Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 368 з 548 ПершаПерша ... 268318358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378418468 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10947, показано з 7 341 по 7 360.

Тема: А давайте про Білорусь?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я вам давала посилання, але ви як чукча не читаєте..
    На писюльки в сортире? Да. Такое не читаю.

Тому що Україна не робила офіційного запиту на членство в ЄС і нічого не робила, як Польща задля входження..
    Ну как это "ничего не делала"? Промышленность свою сдала? Медицину угробила? Финансовую систему передала под внешнее управление? Социальные нормы закопала в могилку? Земельку готова сбагрить? Что ещё нужно ОТДАТЬ по "просьбе" ЕС?

Азіров і овоч не Україна, і їх забаганки ніякого відношення не мали до програми членства.
    А Яценюк-Парасюк Украина? Или таки...члены...программные.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    На писюльки в сортире? Да. Такое не читаю.

Ну как это "ничего не делала"? Промышленность свою сдала? Медицину угробила? Финансовую систему передала под внешнее управление? Социальные нормы закопала в могилку? Земельку готова сбагрить? Что ещё нужно ОТДАТЬ по "просьбе" ЕС?

А Яценюк-Парасюк Украина? Или таки...члены...программные.
    А які ви читаєте? Тількі ті які підтверджують вашу точку зору?
    Це офіційний цифри.

Це балачки. Це просто ваші емоції пропагандонські.
    Є офіційний шлях. Є нормальні кроки для цивілізованого вирішення питання.
    Офіційно нічого не було здійснено. А шлях гопників, які хотіли шантажувати і тримати за дурників ЄС, це дурниці. Так це не працює.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А які ви читаєте? Тількі ті які підтверджують вашу точку зору?
    Це офіційний цифри.
    Официальных там только 22 млрд. Даже график есть. А всё остальное: размышления на тему, в какой бы позе совокуплялись бы рептилоиды, если бы у них были пылесосы "Эко".

Це балачки. Це просто ваші емоції пропагандонські.
    Пропагандистские эмоции? Есть даже такие?

Є офіційний шлях. Є нормальні кроки для цивілізованого вирішення питання.
    А разве штурм ул.Грушевского к ним не относятся? Вот те на....

Офіційно нічого не було здійснено. А шлях гопників, які хотіли шантажувати і тримати за дурників ЄС, це дурниці. Так це не працює.
    За все 5 лет Петра Алексеевича? Которые оказываются "шлях гопників, які хотіли шантажувати і тримати за дурників ЄС" ??? Ой вэй....А шо ж Вы это 5 лет назад не говорили?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Официальных там только 22 млрд. Даже график есть. А всё остальное: размышления на тему, в какой бы позе совокуплялись бы рептилоиды, если бы у них были пылесосы "Эко".

Пропагандистские эмоции? Есть даже такие?

А разве штурм ул.Грушевского к ним не относятся? Вот те на....

За все 5 лет Петра Алексеевича? Которые оказываются "шлях гопників, які хотіли шантажувати і тримати за дурників ЄС" ??? Ой вэй....А шо ж Вы это 5 лет назад не говорили?
    Странік, у мене склалася думка, що ви зараз дуркуєте. До чого Майдан до вашіх розсудів, а чому 30 років тому Україна не обрала шлях до ЄС?
    Чи ми не про це?
    Ну, ми ж про вибір шляху Бєларусі?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Странік, у мене склалася думка, що ви зараз дуркуєте. До чого Майдан до вашіх розсудів, а чому 30 років тому Україна не обрала шлях до ЄС?
    Чи ми не про це?
    Ну, ми ж про вибір шляху Бєларусі?
    Так беларусы уже выбрали курс и это не еврозона. Смиритесь.))
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А....так мы не про шлях гопників, які хотіли шантажувати і тримати за дурників ЄС, а про Беларусь? Почему не выбрали ЕС? А ДОЛЖНЫ были?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    З чим?
    Мова йде про те, що Бєларусь без Лукашенко пропаде.
    Ви про це?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А....так мы не про шлях гопників, які хотіли шантажувати і тримати за дурників ЄС, а про Беларусь? Почему не выбрали ЕС? А ДОЛЖНЫ были?
    Так, про Бєларусь.
    Ні, не повинні мабудь, якщо зараз мова йде про її загибель і зубожіння без Лукашенко.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

З чим?
    Мова йде про те, що Бєларусь без Лукашенко пропаде.
    Ви про це?
    Про то, что на демократическом выборе ,клин не сошёлся. Уже хотя бы, для разнообразия, должны быть и другие формы правления.
    Я про то, что притамила эта демократическая диктатура, со своими лозунгами, типа -у вас нет демократии, значит вас надо давить, пока не станете на путь истинный. Прямо как инквизиция.)))
    Только вместо костров и рыцарских гопников, или бомбят, или давят финансами.
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Так, про Бєларусь.
    Ні, не повинні мабудь,
    Ну, если не ДОЛЖНА проситься в ЕС, то что же Вы от Беларусов то требуете? Подменяете их желания СВОИМИ хотелками.???
    мова йде про її загибель і зубожіння без Лукашенко.
    Да? Именно про это мы разговаривали? Вот эта новость..... Точно ничего не перепутали?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Про то, что на демократическом выборе ,клин не сошёлся. Уже хотя бы, для разнообразия, должны быть и другие формы правления.
    Я про то, что притамила эта демократическая диктатура, со своими лозунгами, типа -у вас нет демократии, значит вас надо давить, пока не станете на путь истинный. Прямо как инквизиция.)))
    Только вместо костров и рыцарских гопников, или бомбят, или давят финансами.
    Ну, побазікати взагалі, це не важко, але іншого поки що нема.
    В реальності давить узурпатор, і давить нарід, який свій вибір зробив як раз в бок демократії.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ну, если не ДОЛЖНА проситься в ЕС, то что же Вы от Беларусов то требуете? Подменяете их желания СВОИМИ хотелками.???

Да? Именно про это мы разговаривали? Вот эта новость..... Точно ничего не перепутали?
    Де я що від бєларусів вимагала?

Так, саме про це. Знайдіть початок розмови.
    Там про вибір двух сусідок.
    Одна обрала демократію і живе по-людські, а інша - совок, і зараз калька з совка-гітлеровської Німеччини 30-х років. І далі буде гірше, бо узурпатор нічого не треба окрім не втратити свою власність у вигляді цілої країни. Це його країна. І він її доб'є.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Де я що від бєларусів вимагала?.
    На этом форуме. В той теме. Постоянно какие-то претензии к Беларуси. Наверно какая-то личная психологическая травма?

Так, саме про це. Знайдіть початок розмови..
    Не смешите мои тапочки. В условиях, когда Ваш невидимый "почитатель" с доступом к модерации по прежнему регулярно и старательно стирает неугодные посты (особенно мои), выхолащивая тему и придавая ей "желательную Вам" направленность, тем самым обманывая читателей, Ваши слова иначе как ИЗДЁВКА не воспринимаются. Тотальный обман- вот стержень "аргументации" вашей команды. Стирание из публичного поля иного мнения, оставляя в доминанте только своё- инструмент вашей команды. Мелкий, гадкий, подлый. А без него вы диспут не выдерживаете. Какой же интерес с Вами вступать в серьёзную полемику? С шулерами? Вот ,разве что, палочкой иногда потыкать....

Там про вибір двух сусідок.
    Одна обрала демократію і живе по-людські, а інша - совок, і зараз калька з совка-гітлеровської Німеччини 30-х років. І далі буде гірше, бо узурпатор нічого не треба окрім не втратити свою власність у вигляді цілої країни. Це його країна. І він її доб'є.
    Вот скажите мне, моё обожание, чем, собнагря, Вы от коммуняки отличаетесь?
    Методы- те-же:
    - они "экспортировали" революцию, вы- мечтаете о экспорте "свидомизма". И с этой целью уже 10 лет точите зубы на Беларусь и вмешиваетесь в её дела.
    - попытка выстроить тоталитарное гос-во(коммуняки- основываясь на протухшей "идее", вы- на нацсказке, которая, априоре, тоже есть "тухлая идея"),
    - жёсткая борьба с инакомыслием любыми методами....
    - кивая на кальку большевизма-Гитлеровской Германии 30 годов и крича ай-ай-ай, как нехорошо, неуклонно следуете именно этой кальке.

Но от того, что на говно Вы накидываете ярлык "демократия", а на то, чего боитесь, ярлык "совок", суть вещей не изменяется. Хотя и одураченых Вашей пропагандой становится несколько больше. Но история уже это проходила на примере Германии. Итог неизбежен. А пока что Белорусь "добивают" "импортированные рэвалюшионеры", а "узурпатор-автократор" бьётся аки лев за сохранение независимости страны.

Но увы...он ПРОИГРАЛ. "Революционеры" таки толкнули страну к потере шаткой независимости. А жаль. Провинция России с названием "Белоруссия", всё же несколько не то.
    Востаннє редагував Strannik-57: 13.01.2021 о 09:48

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Покажіть мій прямий текст де я щось від бєларусів вимагала, а не вашу інтерпретацію.

Я читаю всі ваші дописи, я не знаю хто і нащо їх вимарує. У мене є думка, що ви знову фантазуєте, і знову в голові альтернативна реальність. У нас навіть відверто психично хворого не видаляють, а у вас легка форма, то нащо?

Знову маячня. Де я вмішуюсь в державні справи Бєларусі? Де я борюсь з іншим поглядом? Де я будую тоталітарні державу? Ви з дуба рухнули?

На мою думку, що в порівняння з сусідкою, яка обрала демократичний шлях розвитку і можно в реалі побачити відмінності і результат, ви розводити якусь дурню. На мою думку, що завжди є альтернатива лукашенковщіні і є вихід, у вас істерика, що я буцім - то хочу добити Бєларусь.

Так от ви і самі назвали причини дупи в Бєларусі, що вона провінція ще більшої сраки в обличчі паРаши.

Дописів
    2 045

Типово

Три діди, три діди полюбили бабу,
    А четвертий манюсінький причепився ззаду.
    Трьом дідам, трьом дідам баба дулі тиче,
    Четвертого, малесенького, за чуприну смиче.

Примечание. Все персонажи являются вымышленными и любое совпадение с реально живущими или когда-либо жившими людьми случайно.
    I'm not arguing. I'm just explaining why I'm right

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Покажіть мій прямий текст де я щось від бєларусів вимагала, а не вашу інтерпретацію.
    Покажите мой прямой текст, где я утверждаю, что без Лукашенко Беларусь умрёт. А не Ваши интерпритации.

Я читаю всі ваші дописи,
    Нет. Только те, которые оставляют.

я не знаю хто і нащо їх вимарує.
    Вполне возможно. Но "цензор-шаловливые ручки" имеет на то СВОЙ взгляд.

У мене є думка, що ви знову фантазуєте, і знову в голові альтернативна реальність.
    Иметь свою "думку" Вам никто не мешает. Но реальность с ней не совпадает. Таки трут и не слабо. Подчищают уже старые страницы, в надежде что не пересмотрят. В результате полностью подменяя диалог на "нужную" направленность. И у читателя формируется фальшивая картинка. Вот так просто и без затей.

И Вы хотите, что бы с Вами дискутировали на ТАКОМ поле? Да не....Только палочкой потыкать.
    Востаннє редагував Strannik-57: 13.01.2021 о 11:27

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А це про що?
    А кто виноват? Лукашенко и виноват. Вот станет президентом Латушко или Цихановска и все наладится. И лужи станут шире, и грязь гуще, и колдобины глубже. И на коровьей тропе СВЕТОФОР поставят.
    Оппонент утверждает, что с приходом к власти Цихановской и иже с ней, большая часть Беларусов обнищают вкрай, а промышленность расхватают по карманам. И у народа не будет НИЧЕГО, даже декларативно. Это несколько не то, что заявили Вы.
    Мало?
    Тобто, я не можу зробити висновок, що без Лукашенко, якщо прийде хтось інший, Бєларусь загнеться і бідний нарід зубожіє?

Я читаю вас одразу. Не бачила щоб щось видалили.
    Може труть відверто ваші нацистські тексти? Я їх також читала, але не перевіряли є вони, чи ні.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А це про що?

Мало?
    Тобто, я не можу зробити висновок, що без Лукашенко, якщо прийде хтось інший, Бєларусь загнеться і бідний нарід зубожіє?
    Конечно нет. Такой вывод равносилен одеванию трусов через голову. Хотя...если Вы так и делаете, то для Вас это буде логично.

Я читаю вас одразу. Не бачила щоб щось видалили.
    Може труть відверто ваші нацистські тексти? Я їх також читала, але не перевіряли є вони, чи ні.
    Опять говно на вентилятор. Сколько раз Вы уже пытались меня зашельмить, оклеветать, измазать? Я уже даже не считаю.Это Ваша обычная тактика "борьбы с оппонентом". Потому как согласно Вашей доктрине: "другое мнение не имеет права жить". О чём я и упоминал, спрашивая Вас об отличии вас от "коммунистически-нацистской"идеологии.

У меня НЕТ нацистских постов. Но это ведь не важно, да? Главное говнеца подкинуть. И ничего личного...? Я таки искренне Вами восхищаюсь.

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

ИМХО, не они, а им.
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Конечно нет. Такой вывод равносилен одеванию трусов через голову. Хотя...если Вы так и делаете, то для Вас это буде логично.

Опять говно на вентилятор. Сколько раз Вы уже пытались меня зашельмить, оклеветать, измазать? Я уже даже не считаю.Это Ваша обычная тактика "борьбы с оппонентом". Потому как согласно Вашей доктрине: "другое мнение не имеет права жить". О чём я и упоминал, спрашивая Вас об отличии вас от "коммунистически-нацистской"идеологии.

У меня НЕТ нацистских постов. Но это ведь не важно, да? Главное говнеца подкинуть. И ничего личного...? Я таки искренне Вами восхищаюсь.
    Це ваша точка зору, моя - у вас вони є.
    Думаю, що так їх і сприймає модератор, якщо їх видаляє.

І так, маю впевненість, що доки Бєларусь буде залишатися в орбіті паРаши, доки бєларуси не повернуть свій шлях до Європи, доти будуть в лайні і становище буде погіршуватися.

Сторінка 368 з 548 ПершаПерша ... 268318358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378418468 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті