| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Оккам - типичный прокрастинатор. а давайте сделаем меньше, и если можно - завтра. и ты с ним заодно? вот это вот мне под венец вести? у тебя уже сейчас голова болит? тануна.
в этом моя изюминка. другие не разочаровывают а просто надоедают.
разочаровать умную нужно уметь. быть непредсказуемым для гадалки.
быть несмещаемым грузовым поездом для Дэйвида КОпперфильда.
непосягаемым для посягательницы.
невъебенным для йобнутой.
ну ты понял.
Токования клнешно веселы и местами живы но точно про Бубочку? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Мафальдушенька, без 5 минут жена - попроси пионеров уйти обратно в жопу, пожалуйста. как мухи подлетают, общению мешают.
А этот слёт свидетелей Огонька - вам ипаться негде или просто почесать публично нужно?
Одно из объяснений
РОСІЯ ПІДТРИМУЄ "ТИШУ" НА ДОНБАСІ ЛИШЕ ЗАРАДИ МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ В ОРДЛО – ЗІСЕЛЬС*
https://www.5.ua/amp/suspilstvo/rosi...mpression=true
"Чья б корова мычала!"(с)От ВАШЕГО стада производство говна только УВЕЛИЧИВАЕТСЯ с каждым годом!
Хоть бы что-то ХОРОШЕЕ сделали.
Говнометание.у меня уже давно никакого игнора нету. Тактика другая
Мне даже доставляет удовольствие препирательство с Денни.Кто-нибудь знает, симптомами какого диагноза являются подобные способы самоудоволетворения?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Георгій Тука
12 ч. ·
Починаючи з 2014-го року росіяни, та їхні маріонетки з ОРДЛО, постійно висували якісь вимоги.
Практично, будь-яка зустріч ТКГ завершувалась саме цим в якійсь з підгруп.
Але, вперше, якщо я не помиляюсь, дішло до того, що ультиматум окупантів розглядає Верховна Рада!..
Для тих, хто нічого не розуміє в політиці та веденні перемовин, поясняю:
- Не має суттєвого значення яке саме рішення приймуть депутати (підтримують чи відсунуть ультиматум).
Важливий сам факт того, що Парламент України погодився РОЗГЛЯНУТИ цю ультимативну вимогу.
Не має ніякого значення, чи дійде цей процес до зали Верховної Ради, чи загрузне в Комітетах.
Головне - ПРОЦЕС ПІШОВ!
Знаючи і розуміючи те, як саме працює цей механізм, я переконаний на 100%: такі дії - не власна ініциатива Леоніда Кравчука. Кравчук лише виконавець! Такі дії отримали благословіння безпосередньо від Президента України.
Висновки робіть самі: доя когось це - «борьба за мир», для мене - черговий крок до зради моєї Батьківщини.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Какой же у нас гарант талантливый- баскетболист, футболист, теперь вот каратист ...
В каждой области по новому таланту. Черный пояс по каратэ это вам не хухры-мухры! А ведь сколько ещё впереди областей в туре))
Х**ло наверное позеленел от зависти![]()
https://m.facebook.com/story.php?sto...00001562520748
Опять новоиспеченный каратист под чем-то.
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks