| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
меня саму этот вопрос интересует....
Не по причине непослушания, а по причине младости лет моих чад))).
И очень сильно меня интересует вопрос гигиены: чтоб упавшая ненароком на пол маска, не натягивалась на лицо перепуганным ребенком под вопли перепуганных же учителей))).
да, эта работа не для всех. Ее любить нужно. Ну и нервы, само собой, должны быть крепкими)). И не только с детьми и их родителями,а еще и с начальством). Это очень специфическая среда , имхо.
Ожидать чего-либо другого от "новых лиц" было бы просто смешно.... 66 мільярдів гривень! Вдумайтесь. Таку суму вже на наступний день після початку карантину в Україні, 13 березня, посадовці в терміновому порядку почали насмикувати до фонду, врізаючи бюджети усіх міністерств і державних відомств. ...Начебто на боротьбу з епідемією.
Але чи так це насправді? Дивіться самі. "Топчиком" коронавірусних потреб у нашій країні виявились не додаткові місця у лікарнях, не техніка і навіть не засоби захисту. 35 мільярдів гривень з барського плеча нардепи відвалили на ремонти доріг. Ні, ну звісно, президент Зеленський же сказав, що найпріоритетніший пріоритет зараз - це “велике будівництво”, але де дороги, а де пандемія? Мені здоровий глузд намацати хоч якийсь зв’язок між цими речами не дозволяє.
...
Частина коштів на туризм - це один мільярд гривень. Так-так - це та галузь яку дуже активно треба розвивати, коли повсюди карантин.
А ще значний шматок від бюджетного пирога урвало одне відоме міністерство. В контексті коронавірусу, уряд зненацька вирішив доплатити і працівникам міністерства внутрішніх справ. Незмінний міністр Аваков запросив ні мало, ні багато, а всього лиш майже 3 (2,7) мільярди гривень. Ну треба ж правоохоронцям в час пандемії якось по-особливому охороняти народ.
....
Водночас близько 10 мільярдів гривень, а це лише приблизно 16% усіх коштів, пішли безпосередньо на медицину та на покращення медичної інфраструктури. ...
Продвинутое большинство получило то, чего хотело... и представители задрипаной ылиты будут помирать вместе с ним... к сожалению
про музыкалку: в моем далеком сссрном детстве музыкалка стоила 19 рублей. Часы индивов - 3 рубля в неделю ( два часа)
Это было нууу очень дорого. Сейчас музыкалка стоит значительно дешевле. Правда, не знаю уровень преподавания. У меня было все: теория, история музыка и биографии композиторов, вокал и дирижирование, альтернативный инструмент.
«COVID -19: рост есть, но вспышек нет», — главный санитарный врач области
https://gorod.dp.ua/news/177608
Повторного карантина из-за коронавируса во Франции не будет, – Макрон
...так шо в который раз советую, забить на цифры и жить своей обычной жизнью, ни на каплю жестче карантин не случится чем сейчас у нас уже никогда.
Обычная жизнь будет продолжаться, пока вирус не уложит в реанимацию.
Почитайте про Италию.
Я так понял, дороги надо было не делать, а накупить еще аппаратов ИВЛ, чтобы в каждом доме стояли.
Ну или приставить в каждое транспортное средство полицая с дубинкой на предмет правильного ношения масок.
Тогда власть была бы виновата, что дорог нет - это привычнее.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks