| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Демократія неможлива при олігархіі', це аксіома. Або-або.
]А як ви пропонуєте їх позбавитися ? Мені цікаве це сеппуку олігархічноі' партіі'. Може зріле суспільство просто і'х не обира€?
Олігархів треба позбутися зовсім , а вашу агресію повернули на захист олігархіі'. Ну не клоуни?
Я людей не сортую , крім як громадянин Украі'ни ,або ні. Мені однаково чи лугандонський ''зачморений росі€ю'' украі'нець,що не зна€ мови ,чи львів'янин. Якщо вони відчувають себе украі'нцями ,-для мене нема€ різниці.Вони можуть по різному бачити майбутн€ краі'ни . В різноманітності наша сила.
А про заводи не розповідайте , нас звільнили у січні 15 го, завод зупинився. У Дніпрі.
А ви зна€те потенціал Украі'ни у виробництві титану? Цим хтось займа€ться? Це державна справа. І титано-магні€вий в Запоріжжі € і три ільменітних гока.
отак й вийдемо до міжнародного прокату з гарним кіном. Креативна економіка це гарно, може так й пропітляємо з цим клятим ковідом, та падінням традіційної для нас індустрії
наприклад
https://www.culturepartnership.eu/ua...-steps-to-rise
Результати відчутні. На сьогодні креативні індустрії у Великобританії — це 77 млрд фунтів та 1,7 мільйона робочих місць. Разом з тим за даними EY, загалом в ЄС у креативному секторі працевлаштовано понад 7 мільйонів осіб
п.с. на всяк випадок, це не тільки кіноіндустрія
Востаннє редагував KpoT: 06.11.2020 о 14:45
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
А Вы не хотите рассказать о финансовом балансе всех антикоррупционных органов, созданных с 2014 по 2019 ?
Ну там, приход = столько, расход = столько, КПД = столько процентов.
Реформы же ж, приближающие к светлому будущему, или куда ?
... хотелось бы узнать ...
ЗЫ:
Ну и заодно европейские примеры подобных структур можно выложить.
И правда в 15ом
НАБУ-дата основания: 16 апреля 2015 г
НАПК-Дата основания: 18 марта 2015 г.
САП -Дата основания: 22 сентября 2015 г.
https://ru.slovoidilo.ua/2020/05/01/...ionnyx-organov
Мафа ,нононо , у вас же нет членорояля.
Востаннє редагував 5*6веник: 06.11.2020 о 15:19
Глобус, тут судьи КСУ с тобой не согласны ))
Законопроєкт Разумкова щодо е-декларування виглядає як компромісний варіант, - суддя КСУ Мойсик
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Востаннє редагував 5*6веник: 06.11.2020 о 17:20
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks