| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував SofiElena: 28.11.2020 о 22:21
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
ну вот приходят же умным людям, умные мысли в голову..
"Знання людиною власного інфекційного статусу сповільнює поширення епідемії.
Це є загальноприйнятним в усьому світі стандартом.
Саме тому тестування на коронавірусну хворобу COVID-19 в Україні повинно бути всеосяжним, безкоштовним і доступним кожному у будь-яку хвилину.
- розповів професор, доктор медичних наук, міжнародний експерт у сфері охорони здоров’я та епідеміології Михайло Фаворов.
"Сполучені Штати тестують абсолютно безкоштовно і повсюдно.
А Україна за кількістю обстежених на душу населення на мільйон знаходиться на "почесному" 107-му місці у світі.
По-перше, недостатньо тестів, по-друге, недостатньо пунктів тестування.
І якщо ви зробите тестування у доступних місцях, де можна буде робити обидва види тестів — і "антигенні", і на "антитіла", то ситуація зміниться", - наголосив епідеміолог.
а наши "специалисты" еще будут думать - а посылать ли тебя на тест, или не посылать..?
или так, без теста послать..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
І вже мабудь час ставити запитання : А хто з форумчан ще не перехворів?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Анализы поделили на бесплатные и частные.
Но. При позитивном или ложнопозитивном ИФА сданным частным образом больного в обычное отделение не положутт, заставят сдать ПЦР и если ПЦР будет негатив только тогда положут.
Как тот больной будет задавать тот ПЦР, никаму уже не интересно. Платно или бесплатно спустя неделю от семейника.....((((
сори напомните случай с свкисой в кратце((
Ну я догадываюсь что какой-то внегласный алгоритм по отсеивания больных там есть))))))
Врач обязан что-то говорит. Он не может ни говорить )))))
И нам говорил нууу я могуууу дать вам направлеееение.....но мои сказали мы ипали ехать на канатную и сидеть там в очереди)))))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks