| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Орки воют так смешно![]()
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А, так ватний нарід обирав клоуна, щоб почути як хтось виє?
Не за ради країни, вирішення проблем, не за ради перемоги, економічного зростання, реформ, а щоб отримати моральне задоволення, що все руйнується і комусь від цього погано?
Ви вірний син свого свинособачого народу. Ті теж готові в дупі сидіти, тільки б побачити як виють ліберали, які хочуть врятувати країну.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
.....больной мозг и психика всегда дают (делают) больные выводы из слов других....хотя кому я это говорю - мисс брехня огорода...
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
а нужно ли ВАМ висновок делать?...фраза же не закончена, точки стоят)))...
Захотели бы сделать правильный висновок, отбросили бы свою брехливую пропагандистскую шелуху вспомнив, что ВАм рассказывали тут, почему отдали за него свой голос...но без пропагандонства ведь никуда))), поэтому, как говорит, Шурик (кажется) - вы лузеры....
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Пральна. Висновки, то для ылиты. Нормальные зебилы жрут что дают. Без висновків.
....кто то все чаше просто пукает в воду....без кругов)))
....в не политических ты более эффективен...
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А номерной все пытается отправить ведьму исправлять его пройобы.
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks