| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та никто не переживает. Просто просравшие все сторонники Пэтра бегают везде и истерят. Вместе с самим Пэтром. Который призвал всех объединиться вокруг него и улетел. С чего вы решили, что за вас кто то должен делать вашу работу. ВСЕХ устраивает падение рейтинга Пэтра. Абсолютно всех. Хотите что бы он вырос, сами что то делайте, а не обсырайте тех кого призываете объединится.
ЗЫ и да у всех кроме сторонников Пэтра таки действительно все хорошо.![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вошёл в цикл без выхода или пластинка заела?![]()
Петро не мав можливості виграти у так званої більшості. Для тих хто дбає тільки що б набити шлунок і задовольняється видовищем "пасадіть Парашєнко" -це сенс життя більшості. І знову буде те ж саме за нових виборів - переставляться політфігури, бордєль залишиться. Нічого нового не буде,як не будо за попередні 30 чи 70 років
Шурік, включити мозок.
У Порошенко є свій стабільний електорат, він нікуди не перетече, бо свідомо обирає європейське майбутнє.
До Вави прибився всякій мотлох від лівих, какаяразніца, всепох, до правих. І саме ця збірна солянка розчаровується і дрейфує до іншіх. І це результат саме дій зелених. Це в Ваві вони розчаровується, це зелені пхають їх кудись.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
У Балаганова с утра обострение. Поздравляю Шурик, ты балбес.
Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!
А я навіть пишаюся порохоботами. Їх небагато, але які вони всесильні. Як візьмуться чийсь рейтінг просирати, так так просруть капітально. То рейтінг Петра просрали, зараз Вави просирають...
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Востаннє редагував Alexs: 09.01.2021 о 16:16
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Порох не такой дурень, как ваван и его выборци.
В других странах если локдаун, то он локдаун, ибо выглядит как локдаун и отхватить за его нарушение можна как даун, бо если и приперся, то тебя обратно отведут либо за ноздри, либо за деньги, ибо нехер шастать и создавать толпу - заказуй доставку всего и продуктов тоже.
А от того, шо они перемотали промтовары в суперах,туда люди меньше идти и толпиться в куче на кассах не стали. За промкой в суперы почти не ходят. Туда ходят И за промкой заодно попути.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks