| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Якщо це приватна ініціатива і оплачуватися буде приватною особою, яке його ім'я?
Хто в нас такий заможний, який готов викидати власні гроші на те, щоб просто поцікавитися думкою когось?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ті, хто підтримують діяльність Вави, який кожен раз порушує Закон, гарантом якого він є, ще щось вякають з приводу того, що вони за законність і проти корупції.
3. Забороняється оприлюднення чи поширення в інший спосіб результатів опитування громадської думки, пов’язаного з виборами, у тому числі щодо кандидатів, партій (організацій партій) - суб’єктів виборчого процесу, протягом останніх двох днів перед днем голосування.
{Частина третя статті 50 із змінами, внесеними згідно із Законом № 805-IX від 16.07.2020}
4. Забороняється оприлюднення в день голосування результатів опитування виборців щодо їх волевиявлення під час голосування до закінчення голосування.
5. Способи проведення опитувань виборців щодо їх волевиявлення під час голосування повинні забезпечувати збереження таємниці голосування опитаного виборця.
... опросы - есть ... никаких екзітполів немає ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
то есть, опросы можно - а вот результаты опросов нельзя до окончания выборов. странно, якийсь обізнанні тут утверждают что во-первых экзит полы есть, и во вторых что они таки законны, а опросов низя.
чёй-то я запутался. ну то таке. я ж лишенец и гастарбайтер. не буду даже прагнуть до светлых умов.
то есть, волонтеры. то есть, за пределами участков. то есть, не за деньги. какая же этот Зеленский свинья. на взлёте ломает зрадофилов.Президент Володимир Зеленський 14 жовтня озвучить перше питання "всенародного опитування", яке планують провести в день виборів - голосування буде добровільним і в окремі урни волонтерів біля дільниць.
Так.
Це договір між владою і суспільством.
На виборах проводять опитування по виборам, а не по якимось іншим питанням.
Таким чином перевіряють чесність підрахунку.
В даному випадку приватна особа хоче провести опитування яке ніяким чином не стосується виборів.
Ще раз, хто цей благодійник, який купу бабла хоче використати на те, щоб просто задовольнити свій приватний інтерес?
Носки, кипятитесь тут как раз вы. В очередной раз ощутив себя лузерами.... Все равно же все решат, а вы максимум это попиститте в инетах, а потом с горя нажретесь....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks