| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Странная реакция... власти городов просят дать им как можно больше полномочий и не вмешиваться центральную власть в местные органы самоуправлерия, особенно в части образования, первичной медицины и жкх)))
Да Филатов должен прыгать от радости от такого решения кабмина.
А деньги с "великого крадівництва" в местные бюджеты вернут?
https://www.pravda.com.ua/news/2020/10/10/7269472/Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Качура вважає, що Україна буде зобов'язана закупити російську вакцину від коронавірусу, якщо буде доведена її ефективність.
Цікаво, хто наклав на слуг це зобов"язання ?
Помню, давно мелькало что-то типа 2 млрд. Сколько из них ушло на крадивныцтво непосредственно, а что, к примеру, реально на медицину, х.з
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Новость
Ермак: Наша стратегия не обвинять россиян во всех наших несчастьях
Коммент
Ти бумагу у офіс закупив? Олівці,блокноти? Займися СВОЄЮ справою,говорун)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Там Моня, как и прогнозировали - начал открывать уголовные дела на лидеров Майдана. Начал с Турчинова. За то, что не подписал амнистию боевикам. Ответ достойного украинца.
Олександр Турчинов
@Turchynov
·
17 ч
Що стосується амністії терористів та вбивць українських громадян на Донбасі, - вона неприпустима. Їх місце - за ґратами або на цвинтарі. Такою була моя позиція в 2014 році, такою вона залишається і зараз.
Ну хоть что то ))
Верховний суд зобов'язав Зеленського говорити українською
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks