| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Посадка ЗЕЛЕНИ и страну спасёт, и моральное удовлетворение принесёт, причём, даже Западу.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Якийсь масовий психоз... Їм не важливо за що. Їм не важливо, що без Пороха життя погіршало. Не важливо як дивиться на них цивілізований світ. Для них найголовніше - засадити Пороха!
Реально страшно! Стільки хворих на голову!![]()
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
Чем-то ты напоминаешь средних выборцив Зе.
Понял - отсутствием интеллекта...
нуда, ну да.
тянуть назад во власть барыгу, дававшему своим дружкам разворовывать страну - это для порохоботов.
на любые аргументы отвечать личными оскорблениями с матами - это для порохоботов.
посадить петю навечно во власть, как хyйло в рашке - это для порохоботов.
а интеллект отсутствует при этом у меня.
какие вы смешные
если бы не были такими агрессивными протягивая его во власть паралельно опуская Зе, было бы просто любопытно наблюдать, как на детишек.
а так вы скоро своего мессию вознесете и коронуете.
еще и Украину начали опускать за последний год.
типа, рашкапропаганды было мало, так вы к ним присоединились.
я ж говорю - секта, блин.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Син України@1918UA
·
3 ч
Колись писав, напишу ще раз.
Я учасник бойових дій на Сході нашої країни. Я бачив на власні очі нашу армію в 2014 році і яка вона стала в 2016-у. Якщо ви бачите людину, яка каже, що Порошенко мародер, просто, плюньте цьому *****болу в обличчя..
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Спробую пояснити. Найбільш важливим гаслом за яким вибрали тоді Порошенко було закінчення війни за кілька днів. Чому для них так важливо, тому що проти них воюють свої - один нарот, брацкий нарот, здавалося свої в доску, а в одну мить були розбиті ті колишні міфи, якими вони жили і продовжують жити понад 6 років з війною і окупацією. Хтось же повинен відповісти за їхні страждання за зруйнованні міфи. Хто не завершив цю катастрофічну для них війну?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks