| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Дадада, конгломерат культур, многоязычность. Парой страниц ранее хто-то пейсал шо "не было такой национальности до 1923 года"![]()
Я узнала на вулиці і у школі. Від дітей, батьки яких материлися дома. І для них то було звично. У 4 класі навіть батьківські збори були на цю тему (до класу приходила міліціонерша і приймала участь у розмові з батьками). Я не вживала ті слова, але мені вдома перепало (для профілактики) щоб не повторювала за "идиотами".
Щодо дітей... Вони дорослі і звісно все знають. Але я від них ніколи не чую того.
Прямое.
И что?
Вы прямо как Галушка..."Господа...НЕ СООБЩАЙТЕ ЭТО НАРОДУ. Оставьте за ЗАКРЫТЫМИ дверями. Народу это знать НЕ НУЖНО!!!"
А почему? А что бы всякие Ведьмы свободно вдували в уши пиплу несуразную куйню. И стадо манкуртов-зомбаков увеличивалось.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks