| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Посадити де??! Наведіть приклад бо я щось непригадую...
Якщо держава прийме закон яким зобов'язує мне повіситися, то я просто дістану свій арсенал і буду вбивати будь якого правоохоронця який спробує до мене наблизитися (я однак помру в будь якому випадку), проте це небуде поширюватися на пересічних громадян так як їм відводиться лише роль спостерігачів того процессу. Ще якісь тупі фантазії є))??!
Ви незрозуміли хоча і самі нафантазували))
Я дійсно дістану свій арсенал, проте читайте уважно)) там написано "лише тих правоохоронців які спробують наблизитися"! Суть зрозуміли))??! Я звісно подбаю про те аби вони немали можливості наблизитися, проте якщо не пощастило... То щож, всі претензії до того хто приймав. Попереджати я звісно небуду.
Вони раптом почали так згадувати що є громадянами України))
Прямо таки внезапно
І мову рідну згадали))
Время перемен "примечательно" тем, что вскрываются нарывы. Дерьмо всплывает и являет себя миру - его время пришло, есть где себя применить.
Почему бы не ввести горячую линию для анонимного информирования,почтовый ящик для анонимных писем? материальную мотивацию информаторам за видео? Это быстро сдвинуло бы дело с места.
И да. Я так понимаю, что зеленая власть теперь хорошая))?
Что-то у тебя с утра с логикой.) Не выспался,все думал как Александру его каталоги обгрейдить?
Давай по-порядку? Может тебе так будет проще понять,что ты тут нацарапал.
и так 1. Ты пишешь,что штрафы пополняют бюджет. Логично.
а вот 2 ".Штрафи тому і вводять щоб порушень небуло, " Как-то совсем не вяжется с первым.
Ты уж там определись.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks