но и его родители: ну, произвели же на свет такого урода - значит, виновны и должны сидеть.
Совок из всяких шурегов вылезет только в могиле.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Откуда у возаров такая тяга к "ручки свои в жопку по очереди вставляют"
есть две основных гипотезы.
1. в черепной коробке избранной интеллигенции, количественно стремящейся к статистической погрешности, просверливают фистулу (в народе - свищ). туда быстрые, голосистые манипуляторы быстро всовывают всякую гадость. она быстро укореняется и создаёт повторяющиеся позывы. отсюда фистула => фистинг (т.е. ручки в жопку).
2. Фистула́ (лат. fistula «свирель») или фальцет: верхний голосовой регистр. Анатомически фальцет рождается звукоизвлечением, когда голосовые складки переходят в режим, в котором колеблются лишь крайние, ближайшие к щели слои ткани слизистой. (музикальная педагогиня в курсе). То бишь, когда сказать по сути нечего, но нужно заглушить разум - любители фистулы срываются на крик, писк и верещание. А утомившись от визга, предаются привычным занятиям. Фистула, а затем фистинг (ручки в жопки) в близкие к щели слои слизистой.
отсюда и формат площадного народного творчества: спивочи мітингувальники, по очереди.
купил или не купил, вот в чем вопрос)))
злые языки конечно брешут, что педро купил 1% акций у макеенко))Порошенко не задекларировал покупку Прямого канала. Закон дает на это 10 дней. Они истекли, а в декларации Порошенко лишь пара странных покупок. В один день с Прямым Порошенко потратил 1,5 млн грн и задекларировал их. За 1 млн купил кому-то в подарок движимое имущество, и еще полмиллиона потратил на образование. Очевидно оплатил учебу детей за границей.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Отличная иллюстрация ко всему правлению Пороха и даже к последним двум годам: "хлопчики" по имени Г+Г и прочие говноканалы кричали"король голый""Порох ворует", "Порох украл Приват", "Состояние Пороха увеличилось в ...дцать раз" с целью свалить Пороха - "дурні на площі"(с) подхватили, а "дурні, що попереду"(с) ПОВЕРИЛИ НА СЛОВО. А кто будет править (уже правит) после него - "не їх розуму справа"(с).
Анна Платова
Вчера в 09:13 ·
-Все пам'ятаєш, хлопчику?
-Пам'ятаю.
-Не переплутаєш?
-Ні.
-Що сказати треба?
-Що король голий.
-Голосно! І виразно!
-Так... зрозумів я, зрозумів!
-От і молодець.
-Дядечко ... а король, він що, насправді ... ну ... голий піде?
-Ну звичайно ж ні! Але ти не хвилюйся, малюк, просто кричи, що тобі кажуть, не думай про це.
-Але ж це неправда?
-Так як тобі сказати ... Розумієш, хлопчику, король у нас, звичайно, не дурень. І люди на площі теж ... не всі дурні. Але будь певен, дурнів там набереться достатньо!
-І вони побачать короля голим?
-Ой, та що вони там в натовпі побачать?! Повірять на слово. Ті, що в задніх рядах, так вже точно. Потім ті дурні, що попереду, підхоплять. А там і інші приєднаються до загального хору - бо вони ж не дурні, сперечатися з голосом народу! Але головне,- ти почни. На тебе вся надія. Ну і ще на десяток таких же хлопчаків, для підстраховки, але це так, до слова.
-А що ж буде потім з королем? Він вже не зможе більше правити? Його скинуть, так?
-Дуже ймовірно.
-І хто тоді буде новим королем?
-А ось це, хлопчику, вже не твого розуму справа.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Походу.
Видно у зеленых совсем плохо с идеями как еще бороться с растущим рейтингом ЕС и Пороха.
Уже и масло Рошен рекламировали и про Медведчука из каждого утюга воют... Но что то идет все время не так...
И вот... последний шанс. Крайне редко что вообще говорящий в паблик, Аваков вынужден своим авторитетом (а есть такой у овец?)) поддержать эти судорожные зеленые конвульсии.
Смотрим и не удивляемся ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Медведчук заговорил. Для ВВС
ВВС: Як ви думаєте, Порошенко може стати президентом України ще раз?
В.М.: Звичайно.
ВВС: Серйозно?
В.М.: А ви що, напишете, що це жарт? Я вважаю, що якщо дострокові президентські вибори відбудуться протягом найближчих пів року-року, Порошенко стане президентом.
ВВС: Аргументуйте.
В.М.: Я так думаю.
ВВС: Ви за нього проголосуєте?
В.М.: Ні, я за нього не проголосую. Я за Зеленського теж не голосував.
поддержать партнера - святое
ВВС: Як би ви описали свої стосунки з Петром Порошенком? Можливо, ви читали, останнім часом, після того, як на вас наклали санкції, багато пишуть, що за часів його президентства у вас і в бізнесі справи добре пішли, і ваші соратники інформхолдинг створили...
В.М.: Я ж теж це читаю. Пан Козак купив телевізійний канал, а Порошенко тут до чого? Потрібно дозвіл брати у президента?
ВВС: Ну, мабуть, хотів би - заблокував би.
В.М.: А як заблокувати? Я вам хочу відкрити величезну таємницю. Порошенко як людина з системної політики розумів, що деякі речі, які порушують Конституцію, робити не можна. А Зеленський про це не думає.
ВВС: Тобто Порошенко був кращим президентом, ніж Зеленський?
В.М.: Ні, я цього не сказав. Я сказав лише, що Верховна Рада ухвалила постанову щодо двох каналів (звернення парламенту до РНБО з пропозицією запровадити санкції проти каналів 112 та Newsоne у жовтні 2018 року - Ред.), а Порошенко не реалізував.
Це він зараз розповідає, що "у нас доказів не було". А тоді він сказав, що це незаконно стосовно українських юридичних осіб.
Про фізичних осіб взагалі тоді розмови ніякої не було. І коли сьогодні кажуть: завів бізнес. А який бізнес з'явився у Медведчука під час президентства Порошенко? Запитайте це у цих розумників, які несуть цю маячню. Що Медведчук придбав, коли президентом України став Порошенко?
ВВС: А що ви придбали, коли президентом України став Порошенко?
В.М.: Нічого.
ВВС: Тобто ваш бізнес ніяк значимо не змінився?
В.М.: Він не змінився значимо. Зараз звинувачують Порошенка, я теж його багато в чому звинувачую. Що він допустив, що країна стала бідною, а при Зеленському - взагалі злиденною. Він допустив, що ввели зовнішнє управління. Він багато наробив помилок в соціально-економічній сфері. Він не встановив мир, хоча у нього було більше шансів, ніж сьогодні. Але плітки щодо бізнесу, щодо каналу - це маячня.
О!Возар и Медведчук.Так мило.
Почти как Боанасье и Кардинал.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks