СНБО поручил вернуть в госсобственность нефтепродуктопровод "Самара-Западное направление", - Офис президента
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
СНБО поручил вернуть в госсобственность нефтепродуктопровод "Самара-Западное направление", - Офис президента
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
А где Ведьма?
Это что сегодня было? Зрада? Перемога?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Жаль конечно, что будет продолжать работать ))На запитання про долю телеканалу "1+1", частиною якого володіє Марченко, секретар РНБО сказав, що канал буде далі працювати, але тією частиною майна неможливо буде користуватися.
И - да - скорее всего нефтепродукты подорожают, начиная с солярки.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Конгресс США одобрил первый транш помощи Украине в сфере безопасности.
Береза
Только что узнал, что РНБО авели санкции против Медведчука и его жены Оксаны Марченко. Из-за финансирования терроризма. Если есть такая формулировка, то должно быть и уголовное дело. А значит это должно привести к судебному процессу над Медведчуком. Соответственно, если есть неопровержимые доказательства, то суд закончится обвинительным приговором Медведчуку. Если нет дела и не будет суда, то это пук в лужу.
Санкції проти Оксани Марченко (дружина Медведчука) та Наталії Лавренюк (дружина Козака, має російське громадянство) ввели через те, що вони є власниками (75% та 25% відповідно) Новошахтинського нафтопереробного заводу в Ростовській області (РФ), який забезпечує бойовиків «ДЛНР» нафтопродуктами.
Пора Оксані подавати на розвод, а то з найвідомішої нашої телеведучої перетворилась уже в терористку і має усі шанси опробувати нові VIP-камери Малюськи (якщо не встигне втекти на РФ з чоловіком, який, думаю, сьогодні точно про це почав задумуватись).
я так думаю за выходные должны сами "отремонтироваться" все поломанные энергоблоки на ТЕС у Рината Леонидовича...да и уголь резко найдется до конца сезона![]()
А шо,тер.дИяльнИсть уже нЭ потрИбна доказуваты судом???Санкції можуть застосовуватися з боку України по відношенню до іноземної держави, іноземної юридичної особи, юридичної особи, яка знаходиться під контролем іноземної юридичної особи чи фізичної особи-нерезидента, іноземців, осіб без громадянства, а також суб’єктів, які здійснюють терористичну діяльність.
ЗЫ Не,я ж не спорю,яж от практики в 15-м отошел .... Суды уже не ННАда???
Давайте след статью )
1. Підставами для застосування санкцій є:
1) дії іноземної держави, іноземної юридичної чи фізичної особи, інших суб’єктів, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України, сприяють терористичній діяльності та/або порушують права і свободи людини і громадянина, інтереси суспільства та держави, призводять до окупації території, експропріації чи обмеження права власності, завдання майнових втрат, створення перешкод для сталого економічного розвитку, повноцінного здійснення громадянами України належних їм прав і свобод;
Вот это вот "потенційні" видите)
А если потенційні доказывать судами и уд не надобно
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks