Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 401 з 622 ПершаПерша ... 301351391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411451501 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 8 001 по 8 020.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

https://onbog.com/rodni-xovard-braun...rutku-vakciny/
    На картинке ниже: слева вертикальная линия Байдена, когда ночью 4 ноября появились десятки тысяч бюллетеней, и все в его пользу. Как события развиваются для него сейчас, – следите за синей линией.

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Це за часів Трампа щира правда звучала з усіх каналів? Одначе!
    нет, но Трамп хоть попытался своей тупостью прерывать "все хорошо прекрасная маркиза".
    Теперь и этого не будет . ВОЗ - прекрасные ребята, давайте им еще денег больше дадим пусть соберутся на 100500+ сипозиум по вопросу, как носить маску.
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Про СМИ с репутацией.
    В наше время высоких технологий и социальных сетей, СМИ стали играть несколько другую роль. .
    Згоден повністю, це велика проблема, що виникла порівняно недавно. Якщо раніше метою пошуку було знайти інформацію, то тепер - визначити достовірну з великої кількості повідомлень на потрібну тему. Причому майже на рівних подаються і професійні тексти, і писанина пересічного обивателя, вкинута в мережу від нудьги, і фахово складений текст, призначений для ініціювання певних подій або обговорення їх в потрібному напрямку.

Все ж можна справлятись і з цим викликом, хоча ризик помилки зріс багаторазово. І не факт, що не брешуть якраз ЗМІ, які говорять про фальсифікації. Щодо лідерів, то очевидно, що вони мають ширший доступ до потрібної інформації, ніж звичайний телеглядач чи інтернет-юзер, і відповідно мають підстави так діяти.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

В тому, що навіть недостатньо ефективні чи погано працюючі організації - краще, ніж їх відсутність. Колись не було ООН і ОБСЄ, сьогодні вони є; завтра, можливо, створять інші організації або поліпшать роботу існуючих. Нормальний процес.

Для вас що, існує лише один метод вдосконалення - повна ліквідація? Всерйоз вважаєте, що повернутись у середньовіччя - більш продуктивний шлях?
    До ООН была лига наций и она свою функцию не выполняла и была разогнана, вместо нее соорудили ООН, он тоже до 90х в условиях двуполярного мира худо бедно выполнял свою функцию, сейчас нет
    и да, Йоран. посмотрите, успешны те государства, которые страдают национальным протекционизмом и где у власти национальные с социальным окрасом движки, а не где глобалисты
    даже на примере ковида, те страны, которые забили на рекомендации ВОЗ, у тех с борьбой получше, те которые по буковке ВОЗ у тех пздц
    и если вернуться к теме, то как только появились намеки, что трамп пролетает, так сразу и ковидное лекарство появилось - совпадение? не, не думаю
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    не понял логических взаимосвязей
    это что, типа при Трампе, были все агрессивные, недружелюбные
    а тут раз, и на тебе при Байдене вдруг стали дружелюбные..??
    почему жесть..
    почему для города..

и это все из-за Трампа, да..
    и солнце вышло из за туч)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Ні, неправильно.
    При Трампі серйозно ускладнились взаємовідносини всередині НАТО, аж до спроб ревізії основоположного принципу існування блоку - колективної оборони. Терміни? Відраховуйте від дня інаугурації Дональда і до його відходу з посади. Якщо слідкуєте - він і зараз затіяв перестановки в Пентагоні; дуже доречно і вчасно, в своєму стилі.
    А що Туреччина? Проблема, яка не має вирішення? За 70 років і не таке бувало.

Про Обаму і Крим ( я правильно зрозумів?) - окрема розмова. Не думаю, що тоді могло бути інакше. До речі, Україна - не член НАТО і Будапештський меморандум не є аналогом членства, бо іноді вважається, що НАТО і США зокрема мали б миттєво прийти на допомогу. Не повинні.

Що буде при Байдені - не знаю; сподіваюсь на повернення до передбачуваної політики, розрахованої на стратегічні перспективи.
    а как же роль полицейского, который еще в будапеште пообещал. что будет охранять наш дом?)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Це за часів Трампа щира правда звучала з усіх каналів? Одначе!
    А це не з ним пов'язане бурхливе розповсюдження терміну фейк-ньюс? Коли нібито брехливою виявилась інформація від більшості ЗМІ з багаторічною репутацією, а правдивою - з твіттера Трампа і канала Fox?
    Йоран, подождите, а Трамп не ловил их на лжи?)))
    а если глянуть наш условно демократический пул, начиная от УП заканчивая зеркалом - так это же полный пздц, из 10 новостей 2 брехни и 7 манипуляций? Один сука фурса с бутусом чего стоят))

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а как же роль полицейского, который еще в будапеште пообещал. что будет охранять наш дом?)))
    Отдельный разговор , написал же . Этот все объясняет . Выходной тогда у полицейского был , видимо .
    А вообще логика Йорана любопытна .
    Вроде как недоволен ПАП , хотя тот калька с демов, включая СМИ с армией ботов
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Отдельный разговор , написал же . Этот все объясняет . Выходной тогда у полицейского был , видимо .
    А вообще логика Йорана любопытна .
    Вроде как недоволен ПАП , хотя тот калька с демов, включая СМИ с армией ботов
    демы и их грантовые институты нас настолько вогнали в комплекс меншевартости, что Украине из него выбираться лет 10-15ть при полном их запрете
    но Йоран патриот (мне так кажется), так что рано или поздно он очнется

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

До ООН была лига наций и она свою функцию не выполняла и была разогнана, вместо нее соорудили ООН, он тоже до 90х в условиях двуполярного мира худо бедно выполнял свою функцию, сейчас нет
    и да, Йоран. посмотрите, успешны те государства, которые страдают национальным протекционизмом и где у власти национальные с социальным окрасом движки, а не где глобалисты
    даже на примере ковида, те страны, которые забили на рекомендации ВОЗ, у тех с борьбой получше, те которые по буковке ВОЗ у тех пздц
    Знаєте, якби ентузіасти розгону доступно пояснювали, що буде замість і чим воно краще, питань виникало б значно менше, а прихильників було би більше.

Успішність держав визначається цілим комплексом обставин, глобалізм там далеко не єдина причина.

Ковід обрушив всі країни і системи охорони здоров'я; недаремно ж за багато років не створено вакцини проти "звичного" грипу, бо це складна задача навіть для сьогоднішнього рівня розвитку науки. Надавати вирішального значення окремим даним, а тим більш пов'язувати їх з політикою я б не став.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Ви ставите питання, відповідь на яке вам добре відома: просто щоб поспілкуватись похмурого осіннього дня?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

рано или поздно он очнется
    На нашому форумі термін "очнется" означає - змінить позицію і буде підтримувати мою (співрозмовника) точку зору. Тому я таких слів не вживав би.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Отдельный разговор , написал же .в
    Я не помиляюсь, ви мешкаєте "за бугром", як казали в СССР? Якщо так, для вас напишу детальніше.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

На нашому форумі термін "очнется" означає - змінить позицію і буде підтримувати мою (співрозмовника) точку зору. Тому я таких слів не вживав би.
    нет, Йоран, жду от вас исключительно помиркованного национализма, что бы окончательно не разувериться в нашей стране
    а то вышиватные любители соевого культа и любители иностранных грантов в обмен на суверенитет очень сильно расстраивают, делая страну непригодной для жизни украинца

Типово

Я не помиляюсь, ви мешкаєте "за бугром"
    Это не самая простоя история, для меня самого в первую очередь. Уже как бы должен быть дома (согласно своим планам), но глядя на социум в Днепре который имеет место быть гдето с 2016 при целовании с десна с Демами - пока наблюдаю.

Якщо так, для вас напишу детальніше.

Напишите, если не сложно.
    тема Крыма для мене еще более больная. Вдруг что новое озвучите.
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Знаєте, якби ентузіасти розгону доступно пояснювали, що буде замість і чим воно краще, питань виникало б значно менше, а прихильників було би більше.

Успішність держав визначається цілим комплексом обставин, глобалізм там далеко не єдина причина.

Ковід обрушив всі країни і системи охорони здоров'я; недаремно ж за багато років не створено вакцини проти "звичного" грипу, бо це складна задача навіть для сьогоднішнього рівня розвитку науки. Надавати вирішального значення окремим даним, а тим більш пов'язувати їх з політикою я б не став.
    Йоран, к сожалению великому что Лига Наций, что ООН результаты соглашения победителей в мировых войнах, так что нового надгосударственного органа "взамен" ждать не надо.
    В тоже время история говорит, что оба органа к сожалению не дали и не дают декларируемого результата, основные центры ложили прибор на ООН и ЛН.
    А их надстройки из малоэффективных при ЛН превратились исключительно коррупционно корпаративные регуляторы.

Типово

Йоран, к сожалению великому что Лига Наций, что ООН результаты соглашения победителей в мировых войнах, так что нового надгосударственного органа "взамен" ждать не надо.
    В тоже время история говорит, что оба органа к сожалению не дали и не дают декларируемого результата, основные центры ложили прибор на ООН и ЛН.
    А их надстройки из малоэффективных при ЛН превратились исключительно коррупционно корпаративные регуляторы.

Там надо еще вспомнить историю, с невыдачей виз США для посещения ассамблеи ООН. С последущим каким то позором, в виде "не отходить дальше 50км" (позабыл уже детали этого цирка).

но (!) я тут сильно с тобой не согласен в бесполезности ООН . То , что кладут прибор это все плохо, но это не значит что не нужно делать в реформировании ничего. Проблема прибора это ситуация , которая свалилась в штопор мимо которой все ходят с надеждой что "починится само".
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Там надо еще вспомнить историю, с невыдачей виз США для посещения ассамблеи ООН. С последущим каким то позором, в виде "не отходить дальше 50км" (позабыл уже детали этого цирка).

но (!) я тут сильно с тобой не согласен в бесполезности ООН . То , что кладут прибор это все плохо, но это не значит что не нужно делать в реформировании ничего. Проблема прибора это ситуация , которая свалилась в штопор мимо которой все ходят с надеждой что "починится само".
    Паш, совбез ООН так и задуман/прописан, что он никак никого не ограничивает, так как любой спорный вопрос между центрами влияния подвешивается "правом вето", за все время существования он не остановил ни одной войны (то для чего создан), максимум что он делал, это урегулировал ситуации (как допустим в Югославии), которую центры между собой расписали. ну как его отреформировать если он таким задуман - сколько не реформируй велосипед, он не станет самолетом, хотя вероятно кто то сможет сделать, что бы он взлетел.

Типово

Паш, совбез ООН так и задуман/прописан, что он никак никого не ограничивает, так как любой спорный вопрос между центрами влияния подвешивается "правом вето", за все время существования он не остановил ни одной войны (то для чего создан), максимум что он делал, это урегулировал ситуации (как допустим в Югославии), которую центры между собой расписали. ну как его отреформировать если он таким задуман - сколько не реформируй велосипед, он не станет самолетом, хотя вероятно кто то сможет сделать, что бы он взлетел.

пАдажди.
    ООН это механизм и протокол взаимодействия, а не инструмент решения.
    Он плох, но пока же лучше ничего нет.
    У тебя есть телефонная связь, где на той стороне включают "дурака". Это проблема, но это не проблема телефоной линии. Говорить , давайте ее выкинем - ну это усугубить проблему, часто потеряв время.
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

пАдажди.
    ООН это механизм и протокол взаимодействия, а не инструмент решения.
    Он плох, но пока же лучше ничего нет.
    У тебя есть телефонная связь, где на той стороне включают "дурака". Это проблема, но это не проблема телефоной линии. Говорить , давайте ее выкинем - ну это усугубить проблему, часто потеряв время.
    Паш, телефон что бы звонить и ты прав, что от того, что включивший дурака не перечеркивает результативность телефона. ООН была создана для
    международная организация, созданная для поддержания и укрепления международного мира и безопасности, а также развития сотрудничества между государствами.
    свои функции нихера не выполняет

и об ожиданиях европейцев от байдена
    Почну з того, що не вважаю санкції панацеєю. Санкції – це інструмент, до якого ми вдаємося, лише коли не маємо кращого методу, щоби висловити своє незадоволення. Тому я повністю підтримую накладання санкцій на РФ через їхні дії в Україні та щодо України; повністю підтримую санкції проти тих у Білорусі, що чинить утиски щодо опозиції.

Але піддавати санкціям друзів та партнерів США у Європі – це неймовірно погана ідея. І я сподіваюся, що адміністрація Байдена припинить навіть розмірковувати про такі дії.

І поки ви не перепитали, я хочу сказати: можливо, "Північний потік-2" і був непоганою ідеєю, але маю визнати, що моя держава, Німеччина жахливо провела консультації з партнерами перед тим, як починати цей проєкт.
    Я сподіваюся, що це зміниться, і ми знову побачимо Штати, які прагнуть очолювати альянси.
    Побачимо Америку, яка хоче бути присутньою в Європі більше, ніж зараз. Побачимо готовність до партнерств в Азії – на відміну від Трампа, який відмовився від транстихоокеанської торговельної угоди. Словом, ми побачимо щось подібне до політики Обами чи Клінтона.
    Та я думаю, що від січня 2021 року, щойно Байден заступить на посаду президента, ми станемо свідками повернення зовнішньої політики, побудованої на мультилатералізмі. І це матиме неймовірні наслідки.

Це, зокрема, означає, що адміністрація Байдена не вважатиме Євросоюз своїм супротивником чи ворогом, а бачитиме в нас надійного і важливого партнера.
    а вот и про минск
    Знаєте, я протягом п’яти років сподівався побачити серйозний прогрес у виконанні Мінських угод. На жаль, тепер я маю визнати, що не бачу там реалістичного шляху – такого, який би задовольнив моїх українських друзів і приніс остаточну домовленість про мир.

Але я вірю, що Україна може повернути території через економічне і соціальне відновлення країни. Якщо ваш уряд зможе успішно подолати масштабну корупцію, якщо ви створите ситуацію, за якої українці (на підконтрольній уряду території) житимуть заможно – то ті, хто живе в Донецьку та Луганську, зрозуміють, що продовження їхнього існування у цих дивних утвореннях – це погане рішення.

Повернення Донбасу залежатиме не від військової (операції та) перемоги – яка, до речі, не думаю, що відбудеться, – а від привабливості, від заможності решти України, яка стане магнітом і притягне Донецьк та Луганськ до реінтеграції.

Тому я раджу своїм українським друзям розвивати стратегічне терпіння.

Адже це вирішення конфлікту не буде швидким.
    крым
    Так, я не згадав про Крим, але щодо Криму я також пораджу вам мати стратегічне терпіння.

Ваші друзі, балтійські держави, були під радянською окупацією протягом 50 років, але після розпаду СРСР відновили свою незалежність. Вони мали стратегічне терпіння.

А ми, Захід, весь цей час не визнавали анексію Союзом держав Балтії – і так само ми не будемо визнавати незаконну анексію Криму Росією. А одного дня у майбутньому, я впевнений у цьому, почнуться переговори щодо Криму. Можливо, вони заберуть роки; можливо, вам доведеться дочекатися, доки піде президент Путін, я не знаю...
    про рашу
    Не впевнений, що ми хочемо розпаду Росії. Але ми хочемо, щоби змінилися традиційна для Росії віра у те, що для власної безпеки їм потрібно мати навколо себе коло країн, незалежність яких підважена. Я вважаю, що саме тому вони хочуть мати на Захід від себе таку Україну, яка була би залежною від Росії. Те саме – з Грузією тощо.
    и про Донбасс еще раз
    – Ви згадали, що військове рішення – це не варіант для Донбасу. Але погляньте, що відбулося у Карабаху: Азербайджан практично поновив контроль над втраченими територіями.

– Навіть не думайте про таке!

Вам справді треба дбати про те, як захистити Україну, щоби ані Росія, ані хтось інший не міг знову порушити ваші кордони. Але навіть не думайте про військовий конфлікт для повернення Донбасу!

– Чому?

– Тому що відмінність шалена! Там йдеться про конфлікт двох маленьких держав на Кавказі, жодна з яких не має стратегічного значення ані для Росії, ані для США, ані для іншої світової сили.

Натомість військове протистояння між Україною та Росією – якщо розпочнеться зараз чи за рік-два – може призвести лише до катастрофи. Тому я кажу: навіть не думайте про військовий шлях. Наслідки для України від цього будуть жахливими, ви серйозно постраждаєте. Можливо, Росія також серйозно постраждає, цього я не знаю – але для вас наслідки точно не будуть добрими.
    вот и все няшки Украине от переизбрания байдена
    https://www.eurointegration.com.ua/i...11/11/7116395/

Сторінка 401 з 622 ПершаПерша ... 301351391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411451501 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті