| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ціна однієї дози вакцини проти коронавірусу в Україні буде сягати*семи доларів. Оскільки кожному пацієнту потрібен курс, який складається із*двох ін'єкцій препарату, щеплення вартуватиме 14 доларів (за нинішнім курсом - майже 400 гривень).
Про це*розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.
Ляшко нагадав, що домовленість через систему COVAX (міжнародний проєкт, який опікується доступом усіх країн до вакцинації від коронавірусу) передбачає виділення безкоштовної вакцини для 20% населення України. В ефірі одного із телеканалів головний санлікар уточнив, що це приблизно вісім мільйонів доз.
Але докупити ще дози МОЗ зможе за спеціальною ціною. Втім, Віктор Ляшко додав, що в держбюджеті на 2021 рік закладено 2,6 млрд грн на закупівлю вакцин проти коронавірусу. Тому ці кошти теж можна буде витратити на покупку додаткових доз вакцин.
Таким чином, кожен п'ятий українець вже у першій половині 2021 року зможе безкоштовно отримати вакцину від COVID-19.
Серед вакцин, які розглядає COVAX - американський препарат Moderna. Попередні результати дослідження цієї вакцини вказали на 95% ефективності попередження розвитку коронавірусу. Більше читайте тут: https://coronavirus.tsn.ua/u-moz-naz...03dY7-O2QHOzQo
т. е. в аптеке и у частников будет совсем другая цена
Я ж кагбэ приписала, это данные МОЗ.
Ну или здесь смотрите, anyway:
https://nszu.gov.ua/covid/dashboard
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
о, что что еще за курс из двух щеплень?
это каждые два три месяца по два укола?
внезапно)
"Думаю, добу або кілька годин в реанімації з пацієнтами COVID-19, з переповненими реанімаціями, вистачить... "ковідний атеїзм" мине*дуже швидко. Велике прохання для "атеїстів ковіду", напевно, не звертатися за допомогою до медичного персоналу, а просто помирати вдома, синіючи", — сказав Сергій Дубров. (с)
те кто не верит дураки, а я такой умный и придумал отличный совет))))
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
прикольно
https://www.bbc.com/russian/news-54966273В 2021 году Moderna обещает выпустить от 500 млн до миллиарда, а Pfizer - 1,3 млрд доз при населении США в 330 млн.
нельзя чтоб короновирус так просто исчез/мутировал, как раньше писали
люди должны заработать
то я помню. но там соотношения были другие. а вот когда 10 млн даже не Гераклов забьют на правила и в который раз включат тупой инстинкт протестных настроений с блекджеком и горящими шинами - то полицайчки не разорвутся. а украинцы ведь не беларусы - украинцы и коктейлями Молотова умеют мнение выражать.
Кстати, а какая статистика заболеваний у касты собирателей и бьющих по ноздрям из закладок ??? ...там вообще зона риска в такой холод обисцянными под заборами валятся и руки ж никто не моет из них...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks