Допис від
Пролісок
Ніхто і ніколи не казав тут, я так точно, що було все гаразд до Супрун. Це ви приписуєте тим, хто рехформу не сприйняв і критикує. Тому єдиний аргумент - приписати те, що людина не говорила. те, що зробила вона, набагато погіршило доступ до медицини первинної ланки. Якщо вам особисто не подобалася ваша ЗП, чому ви пішли в медицину? Ви ж знали, що будете отримувати 120 карбованців, але пішли. Можете не ходити по дільниці, але не дозволити мені самій прийняти рішення, до якого вузького мені звертатися і фактично заборона на його допомогу без направлення це і є геноцид. Але вам божа роса. Усі спеціалісти, які працюють у поліклініці, не повинні залежати від дурі адміністратора, яким став сімейний лікар. Як і пацієнти, які повинні вдвічі більше витрачати часу на ці хождіння. Один раз до СЛ, другий до вузького. До рехформи я могла взяти талон до ЛОРа і піти до нього напряму. І не помилялася. Зараз мені треба, в даному випадку, вигавкати собі електронне направлення. А СЛ каже - у мене прийом, подзвоніть через 2 години. Подзвонила. Він виписує, система зависла. Направлення виписано у кінці світового дня, в цей день до ЛОРа не попадаю. На наступний день реєстратура каже, що ЛОР у відпустці з сьогоднішнього дня. Це не маразм, по вашому? Направлення до речі аиписувала не моя, а та хто її заміщає, моя б не виписала по телефону.
Bookmarks