| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Штота я не понял. Ты за правду, чи за системные течения? Спрашую у тебя настоятельно требуя ответа, потомушо мне похер и ты и твое недоразвитое мнение. Такшо отвечай незадумываясь. Потомушо задумываясь, ты отвечаешь нечетабельно, как я в детской колонии строгого режима в восим лет, отвечая на вопрос - откуда?
Саня, ты прав. Точно также как и я. Только я правее немного больше, чем левее ты. А все по тому, что я могу объяснить свою позицию, а ты движешься за потоком бессознательного, но масштабного и толком определиться не в состоянии - чего, за чем и почему? Прям как последователи мунтяна.
Ищо раз по теме ветки. Озвучьте, будьласка, ваши лучшие стороны и наилучшие. И ачо вы молчите и именно не отвечая на этот простой вопрос морщите носик, пися в ответ несоответствующую теме пыль?
Шо-то порошки вялые... Уже начали отмечать? Вот суперзрада.
Петя лично спланировал операцию по "вагнеровцам".https://censor.net/ru/news/3239987/o...roshenko_video
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Петя лично спланировал операцию по "вагнеровцам".
нє благодарі (с)САНКЦІОНУВАТИ, ую, уєш, недок. і док. , перех. Давати санкцію на що-небудь; визнавати щось законним, правильним, затверджувати, схвалювати щось.
Пєтя так Пєтя, хай тоді у темі Зепи буде вже повна версія
https://www.youtube.com/watch?v=AYFFzCZw1Go
Зюзики, фас!
![]()
Востаннє редагував Манула: 31.12.2020 о 01:29
І знову, не про Ваву, який зірвав операцію, а про Порошенко, який дав не неї добро.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
А Пэтро тем временем даже уже не второй. А Зе! за пару лет президентства потерял всего пару процентов в рейтинге. У кого из прошлых президентов такое было?
ЗЫ еще парочку таких же "гениальных" ходов от пиарщиков как Бутусов и Пэтро будет проигрывать даже Поляковой....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ще один хвілософ... за Україну не прикро, ні?
За що прикро? За те, що Петро виявися лузером. Ні не прикро. В Україні 40 млн населення. Маємо з кого вибирати.
ЗІ Він не лише лузер, він ще й лох. Платить великі гроші своїм піарщикам, а вони роблять лише гірше. Хочете допомогти Петро просто зникніть з інету. Гірше точно не буде....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
може я написала не зрозуміло?
ось це моє питання: за Україну не прикро, ні?
у відповідь: За те, що Петро виявися лузером и лохом. Ні не прикро.
В Україні 40 млн населення. Маємо з кого вибирати.
ЗІ Він не лише лузер, він ще й лох. Платить великі гроші своїм піарщикам, а вони роблять лише гірше.
Хочете допомогти Петро просто зникніть з інету. Гірше точно не буде....
до чого тут Петро? він вже не при владі.. давайте про ВАШ вибір - що воно таке, оте що ви обрали? куди веде країну? чим головний менеджер України займається взагалі, вам не цікаво? чого його чорти понесли в Оман? невже вам це не цікаво? хто вам так вбив у голови Петра??
ой не несуть добра людям оті ваші тарєлочьки, Шура... горіти вам в аду![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks