| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
як Вам не соромно?, от Ви брешете пропагандонски. Я вимушений останні десь десять років+ , шорхатись по лікарях, та й жінка, та родичи є лікарі, та приклади вже приводив як мої жінка, та дитина на початку 2020 захворіли грипом (ще у нас не було ковідних танців в усій красі), .... тесть у селі захворів та помер, скора сказала "на шо ви нас визвали? ну й шо з того що в нього тиск підвищено та слабкість" (там правда років було багато, та була хронічна хвороба) ... а його СЛ, який наче б то розташован у сусідньому селі, теж був хворий, а раніше у селі був невеличкий кабінетік ... не стало його
чи Ви впевнені, що по селах метро та тролейбуси є, або на кожного селянина по два СЛ приходится, вони (селяне) можуть обирати кого хош, а я брешу? )))
Востаннє редагував KpoT: 07.01.2021 о 12:39
кабінетік з приходящим лікарем декілька разів на тиждень не спас би (але лікар міг наглядати, щось рекомендувати по ходу життя, селянину старому було зручніше звертатись - наприклад поміряйте мені тиск, бо щось якось не такось ). Знаєте, у селі ще живуть й другі люди, комусь консультація потрібна, а хтось прихворів ... так ні, тепер вони вимушені, або самотужки, або кудись пертись.
Реформа потрібна, так, но не по супрунівскій моделі, бо це щось не для людей
А більш ніхто йому не може поміряти тиск? Це має лікар бігати?
Звикли, що лікар бігає по кожному чиху до старих, у яких стільки болячок, що кожен день лікар має до них ходити.
Зараз сімейний в будь яку мить на зв'язку, по потребі приїде, випеше направлення до спеціаліста.
Крот, за всім цим стоять гроші, і гроші не малі. Ну, не могла вже стара радянська система працювати так і далі.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
відповідь поки що дам на першу частину.
про тиск поміряти, це приклад, це те що стара людина могла попросити, хоч викликав лікаря ( може там інсульт на порозі, або вже .... хоч у молодої, хоч у старої людини) , чи хоч пройшовшись сотню метрів до кабінету, людина могла це зробити не так як зараз, до того ж як попаде до лікаря, то може там виявиться не тільки просто поганий тиск, а причина якась по симптомам замаяче у гарного лікаря
Востаннє редагував KpoT: 07.01.2021 о 13:38
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
тема про Супрун, Зе то такоє, але те що продовжується зараз почалось у часи попередника. Казати, що "не робить помилки тільки той, хто нічого не робить", як спроба виправдовування помилок(ових) реформ, буде зовсім не по рангу задач, та відповідальності, тим більш шо деякі моменти очевидні, як напрямок до погіршення положення простого громадянина, інакше Ви визнаєте, що попередники були трошечки дурні (яким вважаєте і Зе). Я вважаю, що вони не дурні, але у приоритетах їх дій (зокрема у ПП) був не народ, а своє, та любих "друзів" положення після Майдану - фінансове, політичне, та мабуть часто густо (потенційно) кримінальне
наполегливо раджу відкрити тему про Ємця https://www.google.com/search?q=%D1%...83%D0%BF%D0%B8
Реформу тільки-тільки розпочали. Тільки зробили маленькі кроки.
Але ж пенсіонери вже заволали, що в них відібрали дохтора до якого вони ходили як на роботу, щоб годинами розказувати про свої болячки, життя, онуків і суку невістку.
Коли я ходила до нашої терапевтіхи, черги були, ой. І сиділи в них майже лише пенсіонери. А потім їх з кабінета не винесеш. А терапевт працював по принципу : солдат спить, а служба іде.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
От Ви дурна, прости Господи, бо ща зараз матюхнусь ........... поматюкався. Ви такі собі лабіринти фашистські намалювали про тормозів суспільства, тому й брешете, та не враховуєте що у пацієнта пенсійний возраст не має значення для лікаря окрім медицинского підходу до стану дуже дорослої людини яка вже почала старіти, але для себе вона ще користна, а значить й для суспільства теж - душа, опит, турбота за онуками ...
п.с. звиняйте Відьма, але мені надіюсь тільки так здалось, що Ви пенсіонерів, старих людей вважаєте важким тягарем
п.с. старіти ми біологічно починаємо з 25 років. Це для тих хто цього не знав - у 25 років начебто біологічно мозок завершив свій розвиток фізіологічно, у дівчат чуток раніше (тому вони серед одногодок хлопців вумніши )
Востаннє редагував KpoT: 07.01.2021 о 19:25
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks