| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вообще-то не я это назвала.
Я же не в пиар-команде нынешнего гаранта, свят-свят-свят ))
YurikM всё верно написал, налепили лейбу на то что было до и преподносят как величайшие свои достижения.
И да, хорошо, что продолжают)
Востаннє редагував Манула: 06.07.2020 о 00:16
https://www.kmu.gov.ua/news/na-300-o...ke-budivnictvoПо факту, туда вошло и то, что уже делалось без проектов.Він додав, що завдяки цьому проекту Уряд створить 150 000 нових робочих місць.
«Велике будівництво» анонсували ще восени. Це спільний проект Президента та Уряду, мета якого — побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.
Кстати, где-то на участке днепр-решетиловка, кажется, недавно видел табличку с гербом и нац.,будівництвом. В след. раз рассмотрю более подробно.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Так їх, Глобус! Порох точьно также дєлал.... З 300 000 в бюджеті і нульовою армією! Точь-в-точь также!
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Яких знаків? Напевне ви зберегли картинку?
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Тут гуняво бровастенький оказывается заявил,шо украинский народ не простит тех,кто не дал морякам защитить Крым.Вот же сука.Ты чем занимался в это время?Фильмы с газпроммедиа снимал.
На кровавого пастора решили переключиться.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks