О, бородатый младенец пришёл.)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О, бородатый младенец пришёл.)))
Ооо... Победобесовский Олежка опять решил поумничать... И опять неудачно.....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Віктор Бобиренко
4 ч. ·
Знову старий бородатий анекдот на новий лад:
НАЗК запитує депутата Андрія Деркача:
- ви де гроші берете?
- дружина дає
- а дружина де бере?
- у тумбочці
- а в тумбочці гроші звідки?
- я кладу
- а ви де берете?
Нардеп Деркач відмовився надати НАЗК дані про статки дружини. Дослівно він написав про це так:
"У дачі інформації про себе дружиною відмовлено з мотивів порушення конституційних принципів верховенства права, заборони втручання в особисте життя і нерозповсюдження конфіденційної інформації"
Тобто, коли чудак, який кричить зрада про Порошенка/Байдена і при цьому наголошує, що він відкриває тему, бо тут суспільний резонанс "на ліцо" - це він молодець.
А коли мені цікаво, як так класно сім'я Деркача прекрасно відчуває себе в США? які його маєтки?
І це при тому, що сам Деркач з 1998 року (з невеликою перервою) був народним депутатом. І на зароблені особисто гроші не міг і колес від тих кортежів купити, якими їздить по Сумщині (по своєму округу).
І от коли я цікавлюся, хто ж в тумбочку кладе? - тут канєшна я неправий, бо порушую конфіденційність.
А громадської цікавості та резонансу ця інформація не представляє. Та ну?
І хтось би підказав нардепу вихід: клади мандат і думай про конфіденційність.
Але ж нє, йому за Дєржаву абідна.
І я знаю, за яку. І це точно не Україна.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Iryna Gerashchenko
11 ч. ·
А взагалі, дуже цікавий інформаційний тиждень . Спочатку Зеленський у виступі до дня ВМС, нагадуючи про анексію Криму , примудрився жодного разу не згадати РФ. Й пригрозив « не простити тим, хто не дав морякам захистити Крим». Це він кого мав на увазі , цікаво? Тих 80% зрадників з деградованих на той час силових стуктур, які залишилися на захопленому Путіним півострові і відмовлялися чинити опір окупантам. В української Армії за часів Януковича не було Верховного головнокомандуючого, тому в 14 ми не мали армії . І флоту теж. Але Зеленський в цей час на корпоративах в Юрмалі і Москві розважався, йому то й досі не відомо.
Потім Зе - інфообслуга вилізла з масованими заявами , що Слов‘янськ і Краматорськ не звільняли, а гіркін сам звідти пішов захоплювати Донбас. Та да, хлопці і жінки - воіни в окопах відсиджувалися,, коли Зеленський на корпоративах « боровся».
Потім Верещук цитує Пєскова. Та да, не Мендель же її цитувати, та тільки на журналістів безсвязно огризається.
Партія сосен і дубів.... Хоча ні, сосни і дуби- це красиві і вишукані дерева. Партія швондерів і шарікових, уклоністів і повної деградації , так точніше .
при чем тут Порошенко, Зеленский - это все Беня укреплял гривну, шоб спекульнуть в будущем максимальным количеством баксов. Как вы этого не понимаете? )))))
Нет, ну в самом деле подумайте - где экономика, финансовые спекуляции/махинации, а где руководство НБУ и всякие президенты с кабминами и прочие коронавирусы ))))
А тебе Ольгино забыло сообщить еще и то, что на новогодние праздники доллар всегда растёт, после чего возвращается к уровню сентября-октября. Летом доллар обычно еще немного дешевеет, а к концу лета опять начинает расти, чтобы снова достичь своего пика на новогодние праздники. Например, 1.10.2017 г. курс НБУ американского доллара был 26,52 грн. К новому 2018 г. он поднялся до 28 грн. С февраля начал падать и к концу месяца достиг уровня 1 октября. Потом еще чуть понизился и до августа держался на уровне 26,2-26,5 грн, после чего пошёл в рост и к новому 2019 г. дошёл до уровня 28 грн. В 2019-м ситуация повторилась: с конца января доллар начал дешеветь и с февраля по май держался на уровне лета 2018 года. А вот с июня началось его стабильное ЗНАЧИТЕЛЬНОЕ падение: с 26,9 до 23,25 грн за доллар. Это делалось ИСКУССТВЕННО, как в своё время ИСКУССТВЕННО на протяжении многих лет рисовался курс доллара 8 грн. Обтекай.
![]()
Астанавитесь...
Ну не цитируте "несущую бессознательный бред"
Должна же быть хоть какая то гигиена.
Это понятно даже недалёким.
Землеройка, не цитируй Оксиджена! Просит же!
Попробуй помыться. Должно помочь.Должна же быть хоть какая то гигиена.
Недоразумение мордорское, у ГРАМОТНЫХ людей это называется РЫНОК. Вашему стаду бесполезно объяснять, что до Революции курс уже давно был ВЫШЕ 8 грн, но эту цифру специально рисовали для таких, как вы, тратя на это миллиарды гривен, - до вас всё равно не дойдёт.
Это ж сколько баксов он за 5 лет накупил?Клиника.
Нажала. Будешь в бане это тараканам рассказывать.Эта рашеголовая поклонница Януковоща с Пупкиным готова любой мусор жрать.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks