| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Стесняюсь спросить, а сколько тебе лет?
А ты знаешь, что такое гонорея, с гайморитом\геморроем не перепутала? Гонореей, триппером, сифилисом не болела?
Если что, то я нет, и не пенсионер я, и гайморита\геморроя у меня нет. Единственные у меня бывшие заболевания так это простуда.
Вот такая хня, малята. (с)
А чем переболела ты? От нового вируса бережёшься?
Востаннє редагував ОлегБ: 22.01.2021 о 19:31
Йозеф Кнехт@jozefkneht1
·
40 мин
Дубинський пише,що йому в Монобанку запропонували закрити рахунок. Я вже давно цього чекав. Хто знає, для публічних осіб відкрити рахунок в банку це цілий квест,який називається фінансовий моніторинг. А якщо публічна особа та ще й під санкціями,то це майже вирок. Візьму попкорн.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Куда интереснее будет, если ОП в порыве преданности новой американской администрации, инициирует санкции к дубинскийиКо
божички-йожички... кого ж тоді цитувати??
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Даже не знаю чем Вам помочь в Вашей невере) никуда не писала, не звонила. Поставила в тот же день когда анонсировалидию. Доки вообще с собой никакие теперь не ношу. Самое интересно, фотка прилеплена не с фото на правах, а с заграна)
Скрин не делается с дии, ругается про политику безопасности. Да и даты выдачи на электронной версии нет.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Очевидно.
Вот и удивило наличие у Дерезы.
Хотя я им давал всё. И паспорта все страницы и права с техпаспортом. Одно время техпаспорт был, а потом и он пропал![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks