| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так Україна не дорівнює Петро й його команда. Ні мені за МОЮ Україну не прикро.
ЗІ так ви й вбили в голову Петра. Я ж вам кажу, вам краще підти. Для всіх краще. Для Петра, для українців, для України. Переосмислити свою поведінку ІМХО ви вже не в змозі. Ви, особисто й ваша команда поливали гівном українців мінімум два роки, й ви зараз про прикро. Вам не соромно?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
скоморох сказав "зникніть" і свора баранів підхопила... так хто тут комса?
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
а може вам, як кацапам, просто муляє мова, армія, Томос? а вони ж нерозривні з Порохом.. то гикатиметься Петрові ще довго.. поки зуби до пеньків не зітрете))
але ж ви, і особисто теж, не такі... білі й пухнаті слова кривого нікому й ні про кого, так?Я ж вам кажу, вам краще підти. Для всіх краще. Для Петра, для українців, для України. Переосмислити свою поведінку ІМХО ви вже не в змозі. Ви, особисто й ваша команда поливали гівном українців мінімум два роки, й ви зараз про прикро. Вам не соромно?
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Ні, Ангелін, мені, як громадянину не потрібна влада в країні, яка вважє більшість свого народу гівном, й постіно про це говорить. Вона нікому не потрібна. Й зараз ми це спостерігаємо.
їх тягнуть з "болота" на "сонечко"... вони ж чіпляються за усе, що тільки можливе, щоб залишити совок як він є...
відліпіться від них зі своїми реформами... доктор смєрть... барига... термос.. торговля на крові... продалі Крим... свати... квартал.. шансон... шарій.....
Ангелін, можете відповісти чесно? От ви особисто вірите в те, що в політичної сили яка відкрито називає три чверті свого населення гівном є шанс прийти до влади?
І знову в темі про Ваву суцільний Петро.
Таке враження, що Вави зовсім не існує. Ну, нема його, десь втопився у водах Аравійського моря.
Шурік, а можна речення складати в цій темі без Порошенка? Чи ніяк?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks