| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кончилась неделя, а По опять не посадили. Что-то у глобуса идёт не так, или он аналитик ...вый или ...
я утверждал, что на этой неделе главного обосранца страны закроют?)))
зы. кстати понравмлся кусок его выступления в суде про наступление на донбассе
я конечно не ручаюсь, но АТО вроде при турче объявили, территории забирали в основном при турче, а при педро сразу Иловайск, гиркин в донецке и минск с отдачей ДАПа и Д****ьцево, но то таке
кричал мол мне лепят держзраду по наступлению, а что ты хотел дружище, надо было ВП объявлять для использования войск в военных операциях
зы.зы. преступный режим зеленского ему еще и одолжение делает, осудив его условно по этому факту, иначе Гаага (об этом кстати писалось неоднократно)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Лис фарбований..Надо идти в суд и защищаться
По-перше, давати інтерв'ю гордону після поклонської з гіркіним - це бути ну таким вже не брезгливим!...
По-друге... Петро не ходить в суд?
По-третє... тих людей хтось гонить на підтримку, чи вони самі приходять?
І останнє... сиділи б ви, діду, у свої 86 іне патякалиписали б мемуари.
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
Як на мене, то всі "справи" відкриті по відношенню до Порошенка і є політичним спектаклем дуже сумнівного гатункуЕсли Порошенко действительно имеет неоспоримые доказательства своей правоты, доказательства, что все это – политические преследования, организованные президентом Владимиром Зеленским и его офисом, то пускай на них подает в суд. Это будет правовой и достойный президента путь, который он сейчас почему-то игнорирует. Все остальное выглядит политическим представлением.
Больше читайте тут: https://gordonua.com/publications/de...k-1507447.html
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Порошенко тоже был немного зебил и тем не менее:
З двоїстим почуттям ставлюся до полум’яної кампанії на захист Порошенка на багатьох телеканалах. Медведчук політично розквітнув за Порошенка, інформпростір України передавався під контроль промосковських діячів за Порошенка, переслідування добровольців почалися за Порошенка руками його військового прокурора Матіоса. А толерантне ставлення Петра Олексійовича до п’ятої колони Москви? Я, звісно, захищатиму Порошенка, бо «зеленіти», переслідуючи його, риють могилу всім нам, тим, для кого Україна не пустий звук. Але, наприклад, той же канал «Прямий» у цьому захисті втрачає почуття міри, починає виглядати карикатурно й у результаті діє контрпродуктивно.
Захищатимемо Порошенка від політичних переслідувань, не забуваючи, однак, що п’ятий президент своєю політикою зробив величезний внесок у перемогу шостого...
Ігор ЛОСЄВ
Газета:
№122-123, (2020)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks