Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 267 з 1270 ПершаПерша ... 1672172572582592602612622632642652662672682692702712722732742752762773173677671267 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 5 321 по 5 340.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    305

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Це питання до Яроша, не до мене.
    Но у вас же активная жизненная позиция, давайте кину денег на проезд и на краску , что делать придумаете.
    Чо Ярош-то?
    Сама-сама )))))

Дописів
    84 380

Типово

Цитата Допис від 5*6веник Переглянути допис
    бла бла бла на 8 строк
    количество строчек говорит мне, что обиделись ))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    305

Типово

Це не сепаратизм, це ваша назва по вашім виступам.
    І це не я розділяю, це ви самі себе відділяєте від України. Не малороської, не нової російської, а української. А українців називаєте націоналістами, вкладуючи в цю назву негатив. Ті, хто вболювають за українську Україну для вас вороги.
    Це саме сепаратизм.Чітке формулювання кого ви на сьогодні відносите до ,малоросів,?
    І хто такі Украі'нці?
    Чіткі формулювання , по яким ділити збира€тесь?
    От я вболіваю за Украі'ну і я бачу і'і' вільною від російського інформвливу , від впливу Угорщини , Польщі та Румуніі' , вільну від боргів МВФ та інших , будуючу високотехнологічну промисловість ,повністю без олігархів.

Дописів
    84 380

Типово

Да чо мне обижаться , просто обьективно , как началась заварушка Крым , восток , - я чуть было добровольцем не пошел , тогдашний шеф отговорил . Майдан душой принял , но вот воцерквление сотни покоробило.Как пошла война в полный рост ,зашкаливающую частенько риторику сми списывал на необходимость поддержания боевого духа военных.Коробила вечерняя жизнь Днепра в период Иловайска , Д****ьцево. Ожидал введения большого налога на войну , который бы позволял воевать по настоящему, но политикам был важен рейтинг .Но чем дальше- больше все начало вырождаться в риторику вражды , в самый настоящий сепаратизм но уже со стороны политиков.
    Сейчас - результат , когда фраза на сайте '-сразу тебя запишут в 'рашеголовые' или ''патриота''.
    Такое впечатление (судя по полученному результату) , что гдето в Рф создали ферму ''патриотов'' для развала Украины.
    ммм. если Вы чичас пишете правду, у меня большой вопрос по вашей взрослости.
    вам ото надо кто что пишет и приписывает на форуме? как маленький.
    своя голова есть?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    25 974

Типово

Це питання до Яроша, не до мене.
    вот опять же - и вы спокойно спите зная о недовыполнении закона о декоммунизации?

Дописів
    2 359

Типово

Кстати, в Европе, на базах Амазон появились инструкции на украинском языке. Во Франции, Италии и Германии встречал. Про Польшу, Чехию, Словакию можно и не говорить там это уже давно.
    Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
    Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Но у вас же активная жизненная позиция, давайте кину денег на проезд и на краску , что делать придумаете.
    Чо Ярош-то?
    Сама-сама )))))
    А давайте, не давайте. З вашою активною позицією, ви чуточки на фронт не потрапили, але... не зрослося... Бо "інститут, екзамєни, сесія".
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Це саме сепаратизм.Чітке формулювання кого ви на сьогодні відносите до ,малоросів,?
    І хто такі Украі'нці?
    Чіткі формулювання , по яким ділити збира€тесь?
    От я вболіваю за Украі'ну і я бачу і'і' вільною від російського інформвливу , від впливу Угорщини , Польщі та Румуніі' , вільну від боргів МВФ та інших , будуючу високотехнологічну промисловість ,повністю без олігархів.
    І як це можно в реальності зробити, якщо половина населення голосує за гречку, лавочки, за зробимо їх разом, за красиві обіцянки, за 1000 грн. І де ви гроші візьмете на ці наполеонівські плани про високі технології? Чи в вас є свої?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    вот опять же - и вы спокойно спите зная о недовыполнении закона о декоммунизации?
    Так, я сплю спокійно. Я не няня дорослим людям, які живуть в загаженому місті і відстоюють бюст броватого.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Так, я сплю спокійно. Я не няня дорослим людям, які живуть в загаженому місті і відстоюють бюст броватого.
    ....другое дело бюст....кого?
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    25 974

Типово

а как же - мы будем решать, а остальные выполнять? фсе?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а как же - мы будем решать, а остальные выполнять? фсе?
    Хто це "ми"?
    Ви вже півтора року тому нарішали. Зараз навіть бюджет ваші обранні склеїти не можуть.

Дописів
    46 288

Типово

Хто це "ми"?
    Ви вже півтора року тому нарішали. Зараз навіть бюджет ваші обранні склеїти не можуть.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    84 380

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ....другое дело бюст....кого?
    этот бюст -- кого надо бюст

Дописів
    305

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    ммм. если Вы чичас пишете правду, у меня большой вопрос по вашей взрослости.
    вам ото надо кто что пишет и приписывает на форуме? как маленький.
    своя голова есть?
    Ваші дописи на форумі це і € частина інформвійни , яку Украі'на , на жаль ,програ€.
    Саме ви розпалю€те ворожнечу .
    І ви зараз робите саме те , що донецькі любителі миру робили в чотирнадцятому.
    Ваші слова та висловлювання під час війни ділять народ Украі'ни , і'і' громадян , врешті платників податків на ''своі'х'' -''чужих'' .
    З 27 квітня 2014 телебачення донецьке телебачення було захоплено .
    работают с перебоями, но российские не отключили, а не у всех хватает ума смотреть РФ критично, хотя.. лучше не смотреть - здоровая психика закипает от такого вранья

это точно.. только с пересеном можно смотреть и то, скорее тем, кто любит поиздеваться над собой))
    Це на кідстафі розмова за 30 квітня
    І досі там нема€ украі'нських каналів. Це було приготування до фізичних дій .І'х почали ділити прямо з екранів тб на дві частини.
    Це ж саме намага€тесь зробити ви зараз. Ви зброя , зброя розколу Украі'ни.

Дописів
    84 380

Типово

давайте не розпалювати ворожнечу і цілувати в рожеві дупки російськощелепних наших недолугих співгромадян, оплот руцкого міра, яким заважає українська Україна

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ваші дописи на форумі це і € частина інформвійни , яку Украі'на , на жаль ,програ€.
    Саме ви розпалю€те ворожнечу .
    І ви зараз робите саме те , що донецькі любителі миру робили в чотирнадцятому.
    Ваші слова та висловлювання під час війни ділять народ Украі'ни , і'і' громадян , врешті платників податків на ''своі'х'' -''чужих'' .
    З 27 квітня 2014 телебачення донецьке телебачення було захоплено .

Це на кідстафі розмова за 30 квітня
    І досі там нема€ украі'нських каналів. Це було приготування до фізичних дій .І'х почали ділити прямо з екранів тб на дві частини.
    Це ж саме намага€тесь зробити ви зараз. Ви зброя , зброя розколу Украі'ни.
    Це не ті, хто голосують за ригів, штеп, лук' янових, зажопу, майбах тощо, розколюють Україну, ні? Не ті, хто на 7 рік війни каже, що це не агресія раші, а громадянська війна, ні? Це Мафальда її розколює? А може ті платники податків які не хочуть, щоб їх податкі йшли на підтримку зрадників з Лугандонії?

І все ж таки, ви не відповіли: які такі причини не витратити 3 хв. на те, щоб поставити українські літери? Якщо ви громадянин України і перебуває е в Україні, а не на зачморілі теріторії, в чому проблема?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

давайте не розпалювати ворожнечу і цілувати в рожеві дупки російськощелепних наших недолугих співгромадян, оплот руцкого міра, яким заважає українська Україна
    ....как я с вами согласен....пора уже начать давить и венгерськошелепих....а то видите ли мова им не нравиться...венгерский им подавай и в школах и в жизни...а хрен им, пусть выкусят...пушками и бтрами задавим)))) - так что ли?
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    84 380

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ....как я с вами согласен....пора уже начать давить и венгерськошелепих....а то видите ли мова им не нравиться...венгерский им подавай и в школах и в жизни...а хрен им, пусть выкусят...пушками и бтрами задавим)))) - так что ли?
    у себе в анклаві вони хай як хочуть.
    вони компактно живуть, на відміну від лішнєхромосомних

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

у себе в анклаві вони хай як хочуть.
    вони компактно живуть, на відміну від лішнєхромосовних
    ....ээээ нет....одним можно, а другим нельзя....несправедливо как то....Я вот налоги плачу и не хочу,допустим, что б на эти деньги в государственных школах на венгерском преподавали, как сейчас делают)))) мова так мова для ВСЕХ!!!

...а то одних бомбами гасили, а других замалчивают....и тем и тем мова не нужна...Всех - бомбами нужно))))) ну или дать возможность каждому региону решать такие вопросы самостоятельно...
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Сторінка 267 з 1270 ПершаПерша ... 1672172572582592602612622632642652662672682692702712722732742752762773173677671267 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті