| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
(c)
Молчок!
OLGA 25 %:
Минулого року баба Юля порахувала, що адекватна вартість газу мала б бути 3 грн. 50 коп. за куб. Щось цьогоріч вона мовчить...
- Юліє Володимирівно, ви там часом не оглохли?
- К слову, где все эти редуты, лушпайки, гриценки? Отработали за прайс и ждут нового клиента?
Денис:
Вся стрічка у тарифних новинах. Багато хто тикає Зе носом у його обіцянки, кидає відосики Геруса.
Для мене ж вкрай показова реакція "борців з тарифами". Її немає. А отже і вся тарифна риторика минулих років була лише шоу, а не позицією.
Anton Fadeev:
А помните, была такая Юля Тимошенко Тарифоборка? И Ляшко Олег Валерьевич. И Тягнибок Олег Ярославович. Все дико переживали за тарифы и зубожіння. Ау, где они все?
Цитаты Величайших:
"Не может "платежка" за коммуналку быть для человека приговором"
В.Зеленский, 24.12.2019.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
и кстати по поводу поздравлений - отето ряха чуть правее сзаду Маруси - неужели ухообрезанный Булатов?
Пацаны дружным хором на гавно изошли обсуждая говорящих, но не то что говорят. Овцы...хуле..))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А прикольно рассказывать про повышение тарифов, не приводя ни одной цифры, но от других требовать доказательств того, сколько они платят.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
впрочем некоторым зещеканцам видосики заменяют холодильник ))
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks