| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
по чому?, по мінским жеш усе, Зеленский намагається з них злізти, но мабуть не злізе
різниця у тому, що при Петрі за ради підписання мінских здали території, а Зе типа виконує, те з чого не злізти, на кшталт як - хоп, й нема їх, бо Петро зрадник та РФ їх порушує, тому підемо у наступ без оглядки на (міжнародну) реакцію.
Що було треба робити, будь кому після каденції петра?
------------
по пам'яті, ще по Широкіно якісь моменти були при Петрі, туди-сюди виводили підрозділи ВСУ по мінским. А Ви про якийсь наступ при Петрі з мінскими кажете.
Что значит нет? Они подписаны, значит их ОБЯЗАНЫ выполнять. Или я совсем не понимаю тогда ни фига в должности президента. Я всегда думал, что это высшее должностное лицо государства, а по твоей версии это какой мошенник на ставке для отвлечения внимания. Тогда не удивительно, что этого мошенника не избрали на второй срок.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
И первым пунктом там будет невыполнимое условие?
Вы понимаете, что минские - это про падишаха и ишака?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
И как, не использовали?24 января 2019 года суд приговорил Януковича к 13 годам тюремного заключения за государственную измену. Было установлено, что 1 марта 2014 года с территории РФ, действуя умышленно с целью содействия Москве, бывший 4-й президент Украины Янукович призвал российского президента Владимира Путина использовать армию России на территории Украины.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ну обычная капитуляция....
ЗЫ ну Зе! по любэ уже этот пункт выполнить не может....
ЗЫ ЗЫ но не это главное. Ты только что признал измену Родины тем за кого ты голосовал после этого. Попытайся ща нам как то внятно объяснить, почему ты не просто проголосовал за изменника, хотя знал об этом, но еще и аггитировал за него. Вот лично ты. Ведьмы и прочие дейнерисы с мафальдами меня не интересуют. Ты почему, осознавая что Пэтро предатель аггитировал за него....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Мінські, затягування часу, перемир'я - все це сприймалось би зовсім по-іншому, якби було видно, що час використовується для нарощування сил, переозброєння армії, переходу її на більш ефективні методи боротьби і так далі. Що робиться реально? Якісь кволі потуги, некваплива розробка нових зразків озброєння, повільне впровадження у виробництво, і взагалі - меланхолійне споглядання, як ворог швидко нарощує можливості і ресурси, постійно набуває практики бойових дій в різних умовах. Сподіваючись на що? Що будемо захищатись текстом угод? Як раніше - меморандумом Будапештським?
Це про матеріальний бік питання; а що робити з невпинним поверненням совкових традицій в армію, про що пишуть масово? І масово звільняються?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks