| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
скажете, Карротик, там вопросы сложные или нет. ага?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
В Іспанії через різке збільшення хворих на коронавірус уряд подовжив дію режиму надзвичайного стану на пів року, до травня 2021 року. Відповідне рішення ухвалив парламент Іспанії 29 жовтня. Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/v-ispaniyi-do-ve...edium=lastnews
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
Листья как у гибискуса, китайской розы)))
Это тоже перец???
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
да перец,лет 8 назад начал выращивать.вот еще порылся нашел старые фото.
мож кому интересно дядька с харькова тож ботаник,занимается перцами и помидорами
https://www.youtube.com/channel/UC14...hTpKtxQ/videos
ггг, что там та перцовка...
Зашла сегодня в детский танцевальный коллектив. Прям за входом меня встретил стойкий запах лука и чеснока. Профилактируются многие), от мала до велика.
И, ясен пень,штын пота после репетиций...
Я не знаю, как пахнет в казарме, но подумалось именно о ней).
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Тут теперь цветы в горшках выкладывать надо?
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
можно по теме ? а то все виски, перцы, устрицы и другие вкусности...
В Україні змінили стандарти надання медичної допомоги при COVID-19
·
29 жовтня, 16:24
В Україні змінили стандарти надання медичної допомоги при COVID-19AP
Міністерство охорони здоров’я оновило стандарти надання медичної допомоги при COVID-19. Зокрема у міністерстві змінили критерії шпиталізації, визначення одужання та ступеню важкості перебігу захворювання.
Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час онлайн-конференції МОЗ "COVID-19 і первинка: виклики і дієві рішення".
Як розповів Ляшко, у стандарті оновили класифікацію захворювання за важкістю перебігу. Зокрема, рівень насиченості крові киснем, необхідний для визначення ступеню перебігу хвороби як середньої тяжкості, змінили з 93% до 92%.
Також уряд змінив критерії для шпиталізації хворих, зокрема, щодо частоти дихання (менше за 10 або більше за 30 на хвилину), насиченості крові киснем (менш як 92%) та наявності порушень свідомості. Також пацієнтів шпиталізуватимуть у випадку наявності низки супутніх захворювань.
Новий стандарт також передбачає зміни критеріїв одужання. Зокрема, відтепер пацієнта вважатимуть здоровим у разі, якщо він відповідає одному з наступних пунктів:
відсутність клінічних проявів ГРЗ протягом 3 днів рахуючи з 10 від дати появи симптомів без лабораторного обстеження. Тобто, не потрібно проводити
відсутність клінічних проявів ГРЗ протягом 3 днів рахуючи з 10 дня від дати взяття матеріалу для ПЛР-тестування у разі, якщо воно підтвердило наявність захворювання.
відсутність клінічних проявів за умови отримання негативного результату тестування за методом ПЛР.
"Всі ці три критерії є рівноцінними і для прийняття рішення про завершення амбулаторно-клінічного лікування може бути використаний будь-який з них", – повідомив Ляшко.
За словами міністра, такі стандарти мають особливе значення для регіонів, де спостерігається високе навантаження лабораторій, що проводять ПЛР-тестування.
"Критерій про завершення амбулаторно клінічного лікування – не потрібен додатковий тест. Якщо пройшло 10 днів з моменту появи симптомів, і 3 дні впродовж цього періоду симптомів не було, то людина не виділяє вірус і не може інфікувати інших людей. У рекомендаціях Всесвітньої організації охорони здоров’я навіть якщо ця людина була госпіталізована, дозволяється переводити цю людину до інших відділень", – зазначив він.
Також Ляшко розповів, що Міністерство охорони здоров’я виділило 572 мільйони гривень для забезпечення стаціонарів киснем, а загалом у медзакладах України вже нараховується 16 тисяч ліжок з підключеним киснем. При цьому міністр наголосив, що навіть цієї кількості ліжок буде недостатньо у разі, якщо населення не дотримуватиметься протиепідемічних норм.
Що відомо
За минулу добу Україні виявили понад 7 тисяч нових випадків COVID-19.
В Україні змінили стандарти надання медичної допомоги при COVID-19.
Уряд ухвалив рішення щодо продовження адаптивного карантину в Україні до 31 грудня 2020 року.
Міністерство охорони здоров'я розглядає чотири сценарії розвитку пандемії коронавірусу в Україні.
Майже 60% українців виступають проти повернення до жорсткого карантину.
Востаннє редагував Калерия: 29.10.2020 о 22:09
Тут несколько выше писали про Хеллоуин. Целевой аудитории лет до 8 отлично заходит) вырезать с папой тыкву, нацепить ведьминский колпак, понаклеивать пауков на окна, раскрутить родителей на покупку какой-то ерунды в Авроре) красота)
Востаннє редагував De_lana: 29.10.2020 о 23:11
У нашій клініці з‘явилася альтернатива КТ та рентгенограмі при діагностиці пневмонії викликаної COVID-19 - УЗД легень. Його перевага в тому, що це найбезпечніший метод дослідження легень, який не несе променевого навантаження на організм. На сьогодні це найдоступніший метод в діагностиці COVID пневмоній.
Не відкладайте здоров‘я на потім!
Звертайтесь до нас найзручнішим для Вас способом:
на нашому сайті;
+38 (067) 523-27-10
Наша адреса:
м. Дніпро, вул. Європейська 30
Ваше здоровье , стоимость 250грн, может кому пригодится.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks