Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 938 з 2532 ПершаПерша ... 438838888928929930931932933934935936937938939940941942943944945946947948988103814381938 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 18 741 по 18 760.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Суміш "Ленін і діти" та "Реальна любов, 2003 рік"

https://www.youtube.com/watch?v=dmUI...ature=emb_logo

Аха-ха, мастера спорту з плагіату
    Саме головне, що це безглуздя, маленьким дітям розказувати речі які вони не розуміють.
    А те, що все сп.. но, не дивно.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    У Кабінеті Міністрів України пропонують врахувати деякі документи ОРДЛО до деокупації Донбасу.
    Цікаво, які самі "документи" відторгнутої терріторії України?

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Цікаво, які самі "документи" відторгнутої терріторії України?
    – односторонніх угод, стосовно яких у законі міститься вимога нотаріального посвідчення, і які завірені окупаційними адміністраціями Російської Федерації;

– документів, що підтверджують факт народження або смерті особи, укладення шлюбу на тимчасово окупованих територіях.

тобто, це визнання легітимності і співпраця з окупантом. и разруливает невдобные вопросы по крымской недвижимости кое-кого из истеблишмента.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Не рейтинг його хвилює. Майбутнє України.
    В історії країни вже було 100 років тому, українські партії не змогли об'єднатися і Україну захопили більшовики.
    Прихильники Петра в першу чергу думають про нашу країну, а не про рейтинги і чиїсь образи чи амбіції. Це - дитсадок молодша група.
    Это какой Украины? В которой нету места трем четвертям ее населения? Они должны повесится все, или утопиться? И верх наглости, ну или тупости, мне в лом разбираться в ваших тараканах, это просить тех кого ты держишь за скот, о помощи.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Это какой Украины? В которой нету места трем четвертям ее населения? Они должны повесится все, или утопиться? И верх наглости, ну или тупости, мне в лом разбираться в ваших тараканах, это просить тех кого ты держишь за скот, о помощи.
    А з чого ви взяли, що їм нема місця?
    І з чого ви взяли, що хтось просить допомоги?
    Звернення до демократичних сил, це про об'єднання.
    З вашіх слів я розумію, що 3/4 населення не хоче реформ, демократії, європейського шляху, розвитку, незалежності, перемоги над ворогом тощо. Чи це ви не хочете і приписуєте всім іншим?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Виходить, що тільки одна четверта працює на майбутнє національною України і це пояснює повільне проведення змін, залишається актуальним - буде гірше..
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

А з чого ви взяли, що їм нема місця?
    І з чого ви взяли, що хтось просить допомоги?
    Звернення до демократичних сил, це про об'єднання.
    З вашіх слів я розумію, що 3/4 населення не хоче реформ, демократії, європейського шляху, розвитку, незалежності, перемоги над ворогом тощо. Чи це ви не хочете і приписуєте всім іншим?
    Из допысив сторонников Пэтра на этом ресурсе, в том числе и твоих....

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ти сам виключаєш переважну більшість від розбудови держави, а звинувачуєш, за звичай не себе, а активних опонентів.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Покажіть де я написала, що 3/4 населення нема місця в Україні.
    Приклад.
    Ваша особиста образа на мої слова про ваш вибір означає тільки моє особисте відношення до вашого особисто рівня мислення. І все.
    Ви не хочете реформ, змін, європейського шляху, вас не бентежить майбутнє, вам достатньо тупих відосіков і локшини на вуха? Так це ваш особистий вибір.

Дописів
    2 359

Типово

Поздравляю, Шурик, ты балбес. Почти с.
    Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
    Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Покажіть де я написала, що 3/4 населення нема місця в Україні.
    Приклад.
    Ваша особиста образа на мої слова про ваш вибір означає тільки моє особисте відношення до вашого особисто рівня мислення. І все.
    Ви не хочете реформ, змін, європейського шляху, вас не бентежить майбутнє, вам достатньо тупих відосіков і локшини на вуха? Так це ваш особистий вибір.
    Та вот и написала. При том откровенно лжешь. Даже не добавляя ИМХО или по моему мнению, ты приписываешь мне то, что я не думаю и не говорю. На хрена кому то вас поддерживать. Лживых лузеров не брезгующих ради своих амбиций нарушать закон и бахвалится этим.... Учитесь просить, потом погорим. Достичь своих цели самостоятельно вы не в состоянии....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Та вот и написала. При том откровенно лжешь. Даже не добавляя ИМХО или по моему мнению, ты приписываешь мне то, что я не думаю и не говорю. На хрена кому то вас поддерживать. Лживых лузеров не брезгующих ради своих амбиций нарушать закон и бахвалится этим.... Учитесь просить, потом погорим. Достичь своих цели самостоятельно вы не в состоянии....
    Ви себе до демократичного лагеру не відносите?
    Вам доля України байдужа?
    За своїми особистими образами не бачите, що відбувається?
    Які рейтинги, які амбіції?
    Чи на зло Відьмє буду підтримувати паскудників які руйнують Україну?
    Поки що головним порушником законів є Вава, починаючи з основного закону і закінчуючи примітивним порушенням масочного режиму.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від VoVaN Переглянути допис
    Поздравляю, Шурик, ты балбес. Почти с.
    Нет, ШурикГ идиот\маразматик. Вот по жизни или это возрастное это уже вопрос.
    Если сейчас нажалуется и напомнит мне про уголовку за оскорбление, то возрастное.
    К кому-то маразм приходит раньше, к кому-то позже, к кому-то вообще не приходит. К нему уже пришёл.

Дописів
    84 383

Типово

...потом погорим...

смешные парламентеры з того боку (тм) пошли

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ви себе до демократичного лагеру не відносите?
    Вам доля України байдужа?
    За своїми особистими образами не бачите, що відбувається?
    Які рейтинги, які амбіції?
    Чи на зло Відьмє буду підтримувати паскудників які руйнують Україну?
    Поки що головним порушником законів є Вава, починаючи з основного закону і закінчуючи примітивним порушенням масочного режиму.
    Какое в принципе отношение к Украине имеет Ведьма? Кто она такая что бы на нее тут в принципе обращали внимание? И чего вдруг она решила, что именно она будет определять путь Украины? Не слишком ли ты до хрена на себя берешь? И вообще попрошайки себя так не ведут. Очень агрессивно и пыхато. Твой лидер которым ты тут прикрываешься, сегодня попросил о помощи, пусть это было обличено в форму призыма и прикрыто "благими" целями, но реально это был просьба поделиться рейтингом. А вы взагали и ты конкретно ему только гадите.... Да я хочу сильную и независимую Украину, и делаю все что могу для этого. Но ты то тут причем? Ты уже давно для меня не являешься никаким авторитетом. Я даже не уверен, что ты живешь в этой стране.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Какое в принципе отношение к Украине имеет Ведьма? Кто она такая что бы на нее тут в принципе обращали внимание? И чего вдруг она решила, что именно она будет определять путь Украины? Не слишком ли ты до хрена на себя берешь? И вообще попрошайки себя так не ведут. Очень агрессивно и пыхато. Твой лидер которым ты тут прикрываешься, сегодня попросил о помощи, пусть это было обличено в форму призыма и прикрыто "благими" целями, но реально это был просьба поделиться рейтингом. А вы взагали и ты конкретно ему только гадите.... Да я хочу сильную и независимую Украину, и делаю все что могу для этого. Но ты то тут причем? Ты уже давно для меня не являешься никаким авторитетом. Я даже не уверен, что ты живешь в этой стране.
    Ви бачите в цьому зверненні прохання про допомогу, але там цього нема.
    Це звернення не крик про допомогу, це звернення до свідомості про об'єднання зусиль на користь України. Бо розбрат патріотичних сил може призвезти знову до руйнації і відкату назад.
    Скажіть, у кого там такий рейтінг, що самостійно може набрати достатньо голосів для недопущення відкату? Яка політична сила така потужня, що її рейтинг може забезпечити безперечну перемогу? Про що ви?
    Як я гажу? Кажу, що Вава гівно? Соррі, але я звикла говорити правду. Він - гівно.

Дописів
    25 984

Типово

.....
    Це звернення не крик про допомогу, це звернення до свідомості про об'єднання зусиль на користь України. Бо розбрат патріотичних сил може призвезти знову до руйнації і відкату назад.....
    о каком объединении может идти речь после "активное меньшинство будет решать ,а все остальные молча выполнять"? не получилось нарешать - теперь давайте вместе? кагбе и без вас обойдемся

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ви бачите в цьому зверненні прохання про допомогу, але там цього нема.
    Це звернення не крик про допомогу, це звернення до свідомості про об'єднання зусиль на користь України. Бо розбрат патріотичних сил може призвезти знову до руйнації і відкату назад.
    Скажіть, у кого там такий рейтінг, що самостійно може набрати достатньо голосів для недопущення відкату? Яка політична сила така потужня, що її рейтинг може забезпечити безперечну перемогу? Про що ви?
    Як я гажу? Кажу, що Вава гівно? Соррі, але я звикла говорити правду. Він - гівно.
    Ты реально думаешь что кто то рискнет своим рейтингом став рядом с Дейнерис? Да она же облила говном всех в том числе и своих? Хрен с ним Дейнерис это местная достопримечательность и уже можно сказать достояние. Но блин есть же Маруся Звиробий. Такая же хабалка только глобального масштаба. И еще куча неодиозных личностей которых НИКОГДА основная масса народа не поддержит. Обьеднуваты усылля з нымы? Ты это серьезно? Еслси Пэтро так думальщик за Украину как он из себя строит, то пусть сначала очитит свои ряды, потому осмыслит реалии разработает рабучую программу по выходу из крызы потом ее опубликует. Организует обсуждение оградим его от говнометателей, и может быть после этого его кто то поддержит. Но я в это не верю. Но так хоть будет шанс. А пока ты лично пишешь "Вава" шансов нету от слова совсем. Вы не в той позиции что бы сотрудничество с вами давало плюс. Это просто замараться. И это не я так решил. А Кличко, Филатов и другие мэры которые не пошли от ЕС....

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Петя строит Украину....ага....то с Кучмой, то с Ющенко, то с Яныком, то с Юлей....у строителя Украины получается только строительство своего бызнеса....
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Но я в это не верю. Но так хоть будет шанс.
    Никто не верит, даже порошки. Шансов у Пети нет. Он только дискредитирует националистов Украины. Если бы он передал управление ЕС нормальному патриоту, то сделал бы очень хорошо. Тогда можно было бы говорить о формировании правоцентристского блока. А так... Чтобы не выбрать Бойко или Петю, большинство украинцев согласно будет проголосовать за кого угодно.
    Востаннє редагував ashim1990: 05.01.2021 о 20:27
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Сторінка 938 з 2532 ПершаПерша ... 438838888928929930931932933934935936937938939940941942943944945946947948988103814381938 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті