| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Витек, рано или поздно тут многие срываются на такие посты. До сих пор это не имело никакого эффекта. Просто нужно признать, что уровень сторонников Пэтра это общественная дейнерис....И не только на этом ресурсе....
ЗЫ на самом деле они безобидные... гавкучие, но безобидные....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Микела, ты уже можешь не стараться. Твой уровень тут ни для кого не секрет. Да есть форумчане, которые удивили в некотором роде. Например та же Самсонка, но ты точно к ним не относишься... Не знаю, на чому базується твій снобізм. Ну ти ж не вважаєш, що ти тут єдиний хто вміє писати українською. Але маючи такий снобізм не мішало б хоча б інколи писати щось розумне...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
У вас действительно события?
Зеленский впервые пошел на конфликт с Коломойским в Днепре и области. https://censor.net/ru/resonance/3236...s_kolomoyiskim
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Григорій Епілепсенко@GrishaSilence
·
5 ч
Зеленский 20 марта: "Украина ждет 10 млн тестов на коронавирус"
По информации МОЗ, с начала пандемии в стране сделано 4 999 266 тестов.
так че, не дождались? где чеки, 3,14дрила?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Шутить это да. Там давно на васильки дышать пора![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks