))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Чого для нас повинен Порошенко бути проблем, що не змінив курсу, що послідовно висловлює реальну позицію української держави, що від його позиції скаженіє якби непатріотична маса, бо ця безформне, а часом антиукраїнській обгортці маса на щось справжнє не заслуговує. Ця маса проти, але не може сформулювати якісь цілі, що б з ними якби об'єднатися, бо об'єднатися з ними можна тільки тоді, коли станеш такими безпринципними, як і вони.
Ні. Але далеко не найменшою. Потрібно лише оцінювати ризики не тільки на сьогодні-на завтра, а більш віддалені.
Він намагається знову звести вибір до "або я, або пропадай воно все пропадом". Цього разу, так би мовити, не в загальному масштабі, а серед проукраїнського електорату. І, як я вже писав, готовий зі своїм антирейтингом потягнути за собою всіх. Бо в прагненні до влади зупинитись не може. Те, що у підсумку владу можуть поділити русофіли і какаяразница, його навряд чи бентежить.
Тож чи можу я не вважати його проблемою?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Мікело, а хто тобі сказав, що ти патріот?![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Слухай, Йоране, а ти співати вміеш? А хаспівай щонебудь? Бо, якшо відверто, то трохи заколупав мої очи.
Тыкаю тебя пальцем в лоб - прихильники Порошенко срать хотели как на тебя, так и на то, что он говорит. Они мы оцениваем только действия и вектор. Ну и процесс, естественно, с результатом.
То, что нам всем вливают в уши, доходит только до вас. У нас оно зжигается в мозгу в углекислый газ и выходит благородной отрыжкой не зацепившись за гланды. А у вас оседает животным холестерином в бедрах.
Що мені до того, що каже Порошенко? Я послухаю і зрозумію як він діє і куди. І він завжди дотримувався вислівів.
Що накшталт Зеленського? Привести приклади брехні, чі самі знайдете?
Я так понял, пострадавшие телевизором считают выборы неким конкурсом, где участники соревнуются за некий приз. И пострадавшие выбирают победителя согласно своему чуйству антипатии.
Они не понимают, что выборы не для участников, а для них, для Украины. Не понимают, что это не пятничное шоу. Поэтому и цепляются некие йораны к участникам спустя полтора года после "шоу" в ожидании следующей "пятницы".
Можете в этом не сомневаться: он так думает. Более того, всё их стадо так думает. Им так Беня-Мертвечук-Х.ло сказали, а они не могут им не верить.
Уточнение: для патриотов паРаши.
И не отсохнет же язык так врать!Я уже давно не слышала от него "я". Максимум - "наша партия". Но чаще всего он говорит об УКРАИНСКОМ НАРОДЕ.
готовий зі своїм антирейтингом потягнути за собою всіх. Бо в прагненні до влади зупинитись не може.Какой зашкаливающий бред!
А тебе?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
пхахахашо это, колючая проволока? Это КОЛЮЧАЯ МАТЬ ЕГО ПРОВОЛОКА?
Это не фотошоп? Они серьезно? Шо за цирк?
Помойму сценаристы уже переигрывают ))).
https://www.pravda.com.ua/news/2020/08/19/7263492/
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Ничего смешного... Эти циркачи из бюджета з/п получают... Мы их содержим... все, к сожалению.
Да уж,так настойчиво дойопываться к всякой ерунде типа картин?Профи))
.. а электричество пропустили через колючку? ..а то так нещитово ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks