| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
отак і сказали - професор?
Марина Анатольевна Порошенко - украинский медик-кардиолог, кандидат медицинских наук. Председатель Совета Благотворительного фонда Петра Порошенко. Супруга пятого президента Украины.
Родилась 1 февраля 1962 года в Киеве. Отец, Анатолий Михайлович Переведенцев, некоторое время был заместителем министра здравоохранения УССР.
Окончила Киевский медицинский институт. Кандидат медицинских наук, автор первой в независимой Украине диссертации.
..........
16 вересня 2020 року стало відомо, що Марину Порошенко висунули першим номером у списку кандидатів у депутати до Київської міської ради від партії «Європейська Солідарність»
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
ну картинка - так картинка..))
вот оно, двуногое,
в робе, стиля аля совковый мужик из села
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
совковий мужик готовий вчепитися зубами в горло Пороха, бо Європа і НАТО - то не його..
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Глобус, зеление та шож такое делается то?!?!?!? Шозанах? ))
Рейтинг "Європейської Солідарності" у Дніпрі зріс вдвічі, у п'ять перевищуючи рейтинг ВО "Батьківщина" і у п'ятдесят разів – партії "Голос".
Про це в ефірі "Прямого" повідомила політолог Яніна Соколовська.
"Я просто бачу, як зараз грає українська електоральна карта, реагуючи на цих п’ять запитань ("опитування Зеленського" під час місцевих виборів 25 жовтня – ред.). Маркер – просто Дніпро. Я зараз дивилася закриті опитування. Це просто фантастика. Ясно, що в Дніпрі першою йде партія Філатова, далі ОПЗЖ і "Слуга народу". А на четверте місце у нас вже виходить хто? "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. І вона йде з результатом просто карколомним, удвічі більшим, ніж було раніше – 10%. Вона в п’ять разів випереджає, наприклад, "Батьківщину" і в 50 разів випереджає "Голос". Тобто вона стала форпостом демократичних сил в Дніпрі. І таке зростання рейтингу не випадкове", - зазначила Соколовська.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Даже страшно спрашивать, какой рейтинг у партии Голос в Днепре.
Уделал, так уделал, даже Загидушку обошел )
ай маладца)
замечательная реакция.
quod erat demonstrandum.
и это только самые явные подтянулись. за сладкой парочкой потечёт легион.
Правдивая стенограмма беседы президента Зеленского с главой Ми-6 Ричардом Муром
из каментов:
Мені здається, що Рибніков вже втомився від голобородьківських "зашкварів" Краще них самих і не прокоментуєш. Так, тільки підправити можна.
ну круто же, целых 10% из 25%)))
про патриотические силы янина как раз переврала, если не считать ее тупой дурой
в этом созыве были условно демократичные силы
укроп - 31%
ЕС - 9,5% прирост глобальный, аж 0,5%
самопомощь - 4%
сейчас условно демократических только ЕС - 10% - где в два раза больше?
все, все остальное условная зажоппа, включая загида
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
оне еще про Кличка как про Садового не высказалось?
Об угрозе капитуляции, пророссийского реванша, засилья олигархов, свертывания реформ и сворачивания Украины с проевропейского курса - молчат. Ни слова критики в адрес Зеленского!
Вас не удивляет, что "слуги" выставили кандидата "ни рыба, ни мясо"? Не потому ли, что их настоящий кандидат - совсем другой человек, который уже 14 лет руководит городом", - отметил Петр Порошенко.Источник: https://censor.net/ru/n3225459
на ФБ просто праздник. шкала накала плакальщиц максимальна.
будет час та натхнення, притащу сюда липкий вой убогих под каждым постом циничной Пи Ар службы Гетьмана Всех Времён и Убогих Народов. это даже не брежневская плесень. это чисто Сталинская пропаганда.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks