| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Там же вопрос не в том как чувак зарабатывает. Если это законно то этого его дело. Там же вопрос в том, что если снизу реквизиты, тем более в таком количестве, то то что сверху это всего навсего для того, что бы по этим реквизитам что то капнуло. Не более и не менее. И пишет Бабчекно сверху то, что по его мнению, или по мнению его советчиков будет оплачено лучше всего. Поскольку Зе! прямо заявил, что журналисты им не нужны, то в Украине из платежеспособных сил остался только Пэтро. Вот Аркаша и ловит удачу. Откровенно проукраинским он стать тоже не может, перестанут платить русские "либералы" на кошельки которых он и был направлен изначально....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
.. можно подумать, у "откровенных проукраинцев" есть (свои) деньги ...![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Евродепутат фон Крамон призвала Еврокомиссию отреагировать на "политическое давление" со стороны президента Зеленского на независимые госинституты
https://interfax.com.ua/news/political/672598.html"В разгар пандемии и катастрофического экономического спада, когда Украине как никогда ранее нужна международная поддержка, к сожалению, президент Зеленский и его правительство охотно ставят под угрозу благополучие украинского народа, помогая узким корыстным интересам украинских олигархов. Отставка Якова Смолия, уважаемого управляющего Национального банка Украины, еще раз подчеркивает то, что мы уже хорошо знали: президент Зеленский продолжает серьезное вмешательство и системное политическое давление на немногие действительно действующие государственные институты", - говорится в письме фон Крамон.
И какая может быть реакция Европарламента? Ограничатся очередной озабоченностью? Или чего похуже ждать "украинскому народу"?
Віктор Бобиренко
19 ч. ·
Зе! і Смолій
Отримав інсайд з самих київських верхів стосовно того, як саме відбулася відставка Смолія.
Передісторія
Ще коли проголосували «Антиколомойський закон», було до незвичного неясно: чому вони так швидко проголосували? І там дуже мало було тих людішек Коломойського, які голосували проти.
Ну, фактично Дубінський + 3-4 особи.
Тепер вже, з огляду на наступні події ясно. Це було відволікання уваги. Типу:
«ви думаєте, що ви перемогли, або навіть не перемогли, а відбилися від нас тут? А насправді ми наступали в іншому місці».
І тут, фактично після підписання документів з МВФ – з м’якого тиску почався шалений тиск на Смолія.
Один пацанчік, (якого необачно вибрали люди як порядного), якому Смолій у батьки годиться, системно і свідомо принижував при сторонніх Якова Васильовича.
Найцензурнішими висловами були «пшол вон» і «каму ти нужен?». Інше в блозі не напишеш.
І я людям, які це мені переказували – вірю.
Власне на травневій пресухі Зеленський і обіцяв, що вони дотиснуть Нацбанк
Дотисли.
Вони не стали боротися по нашим правилам. Вони пообіцяли МВФ одне, а самі зробили інше.
Вони хочуть знищити саму інституцію.
І скоріше за все, у них є туз в рукаві – вони через Конституційний суд відмінять і Антиколомойський закон.
Висновки:
1) Спіпрацю з МВФ буде припинено
2) Зеленському будуть посміхатися, але він однозначно для європейців кідальщик і з ним ніхто не схоче мати справу;
3) Фракція Слуг і далі сипатиметься.
4) Коломойський досі, без будь-якої логіки має вплив на Зе! А значить має на нього компромат, інакше це ніяк не поясниш. Зе! досі на розтяжці між Заходом і Коломойським.
І наостанок. Я не знаю чому Смолій піддався на тиск і написав заяву. За нього завжди б і у різкій формі вступилися союзники. Скажу ось що.
У Кримінальному кодексі є стаття. Доведення до самогубства.
У даному випадку людину довели до нервового зриву і політичного самогубства.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Народ, а что это за история о г...вне клоуна и педошарике? О ней все говорят, а я как-то не в курсе.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
А що одразу - "отребья"? Все так погано?
Джерела фінансування - це, безумовно, важливо. Для мене в цій історії ніяк не менш важливо і те, що журналіст пише.
!999 року на телекомпанії "Ера", що належала Андрію Деркачу, вів свою програму Сергій Набока. Це жодним чином не впливало на його переконання і професійну діяльність. Думаю, що і сьогодні такі журналісти є.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks