Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 365 з 1270 ПершаПерша ... 265315355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375415465865 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 7 281 по 7 300.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

"Фрілансерів можуть примусово записати в штат компанії - саме такі наслідки матиме урядовий законопроект №5054 про нові критерії трудових відносин", - стверджує народний депутат.

"Під прописані урядом критерії [трудової діяльності - Ред.] легко підпадає і фрілансер, і фахівці на аутсорсі. Наприклад, програміст-фрілансер, який лише розробляє мобільні додатки для різних компаній, за кількома запропонованими критеріями має бути оформлений в штат однієї з них. Інакше штраф. Це нонсенс", - пише Я. Железняк. Він додає: "Навіть якщо для якоїсь роботи, яку виконує працівник на аутсорсі, не знайдеться критеріїв у переліку Кабміну, їх зможуть додати контролюючі органи під час перевірки, оскільки перелік не є вичерпним".
    с другой стороны все верно, фрилансь не фрилань, а подоходный платить надо
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    8 499

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Вибачте, а що поганого Вам зробила мати циферного? Саме МАТИ, а не людина/громадянка/форумчанка тощо. Ви знали її, як мати? Яка вона була: найкраща чи найгірша?
    Про кожного з присутніх на цьому форумі як про людей/громадян/форумчан можна писати і добре, і погане, і це не залежить від того, живі ми ще чи вже померли.Але ображати будь-кого з нас як БАТЬКІВ - це низько. А Дратівник написав гидоту на адресу Карос саме як МАТЕРІ, а не як форумчанки чи громадянки.
    Я не знаю матір мотороли, але ніякої поваги до неї, як до матері, не відчуваю. А Ви?

В нашому ж випадку "матуся" (з посту пані Vedma) разом із нами читала те, що бажав циферний (з Вашого посту) прибічникам Петра і їх дітям, у тому числі й смерті. Більш того, разом із ним топила Петра, хотя казалось би...

До того, що написав Дратівник... Я бачу це, як розкидувач каміння отримав власною камінюкою собі ж у лоба. Ну от така доля в Дратівника - повернути камінь. Все. І занурюватися у почуття я не бажаю... так само, як робили ці двоє.

Так що, вибачте й Ви, Дейнерис.

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    "Фрілансерів можуть примусово записати в штат компанії - саме такі наслідки матиме урядовий законопроект №5054 про нові критерії трудових відносин", - стверджує народний депутат.

... и есв ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... и есв ...
    ..и спать спокойно...
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

"Під прописані урядом критерії [трудової діяльності - Ред.] легко підпадає і фрілансер, і фахівці на аутсорсі. Наприклад, програміст-фрілансер, який лише розробляє мобільні додатки для різних компаній, за кількома запропонованими критеріями має бути оформлений в штат однієї з них. Інакше штраф. Це нонсенс", - пише Я. Железняк. Він додає: "Навіть якщо для якоїсь роботи, яку виконує працівник на аутсорсі, не знайдеться критеріїв у переліку Кабміну, їх зможуть додати контролюючі органи під час перевірки, оскільки перелік не є вичерпним".
    Бредовый бред пишет экономист Железняк из школы бизнеса Тимы Милованова)))

Надо рассказать этому экономисту, что все фрилансеры, которые "лише розробляє мобільні додатки для різних компаній, за кількома запропонованими критеріями має бути оформлений в штат однієї з них" - оформлены как ФОПы и не вступают с заказчиком в трудовые отношения, тк они вступают в хозяйственные отношения двух субъектов хозяйствования... Заказчик и исполнитель заказа...
    а это уже Стаття 3. Господарська діяльність та господарські відносини
    ЗЫ. могут только в половые или хозяйственные связи))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Бредовый бред пишет экономист Железняк из школы бизнеса Тимы Милованова)))

Надо рассказать этому экономисту, что все фрилансеры, которые "лише розробляє мобільні додатки для різних компаній, за кількома запропонованими критеріями має бути оформлений в штат однієї з них" - оформлены как ФОПы и не вступают с заказчиком в трудовые отношения, тк они вступают в хозяйственные отношения двух субъектов хозяйствования... Заказчик и исполнитель заказа...
    а это уже Стаття 3. Господарська діяльність та господарські відносини
    ЗЫ. могут только в половые или хозяйственные связи))
    Это если они таки фопы и имеют договора
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Это если они таки фопы и имеют договора
    Что значит если??)))
    Они ВСЕ ФОПы и работают по договорам.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Что значит если??)))
    Они ВСЕ ФОПы и работают по договорам.
    ну знаю парочку не фопов, западным компаниям в принципе пох на кого платить, на физика или на ФОПа

зы. Сань, радуйся, внесен законопроект доноров по "судебной реформе", теперь суд как и набу и прочие НБУ будет руководствоваться не Законами Украины, а мнением доноров))
    не знаю, отношение двоякое, с одной стороны хорошо, что откаты за решения подорожают, с другой стороны ....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Ну что там СБУ уже на плюсах?)))
    а как же бенин блазень?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

ну знаю парочку не фопов, западным компаниям в принципе пох на кого платить, на физика или на ФОПа

зы. Сань, радуйся, внесен законопроект доноров по "судебной реформе", теперь суд как и набу и прочие НБУ будет руководствоваться не Законами Украины, а мнением доноров))
    не знаю, отношение двоякое, с одной стороны хорошо, что откаты за решения подорожают, с другой стороны ....
    Не вижу проблемы от слова совсем. Почему пользовать их авто, компы, телеки, мобилы и т.д. нормально, а законы нет.... или ты хочешь сказать, что вот все перечисленное мы делать не умеем по причине рукожопости, а вот правовую систему умеем. Фигня только в том, что наши инженерные дипломы там признают, как и другие измеряемые, а вот все дипломы из болтологии не признают.... поэтому я только за то, что бы сюда побыстрее пришла их правовая и экономическая системы. Я соросят не боюсь, я их жду....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Не вижу проблемы от слова совсем. Почему пользовать их авто, компы, телеки, мобилы и т.д. нормально, а законы нет.... или ты хочешь сказать, что вот все перечисленное мы делать не умеем по причине рукожопости, а вот правовую систему умеем. Фигня только в том, что наши инженерные дипломы там признают, как и другие измеряемые, а вот все дипломы из болтологии не признают.... поэтому я только за то, что бы сюда побыстрее пришла их правовая и экономическая системы. Я соросят не боюсь, я их жду....
    ты еще не накушался результатами сытника? не наелся досягненнями коблева? укрзализныця мировой лидер и так далее
    ну таке, что вспомнилось про мазохизм))

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Интересно как они заставят компанию из переразвитой демократии принять в штат к себе фрилансера или ФОПа......
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Ну так причем тут западные компании к нашему новому закону? Им может и пофиг, хотя не совсем пофиг... а вот физику не пофиг, когда к нему валюта на счет прийдет и как он сможет подтвердить за что ему валюта упала от нереза?)))

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Павільйон України на DUBAI EXPO за 14 мільйонів доларів з бюджету готує організатор “Ліги сміху”
    Все в "сім'ю"....
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 227

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Я не знаю матір мотороли, але ніякої поваги до неї, як до матері, не відчуваю. А Ви?
    Де я писала про ПОВАГУ? Я писала лише про ОБРАЗУ. Кожен з нас може як завгодно ставитися до будь-якої матері чи батька на цій планеті - ніхто не може заборонити мати власну думку. Але публічно ображати людину саме як МАТІР/БАТЬКА, особливо коли Ви/я/він/вона/вони НЕ ЗНАЛИ його/її у реалі, - це низько. Мене мої батьки ще в дитинстві навчили: чужі батьки й діти - то святе, ображати їх - найбільший гріх. І саме це я передаю і своїй дитині. Вам сподобалося б, якби хтось почав ображати ВАШИХ батьків? Маю на увазі, саме як БАТЬКІВ, а не як людей/громадян тощо. Впевнена, що ні. А чому Ви тоді вважаєте, що МАЄТЕ право ображати іншу людину як МАТИ/БАТЬКА лише за її політичні погляди та її дітей? Від того, що Карос була до останньої молекули проРОСІЙСЬКА, і від того, що в неї син такий покидьок, не робить її поганою матір'ю, дружиною, донькою і т.ін. Впевнена, як матір вона для свого сина була НАЙКРАЩОЮ. І це не змінює моєї думки про неї як про громадянку України або як про форумчанку.
    В нашому ж випадку "матуся" (з посту пані Vedma) разом із нами читала те, що бажав циферний (з Вашого посту) прибічникам Петра і їх дітям, у тому числі й смерті. Більш того, разом із ним топила Петра, хотя казалось би...
    Це читала й підтримувала НЕ "матуся"(с), а ФОРУМЧАНКА. Й громадянка, звісно. Ви взагалі-то знали, що вона його матір до того часу, коли її не стало? Я ні.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    8 499

Типово

В нас говорять "Яблучко від яблуньки не далеко котиться" і судять про батьків по тому, яких дітей вони виростили.

Зі Хіба ж могло мені спасти на думку, що "Мужчіни Днєпропєтровска, да т*ахнітє уже кто-нібудь Angelinn. Я заплачу." можна написати у присутності своєї "матінки"???
    Востаннє редагував Angelinn: 21.02.2021 о 12:06

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Ну так причем тут западные компании к нашему новому закону? Им может и пофиг, хотя не совсем пофиг... а вот физику не пофиг, когда к нему валюта на счет прийдет и как он сможет подтвердить за что ему валюта упала от нереза?)))
    а то они карточек банков нерезов не имеют

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

а то они карточек банков нерезов не имеют
    Опять таки не в тему))

Что бы иметь карту банка нереза, надо открыть счет в банке нерезе. Это уже отношения ну совсем не "трудовые отношения" в рамках украинского законодательства...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Опять таки не в тему))

Что бы иметь карту банка нереза, надо открыть счет в банке нерезе. Это уже отношения ну совсем не "трудовые отношения" в рамках украинского законодательства...
    Окс, а что реально проблема открыть в банке нерезе карточный счет?

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Окс, а что реально проблема открыть в банке нерезе карточный счет?
    конечно) особенно в штатах и ЕС )

Сторінка 365 з 1270 ПершаПерша ... 265315355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375415465865 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті