Муля Слобожанска@MullyaMia
·
8 мин
Госкомпания"Артем"переходит с2021года на однодневную рабнеделю из-за нехватки заказов на"Нептун""Вильху,РС80 снаряды
Зебільня в точності повторює кроки Януковича.до влади прийшла коаліція"партій миру"ОПЗЖ+СН+БЮТ
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Муля Слобожанска@MullyaMia
·
8 мин
Госкомпания"Артем"переходит с2021года на однодневную рабнеделю из-за нехватки заказов на"Нептун""Вильху,РС80 снаряды
Зебільня в точності повторює кроки Януковича.до влади прийшла коаліція"партій миру"ОПЗЖ+СН+БЮТ
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Раньши их называли 3.14здоболами... а теперь "это из твитОра..."
с забора сконспектировано![]()
Так ви почніть хоч щось викладувати, хоч якусь інфу, хоч про якісь дії.
Я не буду її обговорювати поки не знайду підтвердження. Я ж не зі Зе стада, який відразу починає волати: ліпецька фабрика, Мальдіви, свінарчукі, Ротердам +...
Ви ж не обговорюєте те, що я виклала, навіть не перевіряєте, але по звичке - брехня. Бо саме так ви і видавали "інфу" про минулу владу.
Лерос: $3 млрд, яких не вистачає в бюджеті - "саме та сума, яка йде в тіньову економіку і в кишеню Банкової"
http://censor.net/ua/n3233744
нет уж позвольте - раз вы взяли на себя право решать как будут жить остальные - извольте соответствовать. иначе...хотя иначе и получилось
Міжнародний валютний фонд не стане надавати Україні надзвичайну фінансову допомогу, щоб покрити дефіцит бюджету
Про це ввечері у п'ятницю, 27 листопада 2020 року, очільник Мінфіну Сергій Марченко заявив в етері телеканалу "1 + 1", передає Еспресо.TV.
За його словами, Київ звертався до МВФ з проханням задіяти інструмент Emergency finance - екстрене фінансування, коли у держави є серйозні проблеми.
"Але я Вам скажу відповідь наших партнерів з Міжнародного валютного фонду: "Шановна Україна, у Вас є програма, ми за цією програмою готові співпрацювати. Ми зараз не розглядаємо для Вас Emergency Finаnce", - розповів Марченко.
Він пояснив, що МВФ чітко дав зрозуміти, що буде працювати з Україною лише в межах існуючої програми, і Києву необхідно виконувати її умови.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
само собой
МВФ відмовив Україні у терміновій допомозі«Шановна Україна, у Вас є програма, ми за цією програмою готові співпрацювати. Ми зараз не розглядаємо для Вас »
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks