| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А що це заяву 10-денної давності витягнули? Як всебічне обгрунтування нових прагнень до миру, присвячене річниці омріяної зустрічі з Самим, і як прикриття повного провалу від початку несусвітної стратегії президента?
Головнокомандуючий Збройних сил, який не хоче воювати, "бо там погані люди стріляють" - це вже поза межами і пародії, і абсурду.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Основная проблем партии войны в том, что они в принципе не умеют добывать себе ресурсы. А поскольку они "воины" то и клянчить им якобы не с руки. Вот и остается одна беспомощная злость, и песни о партии сдаться. Вот только почему то за шесть лет, так никто и не сдался, хотя сдаться много ума не нужно. Получить мир, да нужно. А сдаться нет.... Но что то так никто и не сдался...
ЗЫ понимаю, что для твоего "научного" ума это не постижимо, но в современном мире успеха достигают те, кто предлагает приемлемую стратегию развития. Бегать по своим территориям и уничтожать все и всех это и не приемлемо и не развития.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
і премію військовим, щоб не стріляли у відповідь
Юлька, в тебе мізки геть цвіллю покрилися... нафіга премії?- дайте команду рразайтісь!. дешевше буде... гляді...
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
не знаю почему ты читаешь одну часть и не хочешь читать вторуюСтаття 39. Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування.
{Офіційне тлумачення положення частини першої статті 39 див. в Рішенні Конституційного Суду № 4-рп/2001 від 19.04.2001}
Обмеження щодо реалізації цього права може встановлюватися судом відповідно до закону і лише в інтересах національної безпеки та громадського порядку - з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення або захисту прав і свобод інших людей.
найем когда звал на чай КГА не уведомлял о митинге
последующие митинги и протесты тоже с КГА (по закону не согласовывались и не были согласованы по надуманным причинам - тут надо разбираться. что там с делами Майдана, которые потрох обещал раскрыть и сделать делами чести?)
мало того. это чучело даже не удосужилось в судах не "узаконить" Майдан, мало того, Закон об амнистии по событиям на Майдане сам по себе говорит, что были противоправные действия
в общем, вам бы глубже разбираться в поросах и смогли бы "благодарить" петруччо вечно
Вот то же что я и говорю. Вы не конструктивны. Не имеете достижений, и все на что вы способны это срать на тех кто не хочет даром давать вам ресурсы и не требовать отчетов. Даже смысла нету ни с тобой ни с кем бы то ни было с другой стороны что то обсуждать, потому что в ответ будет только говно. Поэтому вас банально отодвинули от решений очень серьезного вопроса, потому что единственное ваше предложения это вы будете бегать и взрывать и убивать всех и вся на оккупированной территории. Возможно такое предложение прокатило бы если бы территория была вражеская, и то не бесконечно, но на собственной территории это не приемлемо.... Ну это и не приняли...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Тут щось казали про ресурси і звітність. Не про це?
"Міноборони не тільки не уклало жодного контракту, який був затверджений програмами та рішеннями, що були запроваджені президентом і секретарем РНБО, фактично МОУ проігнорувало укази президента України ... Вони (Хомчак, Таран. - Ред.) розуміють, що такі комплекси як "Нептун", "Вільха", що "Стугни", "Богдани" потрібно закуповувати, вони були закладені, але цього не відбувається ..."
Джерело: https://censor.net/ua/n3235898
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks