Карротик, все белые..кажется
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наверное да. Ключевыми были местные выборы. Хотя я лично считаю, что оценивать политическую силу по местных выборам на наших условиях не совсем то. Там по любэ голосуют за царьков, под какой бы крышей они не были. А крыши ща раздают просто за бабло, называя это франшизой. Но факт остается фактом. Скоро Возару и приносить сюда будет нечего.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Оригінал від New York Times: "Тим не менше, як найбільша демократія в колишньому Радянському Союзі Україна залишається природним довгостроковим партнером для США."
Переклад ОПУ: "Ви найголовніший демократичний лідер на пострадянському просторі."
P.S. З телеграму Горковенко live
Там взагалі з цим інтерв'ю зашквар.
Те, що опубліковано в газеті, і те, що" перекладено" і викладено у зелених, м' яко кажучі відрізняється.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Дубль..
Олег Леусенко@leusenko1
·
37 мин
Товариш Вяземская (100% генпрокурорка Зеленського) забрала справу Татарова (заст. пахана офісу Зеленського) у НАБУ (незалежний правоохоронний орган) і віддав СБУ (керована другом Зеленського).
А що, так можна було?
І чим режим Зеленського відрізняється від режимів Луки і Путіна?
Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що 2019 року допомогла стабілізувати інфляцію в країні за допомогою двох публікацій у соціальній мережі Twitter.
І нащо нам Кабмін?
Какойто американский и по совместительству очень известный режисер, не ровно дышащий путину в в цоколь, несколько лет назад снял оправдательный для росии фильм по поводу и нашего Крыма и нашего Донбасса. Обсмеяли его, конечно все. Даже не знаю чудит ли он в Голливуде доси, но предполагаю, после представления нового фильма текст методичек зебилов
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks