| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я, конечно, не имею диплома какашкомера,
однако, интуиция говорит мне что простыни странника исполнены какашек.
какашкомер какашкомера....
В чому бичєство? Він вас якось образив?
Ви щось пишете, він коментує ваші дописи. Коментує по темі вашої розмови.
Якщо ви не бачите різницю у дописах з лайкою і дописах по історії, то про що?
Може ви все ж не будете тут про історію писати, а підете в розділ Історія. І, якщо опонент буде зацікавлений, він піде за вами.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
тут. Но раз вы принципиально этого не видите, то я не помогу.
1.В данной ситуации есть разница. Акк зарегился и бросился раскатывать исторические простыни в теме, которая не имеет к этому отношения. Троллить того же Странника, провоцируя его на ответные простыни. Засирать, как вы говорите. Не отвечают? Я он дальше, больше...А яка різниця, клон це чи ні?
Ви ж не знаєте, якщо це клон, ні першого ніку, ні цього. Вам не однаково хто опонує Страніку?
Зачем? Почему в этой теме он начал свое писательское творчество?
Короче Юстас хорошо описал. Слово в слово солидарна.
2.Я выше вам ответила "про знаю/не знаю". Повторюсь: если вы ждете документального подтверждения, его не будет.
Мне поднадоел этот вечер одностороннего интервью с вами.Хватит, я думаю.
1.Людина зарегілась і знайшла цікаве для себе. Почала відповідати. Відповідати таким же стилєм, як і Странік.
Тобто, Страніку можно засирати тему, а нікому не можно відповідати на це, щоб не дай боже страніка не спровокувати на нові простирадла?
Тому, що будь хто, який приходить на форум, починає з чогось. Чи ви вважаєте, що є теми де можно починати, а де ні?
І я все ж таки не бачила в темі, уви, дописи страніка по темі. Виключно по темі, а не про кіпчаків, Орду, Черкаси, трьох жінок і якусь приватну школу для соплємєнніків.
І про іде-фікс - в Україні нацизм, Галичанє не українці, і взагалі українців нема і мова то не мова.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
.....ох уж эта людина)))....есть некоторые персонажи, которых трудно не узнать......но тут то герой как раз из них.....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Та не тролю я его , все мы люди можем ошибаться .я так понимаю шо Троя , Римская провинция Колхида и Аттика на Тибериусе странного57 немного смутила , задумался. Видите , притих не отвечает
Отоб сразу сказал шо запутался с эпохами и не выпендривался . ну бывает,чи не проблема
(я его и сама читать люблю угараю , иногда пишет абсолютную правду , докапывается до интересного , а иногда отаке ))) ненумля мне шо cделать вид шо странный не киздит и промолчать ?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks