Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1037 з 2532 ПершаПерша ... 375379379871027102810291030103110321033103410351036103710381039104010411042104310441045104610471087113715372037 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 20 721 по 20 740.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А з ким взагалі Вава зустрічався?
    Я зараз подивилася на державний устрій, ой
    Президент (з листопада 2004р.) шейх Халіфа бін Заїд Аль Нагаян (син першого президента ОАЕ Шейха Заїда бін Султана Аль Нагаяна, який керував державою в період з 1971 по 2004р.р.). Президент обіймає також посади Голови Вищої Ради Правителів ОАЕ та Правителя емірату Абу Дабі. Водночас він є Головою Вищої Ради з питань нафти. Вибори нового Президента відбуваються у разі смерті або відмови від влади його попередника, шляхом консультацій Правителів всіх 7 еміратів, які оголошують ім’я майбутнього Президента. До цього часу, президентом ОАЕ завжди обирався Правитель Абу Дабі, як найбільшого суб’єкту серед всіх семи еміратів.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Віктор Бобиренко

З'їли?Усі подумали, що Бубочка Найвеличніший їде в Емірати прогуляти Лєнку на день закоханих.
    Але тіпа з візитом.
    Переживали тут дехто за арабів. Бо після Оману я б не здивувався нічому. Трирічній нормі опадів в пустелі. Або новому штаму Корони.
    І, бережи Аллах шейхів і їх діточок.

Але. Виявляється з Бубочкою таки поїхав і Аваков.
    Щоб ми не ржали, як коні, над поїздкою. Щоб не сумнівалися - усе серйозно. Тут вам нє здєсь. Мільйони не просто так на вітер. А с дєлом.

Воно, канєшна, знайдеться якийся негідник і скаже, що Арсен Борисович поїхав особистим охоронцем Зеленського.
    І щоб і цих пристидити - Аваков підписує угоду про об'єднання зусиль у протидії нелегальній міграції з місцевим шейхом-міністром внутрішніх справ.
    Я серйозно. Отак. УГОДУ!!!

У нас же ж з Об'єднаними еміратами спільний кордон, правда?. І валять через цей кордон натовпи арабів на верблюдах. Неясно, правда, чи до нас, чи транзитом до Німеччини.
    Прикордонники правда не в курсі, але то таке.

Чи може пакистанці чи ще хтось прориваються через дюті-фрі в Дубаї.
    Я не знаю. Але домовилися про координацію зусиль. І про навчання кібербезпеці.
    Воно неясно, правда, хто кого буде вчити.

Завтра після пляжика Вовік теж щось підпише. А шо? У відосику, наприклад, скаже, що то фігня, що з МВФ не зрослося. Ми домовились, що будемо домовлятися про домовленості.
    А Лєнка в тапках в якийся музей проскоче пофоткатися.

Я вважаю, що на 8-ме березня президенту треба на Балі злітати. З міністром оборони. І домовитися про поговорити щось їндонезійцям впарити.
    А може Вовік не знає, де Емірати? Може він думає, що десь за Харковом?
    А Арсен Борисович йому правди не сказав?
    Тоді така угода в очах президента виглядатиме виваженим рішенням.
    Розкажіть йому правду.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Віктор Бобиренко

З'їли?Усі подумали, що Бубочка Найвеличніший їде в Емірати прогуляти Лєнку на день закоханих.
    Але тіпа з візитом.
    Переживали тут дехто за арабів. Бо після Оману я б не здивувався нічому. Трирічній нормі опадів в пустелі. Або новому штаму Корони.
    І, бережи Аллах шейхів і їх діточок.

Але. Виявляється з Бубочкою таки поїхав і Аваков.
    Щоб ми не ржали, як коні, над поїздкою. Щоб не сумнівалися - усе серйозно. Тут вам нє здєсь. Мільйони не просто так на вітер. А с дєлом.

Воно, канєшна, знайдеться якийся негідник і скаже, що Арсен Борисович поїхав особистим охоронцем Зеленського.
    І щоб і цих пристидити - Аваков підписує угоду про об'єднання зусиль у протидії нелегальній міграції з місцевим шейхом-міністром внутрішніх справ.
    Я серйозно. Отак. УГОДУ!!!

У нас же ж з Об'єднаними еміратами спільний кордон, правда?. І валять через цей кордон натовпи арабів на верблюдах. Неясно, правда, чи до нас, чи транзитом до Німеччини.
    Прикордонники правда не в курсі, але то таке.

Чи може пакистанці чи ще хтось прориваються через дюті-фрі в Дубаї.
    Я не знаю. Але домовилися про координацію зусиль. І про навчання кібербезпеці.
    Воно неясно, правда, хто кого буде вчити.

Завтра після пляжика Вовік теж щось підпише. А шо? У відосику, наприклад, скаже, що то фігня, що з МВФ не зрослося. Ми домовились, що будемо домовлятися про домовленості.
    А Лєнка в тапках в якийся музей проскоче пофоткатися.

Я вважаю, що на 8-ме березня президенту треба на Балі злітати. З міністром оборони. І домовитися про поговорити щось їндонезійцям впарити.
    А може Вовік не знає, де Емірати? Може він думає, що десь за Харковом?
    А Арсен Борисович йому правди не сказав?
    Тоді така угода в очах президента виглядатиме виваженим рішенням.
    Розкажіть йому правду.
    Вы думали это смишно? Так вот ...

Бывший министр экономики Тимофей Милованов заявил, что миссия МВФ в Украине "обка**лась".

Соответствующее сообщение появилось на Facebook-странице чиновника в воскресенье, 14 февраля, в комментариях под постом о поездке в Объединенные Арабские Эмираты.

Милованов опубликовал фото со встречи с наследственным принцем ОАЭ и написал, что ему посчастливилось там быть.

"Он дал задание своей команде увеличить товарооборот и инвестиции в агро с Украиной в 10 раз за несколько лет, то есть, довести до 2 млрд долларов в год", – похвастался экс-министр.

В комментариях пользователь Ден Ювженко написал: "Ну с МВФ обка**лись, надо хоть как-то компенсировать".

Милованов ответил ему: "Там МВФ обка**лся, а не Украина. Если это честно смотреть".
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Вы думали это смишно? Так вот ...

Бывший министр экономики Тимофей Милованов заявил, что миссия МВФ в Украине "обка**лась".

Соответствующее сообщение появилось на Facebook-странице чиновника в воскресенье, 14 февраля, в комментариях под постом о поездке в Объединенные Арабские Эмираты.

Милованов опубликовал фото со встречи с наследственным принцем ОАЭ и написал, что ему посчастливилось там быть.

"Он дал задание своей команде увеличить товарооборот и инвестиции в агро с Украиной в 10 раз за несколько лет, то есть, довести до 2 млрд долларов в год", – похвастался экс-министр.

В комментариях пользователь Ден Ювженко написал: "Ну с МВФ обка**лись, надо хоть как-то компенсировать".

Милованов ответил ему: "Там МВФ обка**лся, а не Украина. Если это честно смотреть".
    А хто такий отой принц?
    Я там написала про устрій.
    Це якийсь наслідний принц одного з емірів?
    Навіть не сам емір?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

А хто такий отой принц?
    Навіть не сам емір?
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Давайте. Тяните сюда побольше мнений лузеров, которые во всю обвиняют Зе! в том, что он не стрит им, страну их мечты. Вот только есть один простой вопрос, на который лузеры не смогут ответить, даже самим себе...
    ЗЫ хотя я просто тащусь от истерики престарелой комсы, до которых наконец то дошло, что они все.... они прошлое.... прошлое которым никто не будет городиться. Даже они сами....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Давайте. Тяните сюда побольше мнений лузеров, которые во всю обвиняют Зе! в том, что он не стрит им, страну их мечты. Вот только есть один простой вопрос, на который лузеры не смогут ответить, даже самим себе...
    ЗЫ хотя я просто тащусь от истерики престарелой комсы, до которых наконец то дошло, что они все.... они прошлое.... прошлое которым никто не будет городиться. Даже они сами....
    Знову філософія.
    Ви хочете сказати, що Вава це майбутнє?
    І нащо взагалі чимось пишитася, що не ви зробили?
    Що за мокшанська тяга пишатися минулим?
    І ніхто його не звинувачує, ви, наприклад, його виправдовуєте.
    Я от кажу, що він в цій поїздці знов наклав купу лайна, бо все, чим прикривають його відпочинок - брехня.
    Давайте говорити не взагалі, а по факту.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Ведьма, я хочу сказати що комса в минулому. Без варіантів. Й всі хто це не зрозумів, або відмовляється визнавати там же.... Й їх ми трєбуєм вже давно нічого не варті. Варті ті, хто ми можемо...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ведьма, я хочу сказати що комса в минулому. Без варіантів. Й всі хто це не зрозумів, або відмовляється визнавати там же.... Й їх ми трєбуєм вже давно нічого не варті. Варті ті, хто ми можемо...
    Мова йде про конкретну поїздку.
    Що на тлі цього має хтось визнавати?
    Що в черговий раз Вава всіх поімєл?

Дописів
    46 288

Типово

А хто такий отой принц?
    Навіть не сам емір?
    Самое интересное в этой ситуации что с первым лицом Украины не встречается и не разговаривает первое лицо саудитов. Что ясно показывает уровень этой поездки. Полуофициальная и мало интересное саудитам. Ну мало ли кто на отдых к ним приезжает...

И это не смешно.

Как пытаются кормить своих овец зелёные поводыри....

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Що в чероговий раз мало кого цікавить, що думают з цього та й будь якого іншого приводу лузери. Які навідь інфу про ту поїздку самі знайти в змозі...

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Кто будет следующим премьером и очень скоро? Причем среди СН такого человека нет...Не исключаю, что в ближайшее время мы также увидим попытку Зе назначить нового спикера ВР. Зачем Зе спикер, который его не поддержал в принципиальном вопросе? Вопрос риторический...
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Ведьма, перед кем выправдаты? Перед тобой с Душем что ли? Ну и зачем? Я же уже давно сказал. Мир ушел. Вы с Душем не успели. Это не проблнемы тех кто ушел. Это проблемы тех кто не успел. Не хочешь быть лузером, доганяй. Мир уже не вернетнся ни к базарной хабалке Дейнерис, ни к нытику Душу.... Сама выбирай с кем ты...
    Шурик, ты ярко выраженный приспособленец и демагог. Ни одного плохо слова против власти ты никогда не говорил. Страшно? Но зато безопасно.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Самое интересное в этой ситуации что с первым лицом Украины не встречается и не разговаривает первое лицо саудитов. Что ясно показывает уровень этой поездки. Полуофициальная и мало интересное саудитам. Ну мало ли кто на отдых к ним приезжает...

И это не смешно.

Как пытаются кормить своих овец зелёные поводыри....
    Ну, приїхав хтось.
    Зустрівся з якимось сином якогось еміра, який нічого не вирішує в країні навіть сам.
    Але для лохів фотки і відосік є.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Шурик, ты ярко выраженный приспособленец и демагог. Ни одного плохо слова против власти ты никогда не говорил. Страшно? Но зато безопасно.
    Вот все вам, комсомольцам не так. Интересно, что же вы так то, за столько времени не сделали?
    ЗЫ можете не отвечать. Ответ я знаю...

Дописів
    46 288

Типово

И кратко об итогах - слово дня - меморандум ))

Зеленский со своим гаремом подписали ряд документов, среди которых:

Протокол об избежании двойного налогообложения и предотвращении налоговых уклонений;
    Договор о сотрудничестве в сфере борьбы с преступностью и терроризмом;
    Меморандум о взаимном признании водительских удостоверений;
    Меморандум о инвестициях в сельское хозяйство и развитию торговли агропродовольственной продукцией;
    Меморандум о развитии туристической отрасли и увеличении двустороннего пассажиропотока;
    Меморандум об обмене опытом по использованию и охране сельскохозяйственных земель.

ЗЫ Меморандум - это как обещал/не женился ))

Дописів
    84 387

Типово оригинальный аналитический приём

сравнивать достижения Сами Знаем Кого и рядового форумского обывателя

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Вот все вам, комсомольцам не так. Интересно, что же вы так то, за столько времени не сделали?
    ЗЫ можете не отвечать. Ответ я знаю...
    Что не сделали?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Что не сделали?
    Да похоже, ничего...

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Да похоже, ничего...
    Демагог ты Шурик.

Сторінка 1037 з 2532 ПершаПерша ... 375379379871027102810291030103110321033103410351036103710381039104010411042104310441045104610471087113715372037 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті