| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как то все пропустили (а может и не пропустили?) подорожание хлеба, масла, сыров, сахара.
Может и еще чего то.
" Я рассматриваю "слуг", как убогий конгломерат людей, которые не смогли реализовать себя нигде в этой жизни, однако ситуация в Украине предоставила им шанс и вынесла их наверх. И у них сейчас закружилась голова - теперь мы можем все. "
https://apostrophe.ua/article/politi...krug-ksu/36364
Власне, не про це, а про Конституційний суд.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
..капусту надо жрать ... она, говорят, полезна от вируса ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
.. у меня иногда возникает впечатление, что изрядная часть украинского народа (включая и меня), относится ко всем этим формальным структурам формальной демократии (всякие КС, НАЗК, НАБУ, и т.д.), как аборигены на тихокеанских островах во время 2-й мировой войны к американским самолетам ... Вот летит железная птица, сейчас привезут посылки ... Собственно говоря, аналогично был подобный анекдот про чукчу, вертолет и экспедицию .... На самом же деле никто не верит, что эти "железные птицы" вообще имеют отношение к реальной жизни, в которой интересны цены на сало, бензин и сигареты, а не нафига им пропеллер, если они крыльями не машут ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
...карротик как всегда... глубоко копает.. правда... не по понятно к чему... зачем... и о чём...
...но как копает - любо-дорого посмотреть... главное копать глубже - кидать дальше...
... философ, ничего не скажешь... а может просто...
370 000 подкинули нужно пойти получить и капустки прикупить.
ГНОМ☣@MED_GNOM
·
11 ч
Вчора розповіли з профспілкового кола: йде масштабне відчуження майна профспілок(машини,гаражі,санаторії і т.д.)по всій країні наче у держвласність з ясно якими наслідками далі!Вони в .хує,але,не повірити,шмарклю захищають "Порох краще був?" і "Ну не Зе ж забирає".
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко визнав, що влада влітку проґавила питання забезпечення киснем лікарень, де лікують хворих на COVID-19.
«Я згоден, що це проблема, яку ми пропустили. Потрібно було цим займатися в першу чергу. Зараз надолужуємо втрачене. Думаю, у нас це вийде», — сказав він в інтерв'ю виданню Гордон.
Я думаю, що будуть зроблені висновки. Не можу назвати прізвища [відповідальних], бо не я приймаю ці рішення за підсумком.
Це рішення президента, Кабінету міністрів та інших структур, які можуть бути причетні до того, що влітку ми це не зробили», — сказав він.
Вісник Центральної України
5 років за ґратами — ось на скільки заслужили ТОП-чиновники Офісу Зеленського через своє дилетантство.
В ОП визнали, що "пропустили проблему" забезпечення COVID-лікарень киснем. Цікаво, а у Зеленського визнали, що через їхні провтики задихаються люди? Визнали, що сотні українців померло, а ще тисячі життів українців висить на волосині, бо бубочка зі своїми дружками "пропустив проблему"?
Гроші на кисень лікарні отримали аж 9 ЖОВТНЯ! Про це сказано в постанові КМУ №923. Тобто через 7 місяців після оголошення епідемії в Україні і через 6 місяців після виділяння 66 мільярдів гривень в антиковідний фонд. Всі інші пандемії місяці влада Зеленського тупо піарилась на нових дорогах.
Виходить, що відповідальність за 11 909 смертей від COVID-19, які на сьогодні офіційно зареєстровані в Україні, лежить на плечах брехливої і некомпетентної влади на чолі з Зеленським.
Забути обладнати лікарні киснем в час розпалу пандемії — ніщо інше, як пофігістичне ставлення Зеленського та його команди до народу. Не забезпечення киснем наших лікарень прокурори і судді мають розцінити як службову недбалість, яка призвела до тяжких наслідків (ст. 367 ККУ). Саме за цією статтею має сісти наш "майстер спорту" по боротьбі з COVID-19 і його шайкa забутькуватих дилетантів.
Надіємось прокурори і судді не почнуть відмазувати винних у провалі боротьби з коронавірусом, а приймуть справедливе рішення!
Номерной не понимает.
ну и ладно)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks