Там еще про армию было, которая от Зеленского разбежится как ошпаренная.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Там еще про армию было, которая от Зеленского разбежится как ошпаренная.
...
Востаннє редагував NWZ: 26.06.2020 о 22:11
Я фантазер?
створили умови (ні, це не про безвіз, це про вимушені обставини) для виїзду працездатного та мабуть боєздатного населення з країни, а я фантазер, ага ...
Про працевлаштування - десь були якось само/працевлаштовані а потім, чогось до европ подались, або після закриття ФОПів стали на учет за грошима по бізробіттю у соцзахист - оце здобули, оце нахазяйнувались! )
От наприклад тут й про ВПК, та суміжників. А у вас було (та на жаль і є у пропагандах), підвищити ЗП чиновникам щоб не крали, і це замість, наприклад от свіженьке, фінансування інститута вірусології на протязі років, та й зеленськи такіж, та взагалі фінансування науки ... та й вони (науковці) повиїзджали "на полуницю"
Що робити з такими, котрі не розуміють, що без громадян не буде України? от я не фашист, намагаюсь таких переконати
нема ідеалізування, є реальність, така (тут ваша правда), яку подолати за ради розвитку не легко, але, на мою думку, це буде якось легше, якщо звичайна людина (громадянин) не буде втрачати віру у майбутнє держави, і це на початку досягається зміною плакатною риторики .. треба діла, а не тільки гасла, гасла ... гасла
п.с. про медицину, не доводіть до того щоб зараз матом почав, бо дійсно є реальність, а є плакатик від пропагандонів
Востаннє редагував KpoT: 22.06.2020 о 14:04
..да-да-да ... надо только немножко подождать ...![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Ну жаліють. Далі що? Ні вони ні хтось інший того СРСР повернути не взмозі.....
ЗІ мій досвід підказує, що найкраще що з ними можливо зробити, це перестати їх годувати задарма. Ті не потрібно тут про "обрєчь на смєрть" ніхто з них не вмре. Навідь рівень життя якщо й знизиться то не на довго не так й значно.... Досить з ними панькатись. Одну країну вони вже з"їли...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Та в чому проблема? Хто за тебе повинен спонукати молоду команду Зе діяти, а не втрачати те, що напрацьовано попередниками. Знову постсовкові забаганки - сидіть тут без роботи, бо молода команда продовжує працювати на олігархічну систему залишаючи нас наодинці з нашими проблемами, які люди самі вимушені вирішувати, користуватися тими перевагами, які надав безвіз.
Україна була і буде не зважаючи на твої натхнені бзіки.
Що до розвитку, то розвиток стримує ця постсовкова система і та переважна більшість, яка сподівається, що хтось інший, а не вони побудує за них національну державу Україну.
Що до медицини, старий устрій ніхто не буде зберігати, тому і будуть відповідні зміни. Я тільки не збагну, що заважає впровадити страхову медицину, що привести до ладу зміни,які вже відбулися.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks