те, на которые закуплено 0 аппаратов ИВЛ?
и тестов всем бесплатно и пусть никто не уйдет обиженным?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
те, на которые закуплено 0 аппаратов ИВЛ?
и тестов всем бесплатно и пусть никто не уйдет обиженным?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Вава нашёл виноватых в том, почему х**ло не заканчивает войну и не возвращает оккупированные и аннексированные территории ...
https://censor.net/ru/news/3223093/e...rii_zelenskiyi
.... ту важно слово "все" территории ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Оказывается
https://www.obozrevatel.com/ukr/poli...u-intervyu.htmЯ нікуди не переїжджаю, у мене є квартира. Я виїхав зі свого будинку, у мене був приватний будинок під Києвом, але там було неможливо працювати через ковід. Будинок був проданий. Тоді я тимчасово переїхав у резиденцію. Сьогодні це для мене просто готель, інакше я це не використовував би. Хоча, згідно з нашим законодавством, маю повне право, але я хочу жити вдома"
... с бритами нужно аккуратно ... при Борисе ни в коем случае не (вс)поминать Бабченко.....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
ну Порошенко тупой...
обращается к Зеленскому, как к нормальному здравомыслящему человеку, способному осознать меру свой ответственности на посту Президента Украины...
вместо того, чтобы сказать просто и понятно: "їби їх як тупих свиней"
блдский цирк продолжается, на арене с виду нормальный чувак (видимо, решил, что работать однорасом у клоунов не западло)
в каментах пишут:
Уже это ***ло запело про не тот контекст и какое страшное политическое давление на него оказывают.
https://www.facebook.com/ekrozhkova/...13745465365190Про останнє рішення Ради НБУ
На численні запити ЗМІ надаю особистий коментар
Запитання: Чим саме ми з Дмитром Сологубом могли засмутити Раду Національного банку, за що отримали догану та недовіру?
Варіанти відповідей:
A) Стабільний банківський сектор під час пандемії
B)Зниження інфляції до цільового рівня
С) Однознакові ставки за кредитами
D) Прозорі комунікації
Якшо серйозно, тут є правильна відповідь - це наші з Дмитром комунікації. Однак не впевнена, чи це причина, чи скоріше привід.
Справа у тому, що ми надали коментарі виданню KyivPost для публікації про Національний банк. Лінк на матеріал залишу нижче. Але повірте, нічого крамольного, що б йшло у розріз з «генеральною лінією партії» не озвучувалося. Ми казали, що незалежність НБУ - це про колегіальність. Що новій команді треба трохи часу, щоб спрацюватися. І все у такому дусі.
Не вірите, що у 2020 році можуть оголошувати догану за спілкування з засобами масової інформації?! Я теж до кінця не вірила, що цензура дійшла до стін Національного банку. Але чому дивуватися, якщо рішення приймалося «вночі зухвало топором». Тобто за закритими дверима, без пояснення причин та заслуховування сторін.
Залишимо юристам оцінку правових наслідків і наявність у Ради НБУ повноважень для ухвалення таких рішень. З огляду на позицію окремих членів Ради НБУ у соцмережах, це про «високі стандарти корпоративного управління». Дозволю собі процитувати пана Шапрана: «У лихих 90-их рр. декого з членів Правління просто перестріли б у під’їзді власного будинку (згадайте історію пана Гетьмана)...».
Враховуючи кількість погроз, що я отримую, слова цього захисника кодекса етики працівника НБУ можуть бути трактовані неоднозначно.
У підсумку, вважаю, що це перемога минулого над майбутнім. Тривожний сигнал для незалежності Національного банку, та й загалом для здорового глузду.
https://www.kyivpost.com/business/un...ignations.html
Востаннє редагував ahez: 06.10.2020 о 16:23
Но влегкуюж тебя и ваше стадо баранов умыл? Да, согласен, не он. Ваш осел приложил к этому немалую рожу.
А ты такой хренаксь, предмтавляю себе, ссыльнул на вавкины деяния по этому поводу и этим опровергбы, ну, а потом уже скзалбыб, шо ктото отработал. А так, ты являешся просто политеческим импотентом. И не более. Как и твой никто
Ахез полную ставочку отработал?!
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Причем и тебе и мне. Это, типа как приходишь в рэсторан и говоришь официанту - а подайте ка мне то, что заказали оте люди за соседнем залом.
- они заказали столы на тридцать гостей, но на столы у них в меню колбаса и оболонский джинтоник. Будете брать?
- а джинтоник в 0.33 чи в 0.5?
- в 0.33
Нет. Моим гостям, которыеми является моя девушка, хочу ромколу в 0.5. А мне салат из капусты. Но с помидорами! Ивсе. Остальное на ваше усмотрение, типа салфетки, бокалы, подливания.....
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks