Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 62 з 963 ПершаПерша ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162562 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 1 221 по 1 240.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    55

Типово

Ты читаешь внимательно только себя?
    О Порошенко речь ТОЛЬКО в контексте непредоставления автономии при его президентсве. Мог. Не сделал.
    Все остальное не в тему. 14 год все понятно. Но не стоит наезжать на жителей Крыма безоглядно. Это жизнь, и жить как то надо. И люди приспосабливались. И сейчас живут.
    Птички летят и песни поют

Дописів
    1 786

Типово

Автономия оккупированной территории? Что за зверь такой?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від stan_T Переглянути допис
    Ты читаешь внимательно только себя?
    О Порошенко речь ТОЛЬКО в контексте непредоставления автономии при его президентсве. Мог. Не сделал.
    Все остальное не в тему. 14 год все понятно. Но не стоит наезжать на жителей Крыма безоглядно. Это жизнь, и жить как то надо. И люди приспосабливались. И сейчас живут.
    Ты точно крымский татарин, а не индийский цыган?
    Я тебе вполне конкретный вопрос задал с предложением почитать внимательно и себя и меня тоже.
    И так - когда, что и как ты думаешь?

Дописів
    55

Типово

Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    Ты точно крымский татарин, а не индийский цыган?
    Я тебе вполне конкретный вопрос задал с предложением почитать внимательно и себя и меня тоже.
    И так - когда, что и как ты думаешь?
    Все 5 лет своего президенства. В его компетенции.
    Есть руководство Крыма. Сейчас. Есть прокуратура Крыма и все остальное.
    Указом провести автономию, крымско-татарскую автономию. идя навстречу чаяниям и давних пожеланий кырымлы об обретении своей Родины узаконенным в Конституции образом.
    Хотел бы, рада проголосовала.

А теперь на секундочку, если тот же Зеленский даст Крыму автономию?

Дописів
    8 158

Типово

Указом провести автономию, крымско-татарскую автономию. идя навстречу чаяниям и давних пожеланий кырымлы об обретении своей Родины узаконенным в Конституции образом.

Недаст)) Необольщайся))
    Автономия в сегодняшнем виде просто даст повод силами прокацапской части татар признать крым российским...
    И за що ми тоді боротись будемо??!
    Тебя-то лоха они не спросят

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А хто зараз в Криму татар представляє? Хто там в ООН від їх імені розказував як їм класно в раші? Хто реально може зараз киримли представляти?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    84 383

Типово

так ось же представник знайшовся
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    так ось же представник знайшовся
    Просто я не розумію, які у татар претензії до Порошенко, якщо там раша. Що їх не звільнив? Так це не в його силах. Що не підтримав? Так підтримав, при ньому ART працював, Меджеліс підтримав. На міжнародній арені постійно про киримли.

Дописів
    55

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Просто я не розумію, які у татар претензії до Порошенко, якщо там раша. Що їх не звільнив? Так це не в його силах. Що не підтримав? Так підтримав, при ньому ART працював, Меджеліс підтримав. На міжнародній арені постійно про киримли.
    У татар нет претензий к Порошенко. И если что я не татарин.

Дописів
    84 383

Типово

я натякаю що stan_T attention-whor'ить, причому па-дєццкі.
    це у мене був сарказм щодо цієї іпостасі цього дописувача.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Повний виступ Порошенка у суді: «Посадіть мене за Томос — для мене це буде найбільша нагорода»
    18 червня, 17:27

18 червня п’ятий президент України Петро Порошенко прибув до зали Печерського районного суду Києва, який мав обрати для нього запобіжний захід у межах справи про «тиск» на очільника СЗР у 2018 році.

Проте суд так і не обрав запобіжний захід Порошенку, — засідання відклали до 1 липня. НВ публікує повну текстову версію виступу експрезидента під час судового слухання.

«Високий суд. Шановні і дорогі колеги. Шановні журналісти. Шановні дипломати, які присутні в цьому залі. Я дуже дякую за такий рівень міжнародної уваги до цього трешу. І треш — це не є неповага до суду. Треш — це є дослівне цитування вашого генерального прокурора Рябошапки, який на 100% був «своєю людиною» для вашої влади і який чітко наголосив, що все, що міститься в цій так званій справі — це є треш.

Дипломати, народні депутати мене зрозуміють. Для українців, які не дуже володіють англійською мовою, я хочу пояснити: треш — це сміття. І це оцінка генерального прокурора. А місце для сміття у відрі прибиральниці, а не в українському суді.

Особливо цинічним для мене це виглядає в цей день. Але Порошенко хабарі не бере, не брав і брати не буде. Я не почув, щоби ви заявили про розрекламовану сьогодні заяву про перенесення засідання. Чи правильно я розумію, що це був фейк і ви вчергове обдурили людей

Засідання відклали до 1 липня. Печерський суд так і не обрав запобіжний захід Порошенку — хроніка
    І друга позиція, чому я на це так спокійно реагую: тому що, читаючи правову галиматью, викладену в цих папірцях, я відчуваю те, що в радянські часи (мене зрозуміють) називалося «чувством глубоко удовлетворения». Бо з виборів минуло 14 місяців. І 14 місяців, отримуючи за рахунок коштів платників податків десятки і десятки тисяч гривень заробітної платні, десятки (а може й сотні) працівників прокуратури і Державного бюро розслідувань займалися виключно Порошенком.

І за 14 місяців ви знайшли ось ці дурниці? Що це означає для суспільства? Для суспільства це означає — і надзвичайно важливо, щоби зараз це почули, — що все, що ви казали під час виборчої кампанії і після неї про корупцію, про зраду, про захоплення владних повноважень, про зловживання, — про все… До речі, ваша честь, я хочу наголосити, що вони і сюди намагалися включити державну зраду, саме в цю справу; що вони і сюди намагалися включити звинувачення президенту в захопленні державної влади. Це ж тут було. І не знайшли нічого.

І я буду висловлювати оцінку цього, якщо, ваша честь, ви або перейдете до розгляду справи по суті, або зробите те, що ви маєте зробити — відправити це назад до цих не встановлених судом осіб, які чомусь 16 червня, в день смерті мого батька, повністю змінили прокурорську групу, — можливо, тому, що ті прокурори, які раніше тут були, відмовилися підписувати і представляти звинувачення в суді. Можливо. Я не виключаю того, що залишилася правова позиція.

Я хочу наголосити, що всі 27 справ, які були абсолютно незаконно порушені проти мене, куди була включена і справа про «розпалювання міжрелігійної ворожнечі» шляхом отримання Томосу і створення Православної Церкви України… Посадіть мене за грати за цю справу. Для мене це буде найбільша нагорода. А може, за справу, яку ви розслідуєте вже 14 місяців? ...
    https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/v...-50094987.html

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

У татар нет претензий к Порошенко. И если что я не татарин.
    А, так це претензія не татар, а кримскіх москалів?
    А Пороха в Крыму уважают, но одного простить не могут, то что он не дал кырымлы автономии, засцал
    Ви якось визначитись, що ж йому не можуть пробачити, і хто.

Дописів
    55

Типово

А, так це претензія не татар, а кримскіх москалів?

Ви якось визначитись, що ж йому не можуть пробачити, і хто.
    У меня нет столько терпения и красноречия разжевывать вам элементарные вещи. К тому же я на днях возвращаюсь. затарился мышками, клавами и прочей лабудой, там они в разы дороже.
    Могу посоветовать обратиться к каналу АТР и Муджабаеву. Они есть на ютубе. Может что то поймете. Особенно рекомендую интервью с Арестовичем.
    Когда приеду в следующий раз, сможем продолжить более детально, если конечно к тому времени Зеленский и К не сольют Украину кремлю.
    Извините , дел еще куча. Еще в Херсоне в кадастре зависну надолго. (мы русне с материка продали участок с недостроем, если все будет хорошо, и Крым вернется. получим назад достроенный домище)

Дописів
    84 383

Типово

а интернет не дают? в Крым?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

что несет нам день грядущий?)))
    Нардеп Андрей Деркач обещает сегодня обнародовать новые пленки, на которых речь пойдет о внешнем управлении Украиной и международной коррупции, в которую оказалась втянута наша страна.

Его пресс-конференция состоится сегодня в 13:30 и называется она «Новые записи разговоров, которые свидетельствуют о международной коррупции и внешнем управление Украины».

Ранее, напомним, Деркач уже презентовал пленки, на которых были голоса Порошенко и Байдена. Они тогда обсуждали много интересного, экс-президент Украины при этом по сути прямо сдавался сдачей национальных интересов. А результатом слива тех материалов стало два уголовных дела. Одно - по факту возможной госизмены Петра Порошенко (https://t.me/KlymenkoTime/15198), второе - по прослушке разговора Порошенко и Байдена.

Очевидно, с учетом небольшого резонанса от украинского правосудия по итогам прошлого слива, что это будет инфоповод прежде всего для американцев. Порошенко здесь может зацепить только если прилетит решительная отмашка из Штатов. Подчеркнём, решительного. В котором демократы не смогут ему помочь.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

У меня нет столько терпения и красноречия разжевывать вам элементарные вещи. К тому же я на днях возвращаюсь. затарился мышками, клавами и прочей лабудой, там они в разы дороже.
    Могу посоветовать обратиться к каналу АТР и Муджабаеву. Они есть на ютубе. Может что то поймете. Особенно рекомендую интервью с Арестовичем.
    Когда приеду в следующий раз, сможем продолжить более детально, если конечно к тому времени Зеленский и К не сольют Украину кремлю.
    Извините , дел еще куча. Еще в Херсоне в кадастре зависну надолго. (мы русне с материка продали участок с недостроем, если все будет хорошо, и Крым вернется. получим назад достроенный домище)
    Претензій нема, але знов до киримли відсилаєте.
    Якось все чудесатєє і чудесатєє..

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    что несет нам день грядущий?)))
    ФСБ&глобусиКо никак не угомонятся ...

Дописів
    1 786

Типово

А по какой статье эти недоумки хотят провести "внешнее управление"? ) Это круче Томоса или нет?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    ФСБ&глобусиКо никак не угомонятся ...
    дододо фсб фсб))
    сам путин монтировал)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Красава
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Сторінка 62 з 963 ПершаПерша ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162562 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті