| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я чекаю, коли все, що зараз валиться прийде до фіналу.
Тобто, народу начхати на те, що країна в дупі і через якийсь час вони це відчують кожен на собі, головне-знаходитись під зеленим кайфом зараз? Бо мудрий нарід не хоче реалістично дивитися на життя, а йому потрібні дитячі казки?
Ну, ви підтвердили моє бачення. В більшості нарід до дрослості не доріс. Дитяче сприйняття світу - я в домівку і ні защо не несу відповідальність.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Хороший автопортрет. Молодец.
Я могла еще понять твой фанатизм к клоуну после президентских. Но после того, что сейчас творится в стране во всех сферах, включая "корону", твой фанатизм уже даже не смешон. Он жалок. Я, кстати, понимаю, почему у клоуна ставки на идиотов и фанатиков: потому, что иначе его зад не будет блестеть.Возар, я мог еще как то понять твой гонор после президентских. Но после трех залетов подряд твоей гонор уже даже не смешон. Он жалок. Я кстати понимаю почему у Пэтра ставки на хабалок. Потому что ту "мертвую корову" иначе пиарить то и низя....
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks