| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Читаю про лифты, подъезды, общественный транспорт, магазины - сейчас поругаться с кем-то как два пальца об асфальт )
Без подписи
До 20 тисяч людей можуть померти в Україні від коронавірусу до кінця року.
Такий прогноз зробили у Київській школі економіки. Експерти презентували дослідження про розвиток ситуації з пандемією в Україні.
У липні прогноз був 7 тисяч смертей від Covid-19 до кінця року. Але від серпня в країні почалось різке зростання кількості хворих.
Станом на жовтень, через коронавірус вже померли понад 5 тисяч людей.
Цими днями виявляють по 5 тисяч нових хворих за день.
У листопаді ж експерти прогнозують по 10-12 тисяч нових хворих за добу.
Тобто з жовтня по грудень від коронавірусу може померти більше людей, ніж за сім місяців від початку пандемії.
"Ситуація в Україні стрімко рухається до найгіршого з модельованих сценаріїв, якщо найближчим часом не відбудеться істотних змін у карантинних обмеженнях у зонах активного розповсюдження коронавірусу", - розповів старший дослідник Київської школи економіки Юрій Ганиченко.
Критичне навантаження на систему охорони здоров'я може відбутися на початку листопада, прогнозують експерти.
На цей же період припаде 90% завантаження ліжок у реанімаціях.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
а до ковида норм было что люди терлись в супермаркете?)))
сколько раз я слышала в свой адрес при просьбе держать от меня дистанцию "какая неженка!", "таким как ты надо жить в другой стране!", "а я вас и не заметил(а)" (при том что я не 140 см ростом)
сейчас люди с большим понимание относятся к таким замечаниям)))
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks