| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
конечно, как и вы).
Но мы все читали скрины из вайбера. Там не было ничего против языка.
И слышали интервью.Там тоже не было против, но было за. Мама на нем и говорит норм.
Но мама - это такое. Сколько мам - столько мнений. Вопрос с учительницей страшнее. Она имеет доступ к куче детей.Не подростков, а именно детей. Каждый день. Весь учебный год.
Лично для меня вопрос перевода к другому учителю или в другую школу не стоял бы от слова совсем.
так уже обсудили сто раз, что не так. Вы забыли?
Вы еще поддерживали эту учительницу.Поищите начало обсуждения, там все есть. И мое, и ваше.
нет, не в этом причина. Странная у вас память....Раша не напала на Україну?
Росіянє не вбивають українців?
Росія не агресор?
Росіянє , які підтримують свою владу не вороги?
Треба вчити українську і користуватися нею, бо ви громадяни України?
А в чому? В інтерпретації її слів? В те, як зрозуміли батьки з переказу дітей?
Мені здається доросла людина не буде підіймати крику, як базарна тітка, а якщо щось незрозуміло, піде і почне вияснювати в чому справа до самої вчительки.
Я просто знаю, як це бува.
Я ж кажу, навіть тут, не просто слова, а написане, перекручують як хочуть.
От тут Пушилін https://mobile.twitter.com/5nagwo8jr...90829593812992 підтримує нашіх борців з українським нацизмом.
Так почему не пользуешься им, ведь гос язык украинский?
Поддерживаешь русский мир?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Це не пряма залежність, але, погодьтесь, якби на Донбасі не було стільки російськомовних, а скрізь україномовні, то ніяка рашка не змогла б вторгнутися для "захисту".
Так, мова не вирішальна, Ганна Герман прекрасно володіє літературною українською, але гніда з гнід. Багато російськомовних загинули за Україну. Але на майбутнє, треба щоб нація плекалася своєю мовою і трималася за неї.
....ее и не волновал гимн Венгрии от депутатов при присяге Украине....все...абсолютно все, что пропагандирует Ведьма привело лишь к ослаблению страны и усилению противоречий между гражданами....легко проследить по форуму...правда много затерто...но не все....интересный персонаж и если это ее работа, то рано или поздно сядет, когда власть нормализуется и начнет реальные порядки наводить...имхо
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks