| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нова влада теж звітуватиме про свою діяльність, з них теж спитають.
Мені ж "сподобалось", як висувають на посаду міського голови людину, яка 4,5 роки не вирішувала сміттєву проблему. Тепер, мабуть, його осяяло і він точно це зуміє.
Як довідка: "...з 1 липня 2019 року повноваження з вивозу твердих побутових відходів повернулись від Львівської ОДА до міської ради Львова. " https://varianty.lviv.ua/74555-lvivs...buska-i-stryia І якраз 05.07.2019 Синютка полишив посаду голови Львівської ОДА. Тобто, повторю, 4,5 роки - його заслуга.
Зате перебуває в повній духовній єдності з Петром Олексійовичем, а це компенсує різні життєві дрібниці.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
у Синютки идеальная фамилия для работы в алкобизнесе.
Sergii Ivanov
4 сентября в 13:37 ·
Вчора отримав відповідь на питання, яке турбувало мені кілька років: хто і навіщо воскресив Медведчука.
Якщо ви пам‘ятаєте, перед війною на Медведчука неможливо було дивитися без сліз. Він був збитим льотчиком, маргінальним політиком останнього ешелону, який бігав по східних регіонах зі своїм «Українським вибором», який ніхто не сприймав як щось серйозне. Після Майдану та запровадження США персональних санкцій він узагалі зник, але в 2014-му знову з‘явився у публічному просторі, отримавши статус дуже важливої персони і особистий повітряний коридор Київ-Москва.
Це воскресіння пояснювали по-різному, але головна версія - що нібито сама пані Меркель запропонувала його та наполегла на його участі в ТКГ.
Вчора, спілкуючись з екс-міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, якого важко підозрювати в недостатній інформованості чи упередженості, я дізнався, що насправді Медведчука з небуття витягнув Петро Порошенко. Витягнув та надав повноваження. Відповідно, саме завдяки Порошенку ми маємо сьогодні ОПЗЖ у Верховній Раді і ватний реванш у повний зріст.
Я не хочу зараз давати моральних оцінок цьому вчинку, залишаю це вам. Але й не хочу, щоб хтось заради політичної кон’юнктури спотворював історичні факти.
Повна версія інтерв‘ю
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Оксана Сироїд.
" ...чому Медведчуку дозволили воскреснути й дали можливість розвернути бізнес?
— Вони ж іще із СДПУ(о) були в чудових стосунках. Бо вийшли з одного гнізда. Вони є однаково монополістами й олігархами, однаково не мають ідентичності. Просто Медведчук цього не приховує, а Порошенко завжди мімікрує. То поміняв рясу диякона РПЦ на томос, потім гляди — і вже став греко-католиком. Бо там його виборець, як він уважає, тому Порошенко вже пішов у Зарваницю на прощу. Якщо буде треба, то він і кіпу вдягне, і на килимок для намазу стане навколішки. Людина не має меж. Головне — створити враження. А всередині нічого немає. "
" «Європейська солідарність» на своєму нещодавньому з’їзді закликала до об’єднання всі проукраїнські сили, навіть активістів від інших партій, щоб не допустити реваншу на місцевих виборах, зокрема на сході й півдні України. Як ви ставитеся до такої співпраці?
— Коли Порошенко не покарав Росію всередині країни, то забезпечив той реванш, який ми спостерігаємо сьогодні. А Зеленський лише продовжує «велику справу» Петра Олексійовича. Реванш — це не тоді, коли ти пропагуєш Росію, а тоді, коли ти її не караєш."
" Тобто ви не бачите сенсу говорити про такі форми об’єднання?
— По-перше, там немає жодної протидії реваншу. В нього було п’ять років для протидії, але насправді він той реванш привів, тому не треба людям брехати. А по-друге, про це сказала Кіра Рудик, хоча, можливо, надто прямо. Але це правда, Петро Порошенко об’єднується з усіма лише для того, щоб задушити їх в обіймах. Я за себе промовчу, але колеги з інших політичних сил розповідали мені, як на телеканалах Петра Олексійовича всіх повідрізали від ефіру, коли настав час виборів. Щоби ніхто з опозиційних сил не прозвучав: не можна, бо є один «реєстровий» опозиціонер. Ось тобі й тест на вошивість,
Є багато українців, які, на жаль, стали певними жертвами медійної пропаганди, яку провадить Порошенко і його команда. Вона спрямована на розщеплення. Така абсолютно тоталітарна й геббельсівська історія. Усі довкола вороги, треба всіх ненавидіти, ми єдині можемо диктувати. "
повністю https://tyzhden.ua/Politics/247433
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Палево.)
Огласите весь список кто разгадал секрет воскрешения мертветчука.)
Спочатку було : Порошенко - гівно, а от Вава - простий, класний хлопець.
Зараз : Вава ні чим не ліпше за Порошенко, таке ж гівно... Але, все ж таки, Порошенко поганьше...
У них психічна хвороба - немотивована, ірраціональна ненависть, яка переростає в параною. От просто ненавидять. Хєр з тою Україною, хєр з тим зеленським і всіма тварюками які при ньому повилазили, аби Порошенко не було.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Фу 60-й яка маніпуляція.
Порошенко зараз просто депутат, який не має ніякої влади.
Жодного українського Президента так не зустрічали після його каденції.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks