| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
звідки стільки часу, щоб відповідати кожному, хто сказав "зє"???
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
вот пажалста
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
давай, кляузничяй... как бивало)) твій час, мокша..
Батенька, вы так не нервничайте у вас посты дублируются, все будет цвета зеленного. Давайте зачетку дисциплину сам дурак сдали удовлетворительно. Вы это кто, я за Зеленского не голосовал но поддерживаю, вы это украинский народ, решили в нацию плюнуть так это не заметят, а если нация плюнет в шоколадных смоет в Чёрное море.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
вопрос - что делал боевой офицер в РНБО когда все "порядочные" люди не захотели работать в зеленом цирке и ушли оттуда?
тварюка? пусть будет тварюка
Не вписався бойовий офіцер в шапіто. Напевне шмаркля лисого призначить.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks