Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 172 з 353 ПершаПерша ... 72122162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182222272 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 3 421 по 3 440.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Дописів
    8 490

Типово

Саме мова нагадує кацапам, що вони Україні 300 лєт ус алися.
    Так же ж звикли до титульности... а тут раз і дискримінація за мовною ознакою.. І нікому захистити обдільоннних
    Востаннє редагував Angelinn: 20.01.2021 о 09:22

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    но ведь єто лишние телодвижения - кто то поленится ,кто зажмет сотню грн. а если это служебная то тем более никто напрягаться не будет
    Это несколько лишних движений один раз зато не будет множества постоянных.

Дописів
    6 362

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    раствор носить или кирпичи класть
    .точно! знал такого: он постоянно смотрел в телевизор и не уставал клеймить позором артистов "лишь бы не работать!"
    В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 379

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Так я не зрозуміла, в тому що дитина не хоче бути
    Ані сталеваром, ані машинобудувальником, ані слюсарем-складальником, ані штукатуром
    і в тому, що через 10 років вона поїде
    Ані сталеваром, ані машинобудувальником, ані слюсарем-складальником, ані штукатуромкудись, знов винувата українська мова?
    От якби не вона, то....
    правда не поняли, или шутите?
    Мова тут вообще ни в чем не виновата.Виноваты идиёты.

Если ребенок не знает украинский язык - виноваты его родители. Не организовали.
    Если ребенок не любит украинский язык - виновато государство. Не организовало.
    Ну и еще кое-кто виноват, кто из этой мовы делает орудие борьбы. В угоду своим неврозам, ксенофобии или ...просто корыстным целям.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Так я не зрозуміла, в тому що дитина не хоче бути і в тому, що через 10 років вона поїде кудись, знов винувата українська мова?
    От якби не вона, то....
    Ну конечно же . МОВА. Которая разжигает у ребёнка желание быть не агрономом или кошачим доктором, а полициянтом. Потому что котику или цукровому буряку не скажешь: "Що тварюка москальська, зловився? Не бреши. Я вас, москалів смердючих, одразу по очах бачу...Який ти в біса таксист? Ти москаль та сепар. Ану жени гроші, або на гіляку підеш тацювати!". И так пистолем по зубам...по зубам...по зубам...
    Востаннє редагував Strannik-57: 20.01.2021 о 10:36

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис

Ну и еще кое-кто виноват, кто из этой мовы делает орудие борьбы. В угоду своим неврозам, ксенофобии или ...просто корыстным целям.
    Совершенно верно.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

правда не поняли, или шутите?

А якщо дитина не любить математику, чи хімію, держава винувата?
    І хто ж це винуват, що з державної мови роблять зброю? При тому, що більшость в Україні відноситься до цього цілком нейтрально. Хто ж ті, хто на кожен рух держави з цього питання підіймає хай?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 379

Типово

А якщо дитина не любить математику, чи хімію, держава винувата?
    и если цветы не любит, звезды или кошек - тоже.

Язык в контексте сабжа -не школьный предмет, а элемент патриотического воспитания. Без заинтересованности государства и серьезной идеологической работы нифига тут не получится. Знать будут. Любить, ценить, уважать - большой вопрос.
    Но можно искать врагов внутри и снаружи до бесконечности и дальше.Все зависит от реальных целей.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

и если цветы не любит, звезды или кошек - тоже.

Язык в контексте сабжа -не школьный предмет, а элемент патриотического воспитания. Без заинтересованности государства и серьезной идеологической работы нифига тут не получится. Знать будут. Любить, ценить, уважать - большой вопрос.
    Но можно искать врагов внутри и снаружи до бесконечности и дальше.Все зависит от реальных целей.
    Мова не елемент, мова це просто мова.
    Ви ж самі робите її якоюсь зброєю ідеологічної боротьби. Ви включаєтесь в гру паРаши, яка як раз і роздмухує це питання.
    Нащо?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 379

Типово

Не приписывайте мне того, чего нет, поалуйста. Не проецируйте).

И да. Достаточно почитать данную тему, чтоб убедиться)): таки элемент борьбы. С обеих сторон.

Дописів
    84 377

Типово

И да. Достаточно почитать данную тему, чтоб убедиться)): таки элемент борьбы. С обеих сторон.
    особенно её название.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я кажу, що мова, це просто мова, ви-що це елемнт ідеологічної боротьби.
    Так, що я вам приписую?

Дописів
    84 377

Типово

а где Юстас с армией? волнуюсь.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    а где Юстас с армией? волнуюсь.
    Пішов мабудь на практиці перевіряти, візьмуть його зі знанням однієї мови, чи забракують.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Они уедут(. Понимаете? Со всеми своими способностями, знаниями, ресурсами и тп.
    А вы сотоварищи так и будете писать про то, что должна делать нормальна молодь...
    Не буду казати, що повністю і без винятків в темі. Я скрізь пишу - "можливо", "на мою думку" і подібне, щоб зайвий раз підкреслити, що на істину не претендую.

А щодо - они уедут - так, багато виїде. Як свого часу було в дуже багатьох країнах, які сьогодні багаті і в свою чергу самі потерпають від мігрантів. Проте виїдуть далеко не всі, і далеко не всі, хто житиме в Україні - це невдахи і малограмотні. Це теж факт.

І знову про палку. Де ви це знаходите? Це ж не часи СССР, коли була стаття "за тунеядство". Намагався ясно і доступно писати: якщо людина не хоче дотримуватись елементарних правил, то це її вибір, і най собі живе так до старості. В чому тут примушування, зрештою?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

я не против реализации своих детей в Украине. Но решать им.
    Но это вопросы не только заработка и социального комфорта, а и идеологии.

Человек - не творог. За трое суток в домашних условиях "мамкиными руками" не созревает.Это вопросы общества и государства.По-зи-тив-но-е воздействие извне. А его нет.
    То, что я вижу в плане формирования патриотической идеологии, - и мова сюда же! - это все анти. Антидействия. Прям терроризм и подрывная деятельность .Чтоб точно не любили. Как минимум - были равнодушны. Но лучше ненавидели.
    Эта тема - тому яркий пример.
    Ваших дітей повинна виховувати держава? А може, в першу чергу все-таки сім'я?
    І якщо батьки ставляться до несміливого кроку держави, до заходу, який потрібно було реалізувати ще чверть століття тому, з ворожістю або зневагою, на кого будуть орієнтуватись діти?

До речі, що б ви запропонували?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

До речі, що б ви запропонували?
    Я не знаю, що запропонує пані Електра, а от мені знов сказали : ну, зачєм так сразу і кардинально? Нужно постєпєнно і мягко...
    Мля, 30 років пройшло.....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..не, ребяты и девчаты .... поскольку зарабатывать деньги нашим детям (а для меня уже - и внукам) придется в ситуации обязательного использования государственного языка, и не обязательно будучи чиновником, то украинский язык в его рабочей письменной форме знать нужно (попробуйте тендер пропихнуть через муниципальные службы или министерство, прости госпыди) .. Но его нужно знать именно в таком объеме, как, собственно, и английский ... Общеупотребительным же языком украинский может стать только тогда, когда на нем люди заговорят в быту, а не только будут составлять челобитные и акты выполненных работ с допсоглашениями... Челобитные можно и на санскрите, главное - подобрать нужные варианты фразы "милостивый государь" ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

А мав бути стимул... Знаєш мову - на тобi +10% до ЗП й вищий статус/положення, двомовним - +20%, тримовним +30% etc.
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ..не, ребяты и девчаты .... поскольку зарабатывать деньги нашим детям (а для меня уже - и внукам) придется в ситуации обязательного использования государственного языка, и не обязательно будучи чиновником, то украинский язык в его рабочей письменной форме знать нужно (попробуйте тендер пропихнуть через муниципальные службы или министерство, прости госпыди) .. Но его нужно знать именно в таком объеме, как, собственно, и английский ... Общеупотребительным же языком украинский может стать только тогда, когда на нем люди заговорят в быту, а не только будут составлять челобитные и акты выполненных работ с допсоглашениями... Челобитные можно и на санскрите, главное - подобрать нужные варианты фразы "милостивый государь" ....
    В побуті як раз багато людей і до сьогодні їм користувалися. Може не чистим літературним, але..
    Як раз російська мова була обов'язкова, як язык мєжнаціонального общєнія, в суспільному житті.
    Я розказували, як продавчиня стояла і розмовляла по телефону українською, я підійшла, звертаюся українською, а вона мені відповідає російською. Я спитала: А чого так? Вона відповіла, що це звичка, бо коли вона починала працювати в лохматі совєцкій часи, їх дрюкали щоб на роботі російською.

Сторінка 172 з 353 ПершаПерша ... 72122162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182222272 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті